judash napisał(a):Ciekaw jestem gdzie się podziała treść z mojego postu w temacie "film"?
Zaden post ani fragmet Twojego postu nie zostal usuniety przez moderatorów.Przy kazdym usunieciu postu uzytkownik zostaje o tym powiadamiany.
Po kazdej zmnianie postu pod postem pojawia sie notatka ze post byl edytowany.
Nie wiem o jaki post chodzi ale jesli o
ten z obrazkami ktore nie dzialaja to miej pretensje do siebie ze nie umiesz dodac obrazkow na forum a nie oskarzasz innych za to czego nie zrobili. Proponuje abys nacisnąl Edytuj nad postem aby stwierdzic ze jego tresc nie zostala zmieniona i Twoje oskarzenia są bezpodstawne
judash napisał(a):Radzę zapoznać się z ustawą o prawie autorskim - może zaoszczędzić wam to nieprzyjemności w przyszłości (możecie wyciąć w całości, ale nie wolno wam zmieniać treści i/lub formy!!!).
A Tobie zamin zaakceptujesz warunki jakiegoś regulaminu radze go przeczytac.
Nawet jesli moderator by zmienil Twoj post chociaz w tym przypadku do tego nie doszlo, to ma do tego pelne prawo i Twoją zgodę ktorą wyrazileś klikajać "Akceptuję Regulamin" podczas rejestracji.
A poza tym o jakich prawach autorskich ty mowisz? Prubujesz wkleic na forum obrazek ze strony ktora na to nie zezwala i smiesz twierdzic je jestes tego autorem?
Z mojej strony tem temat jest skonczony