Forum spowolniło???

Możecie zaproponować jakieś forum, opinie, zmiany...

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 5 mar 2007, 21:46 Forum spowolniło???

Nie wiem jak Wy, ale ja wchodząc na forum lub na stronke czuje sie jak uzytkownik modemu sprzed 10-ciu lat. Inne stronki smigają mi swietnie wiec raczej nie jest to problem mojego neta. Dzieje sie tak od kilku dni. Teraz nasuwa sie pytanie czy tylko mi??? I co z tym zrobic jesli nie tylko mi???

x.x.x...x.x.x
Rozeznany
 
 
Posty: 218
Wiek: 36
Dołączył: 18 wrz 2006, 19:47
Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Edyta » 5 mar 2007, 21:48 Re: Forum spowolniło???

Wlasnie mi tez, juz zastanawialam sie czemu??Na inne stronki wchodze szybciutko, a tu rzeczywiscie wolno, xxxxx nie jestes sam :mrgreen:
Avatar użytkownika
Edyta
Zadomowiony
 
 
Posty: 973
Wiek: 41
Dołączyła: 11 sie 2006, 18:00
Lokalizacja: Polska
Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez vanwaestel » 6 mar 2007, 15:47 Re: Forum spowolniło???

mi dziala rewelacyjnie :mrgreen:

vanwaestel
Stały Bywalec
 
 
Posty: 325
Wiek: 26
Dołączył: 15 gru 2006, 20:12
Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 6 mar 2007, 16:05 Re: Forum spowolniło???

tragicznie działa, a jak chciałem fotki pooglądać to ładuje jedną dobre 10 minut
Avatar użytkownika
plazermen
Wtajemniczony
 
 
Posty: 2076
Wiek: 41
Dołączył: 10 cze 2006, 20:52
Lokalizacja: że znowu
Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 6 mar 2007, 20:01 Re: Forum spowolniło???

No coz zeby bylo smieszniej to powiem ze forum nie spowolnilo serwer chodzi ok .
Problem zapewne maja uzytkownicy telewest-virgin, nie wiem dlaczego tak sie dzieje tez mam ten problem ale gdy sie przelaczylem do sasiadow z innym dostawca to wszystko chodzi bardzo szybko, mam nadzieje ze to jest chwilowy problem na laczach i wszystko szybko wroci do normy

Adam
Administrator
 
 
Posty: 770
Dołączył: 12 mar 2006, 18:45
Lokalizacja: Birmingham
Reputacja: 33
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 6 mar 2007, 21:07 Re: Forum spowolniło???

NO faktycznie mam NTL, telewest, virgin czy jak to se teraz nazywa. Szkoda ale mam nadzieje ze bedzei lepiej.

x.x.x...x.x.x
Rozeznany
 
 
Posty: 218
Wiek: 36
Dołączył: 18 wrz 2006, 19:47
Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Edyta » 6 mar 2007, 21:18 Re: Forum spowolniło???

i ja mam telewest a teraz virgin :mrgreen: no i to pewnie to :mrgreen:
Avatar użytkownika
Edyta
Zadomowiony
 
 
Posty: 973
Wiek: 41
Dołączyła: 11 sie 2006, 18:00
Lokalizacja: Polska
Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez te-ha » 6 mar 2007, 22:43 Re: Forum spowolniło???

forum nie tylko spowolniło pod względem
szybkości załadowania ;)

trochę szkoda

sama w ciągu tygodnia
na stronce byłam
z 4razy?

te-ha
Zaangażowany
 
 
Posty: 1305
Wiek: 33
Dołączyła: 30 sie 2006, 19:09
Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 7 mar 2007, 08:37 Re: Forum spowolniło???

u mnie juz dziala szybko

Adam
Administrator
 
 
Posty: 770
Dołączył: 12 mar 2006, 18:45
Lokalizacja: Birmingham
Reputacja: 33
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Edyta » 7 mar 2007, 10:20 Re: Forum spowolniło???

A teraz Adam dziala Ci szybko bo moze rano, wieczorami tak powoli dziala :sad:
Avatar użytkownika
Edyta
Zadomowiony
 
 
Posty: 973
Wiek: 41
Dołączyła: 11 sie 2006, 18:00
Lokalizacja: Polska
Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 7 mar 2007, 22:23 Re: Forum spowolniło???

Teraz tez dziala szybko.
Ostatnio edytowano 7 mar 2007, 22:30 przez Adam, łącznie edytowano 1 raz

Adam
Administrator
 
 
Posty: 770
Dołączył: 12 mar 2006, 18:45
Lokalizacja: Birmingham
Reputacja: 33
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 7 mar 2007, 22:25 Re: Forum spowolniło???

No mi tez smiga wiec chyba sie poprawiło, i bardzo dobrze.

x.x.x...x.x.x
Rozeznany
 
 
Posty: 218
Wiek: 36
Dołączył: 18 wrz 2006, 19:47
Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Edyta » 7 mar 2007, 23:09 Re: Forum spowolniło???

No teraz tez dziala lepiej wczoraj myslalam ze sie potne zyletkami marki "Tiger" :lol: Poprostu zalamka byla, ale teraz super :mrgreen:
Avatar użytkownika
Edyta
Zadomowiony
 
 
Posty: 973
Wiek: 41
Dołączyła: 11 sie 2006, 18:00
Lokalizacja: Polska
Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Edyta » 10 mar 2007, 17:30 Re: Forum spowolniło???

Teraz juz dziala mi bardzo dobrze :mrgreen: uffffff, w koncu!! :smile:
Avatar użytkownika
Edyta
Zadomowiony
 
 
Posty: 973
Wiek: 41
Dołączyła: 11 sie 2006, 18:00
Lokalizacja: Polska
Reputacja: 0
Neutralny


Powrót do FORUM

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników