Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez qzdee » 3 lip 2007, 23:09 Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Hej! Mieszkamy na Small Heath i jak na razie nie spotkaliśmy żadnych Polaków. Co prawda jesteśmy dopiero kilka dni, ale miłoby było zamienić z kimś słowo po polsku;)
Polacy mieszkający na Small Heath ujawnijcie się!
Mika i Konrad

qzdee
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 3 lip 2007, 23:43 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Tam to chyba kazdy bialy przechodzien to 80 % szans ze to Polak :P.
Tak samo jak West Bromwitch, Handsworth, Winson Green, Perry Barr---
Zreszta poczekajcie do weekendu i zrobcie "obczajke" pod najblizszym monopolowym :P phehehe :P Powodzenia ;D
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 4 lip 2007, 00:00 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

o to wtedy musi byc fajna okolica brrrrr
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Przemek » 4 lip 2007, 00:57 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Mike napisał(a):o to wtedy musi byc fajna okolica brrrrr

No, jedna z najgorszych, razem ze Sparkbrookiem i Sparkhillem :S

Przemek
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez qzdee » 4 lip 2007, 09:44 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Właśnie, dlaczego najgorsza? To, że mieszka mało Polaków i w ogóle białych to nie znaczy, że najgorsza. Mieszkam tu co prawda tydzień i jestem w wielkim szoku, że wszyscy są otwarci i chętni do pomocy. Zresztą Szkot z ktorym wynajmujemy dom tez ma dobre zdanie o tej oklicy. Ale skoro tak mowicie to lepiej miec oczy szeroko otwarte:)
Pozdrawiam!

qzdee
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Edyta » 4 lip 2007, 16:18 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Juz wczesniej ktos pytal o Small Heath, mieszka tam troche Polakow...Ja troche tam mieszkalam rowniez, ale juz nie mieszkam i sie z tego ciesze :smile:

Moze nie spotkalo mnie tam nic nieprzyjemnego, ale jest tam wyjatkowo brudno itd... :mrgreen:
Edyta
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez qzdee » 4 lip 2007, 16:39 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

To prawda, brudno jest okropnie.... w dodatku śmierdzi kadzidłami i ich jedzeniem, ale idzie wytrzymać, jak na razie jest miło i spokojnie i to się liczy, a przed wszystkim blisko do centrum!

qzdee
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 4 lip 2007, 16:42 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Przemek napisał(a):No, jedna z najgorszych, razem ze Sparkbrookiem i Sparkhillem :S

moja mama byla niedawno i zawiezlismy ja na coventry rd i przexcznice zeby pokazac egzotyke.........

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez maja » 5 lip 2007, 13:03 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

ja mieszkam na yardley i ciesze sie ze w mojej okolicy nie ma polaczkow.kazdy po dluzszym pobycie tu hamieje :evil: :twisted:

maja
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Krzysiek » 5 lip 2007, 14:42 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

maja napisał(a):ja mieszkam na yardley i ciesze sie ze w mojej okolicy nie ma polaczkow.kazdy po dluzszym pobycie tu hamieje :evil: :twisted:

Zaraz,zaraz.Wypraszam sobie.Co to znaczy ,,KAZDY,,????????

Czy Ty, dziewcze drogie masz jakies kompleksy?????

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Krzysiek
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 5 lip 2007, 16:30 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

maja, maja co przez to rozumiesz??
Zawsze uwazalem siebie za infantylnego hama wyrazajacego sie kolokwialnie :D -
Skoro nie przepadasz za polskim towarzystwem po co zagladasz na to forum ??:D
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Yardley » 5 lip 2007, 17:16 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Zgadzam sie z maja, bo tez mam takie same odczucia. Moze nie kazdy hamieje ale wiekszosc. Nikt wiecej sie z tym nie spotkal??
Yardley
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez acmd » 5 lip 2007, 17:50 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Chamstwa jest sporo wśród naszych rodaków tu, ale nie udawajmy, że w ojczyźnie też jesteśmy od tego wolni :sad: . No ale że od razu każdy....

acmd
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Krzysiek » 5 lip 2007, 19:03 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

No ale że od razu każdy....[/quote]

I o to wlasnie chodzi....

A TY Maja?????Jakos nie schamialas do tej pory?????

Krzysiek
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Magya » 8 lip 2007, 11:15 Re: Small Heath- mieszka ktoś z Was tam?

Dziwnie wyrazacie sie o polakach ktorzy hamieja?? A co to niby ma znaczyc?? Na calym swiecie sa ludzie dobrzy i zli a tymbardziej nie ma nikogo kto by mial takie zame zwyczaje i zachowania jednoczesnie - z tego powodu nie mozna ludzi odrazu nazywac w ten sposob.
A wogole ja jestem tu 4 lata, moze nie znam wielu polakow ale paru ktorzy obracaja sie w moim keregu sa wporzadku.
A propo Small Heath to naprawde tam jest troszke egzotycznie i jak moi rozice przyjechali to tez wsadzilam ich w samochodzik i zawiozlam pokazac:) wiem, wiem ale musialam im to pokazac!!! Odkad tu przyjechali zmienili zdanie o Anglii :) No ale jest tak gdyz mieszka tu tyle roznych narodowosi z innymi zwyczjami - no i wlasnie to jest fajne i inne od Polski:)

A tak wogole, jak Small Heath juz Ci sie znudzi przenies sie do Moseley - ja mieszkam tu odkad przyjechalam do Birmingham i mi sie podoba, jest czysto i przytulnie:) i tez blisko do centrum:)

Magya
Początkujący

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ