Popsuła się ssawka do odkurzacza WIELKI PROBLEM!

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez mika_z » 7 lip 2007, 16:34 Popsuła się ssawka do odkurzacza WIELKI PROBLEM!

Hej, nie wiem czy to ja popsułam czy to już było popsute. W każdym razie jest mi głupio i mam pytanie gdzie mogę coś takiego kupić. Chodzi mi o ssawkę do odkurzacza? Samą końcówkę.Eh... ;)

mika_z
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 7 lip 2007, 16:36 Re: Popsuła się ssawka do odkurzacza WIELKI PROBLEM!

za Argosem w centrum jest bazar tam kiedys kupowalem takie cos.
pozdrawiam
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

Czy ten bazar to jest tak jakby na tyłach tej katedry? I ile taka końcówka może kosztować?
Pięknie dziękuję!

mika_z
Przyczajony

Neutralny

Mozesz tez poszukac punktu gdzie naprawia sie sprzet agd i zapytac sie.Ja w ten sposob dostalem zamek do drzwiczek w pralce.
Manitou
Rozeznany

Reputacja: 8
Neutralny

mika_z napisał(a):Czy ten bazar to jest tak jakby na tyłach tej katedry? I ile taka końcówka może kosztować?
Pięknie dziękuję!

Mika, Adamowi chodzilo pewnie o Argos dwa kroki od Bull Street (on jest na Old Square).
Lukaas85
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

Dzieki wielkie, skocze tam w poniedzialek. Mam nadzieje, ze nikomu nie zachce sie odkurzac w niedziele:)
Pozdrawiam!

mika_z
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 7 lip 2007, 20:19 Re: Popsuła się ssawka do odkurzacza WIELKI PROBLEM!

tak kolo bull street. te stoisko jest zaraz przy przystanku 33, nie wiem jak to wytlumaczyc, ja z koncowke zaplacilem chyba 2,5 funta.
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

Jak idziesz od strony ,,Byka,, to najpierw masz stoisko z recznikami i posciela,pozniej chyba buty,potem facet z grillem a za nim jest gosc co ma wszystko do odkurzaczy.
Kurna,ale nawigacja.Lepsza od tomtom 910 :roll:

Krzysiek
Rozeznany

Neutralny