Samotne Polki :)

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

KobietaPostNapisane przez olivka » 10 paź 2007, 10:07 Re: Samotne Polki :)

kiedys moja kolezanka o imieniu Irena (moze zajrzy tu to przeczyta komentarze) upatrzyla sobie zonatego pana ktory czesto tlumaczyl jej ze ma rodzine i niechce sie z nia spotykac ale ona uparcie go wyrywala a on jakos tak oporow nie stawial.. no i spotykali sie po cichu - oczywiscie nie na spacery po piasku tylko na hotelowy sex i skonczylo sie to tak ze dowiedziala sie o tym zona i wybrala sie do Irenki z 6cio miesiecznym dzieckiem na reku, zapukala do drzwi , poprosila Irenke i zapytala czy zdaje sobie sprawe z tego ze odbiera dziecku ojca a jej meza itp.
wtedy cos w Irence peklo jak zobaczyla te male oczka tego dzieciatka...
zasada ktorej nie powinnismy lamac to taka ze nie buduje sie swojego szczescia na czyis korzeniach..
jest tyle wolnych osob na swiecie ze naprawde nie trzeba rozbijac zwiazkow ani byc w zwiazkach skoro czujemy ze chcemy czegos wiecej, po co zdradzac i oszukiwac. zamiast ranic druga osobe to lepiej sie nie wiazac i bawic sie zyciem jako single jak ktos ma taka potrzebe.
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez owen » 10 paź 2007, 12:02 Re: Samotne Polki :)

W zaden sposob to nie nawiazuje to wczesniejszych wypowiedzi.

Odnosnie zdrady to najbardziej bawia mnie stwierdzenia ze tego nie robia od osob, ktore mozliwosci maja stosunkowo malo. Nie problem byc wiernym bedac z Jessica Alba... Ale byc wiernym bedac mezem Beger to jest sztuka :D

owen
Stały Bywalec

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 10 paź 2007, 14:29 Re: Samotne Polki :)

owen, moim zdaniem nawiazuje do tematu ale niekoniecznie do twoich wypowiedzi..
a ktos kto jest zwyklym psem na baby to zdradzi nawet jessice albe.
olivka
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tomi09pl » 10 paź 2007, 14:49 Re: Samotne Polki :)

emcia mam nadzieje ze ci ulzylo po napisaniu swojej notki;] ale na drugi raz to mea otium zostaw w spokoju, please;]
tomi09pl
Rozeznany

Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez owen » 10 paź 2007, 15:59 Re: Samotne Polki :)

Olivka jest taka szansa ;-) Co nie zmienia faktu ze nie odpowiedzialas na moje pytanie ;P
Jezeli nie masz ochoty odpowiadac - prosze Ciebie bardzo. Napisz ze nie odpowiesz ;-)

owen
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 10 paź 2007, 16:24 Re: Samotne Polki :)

nie przeczytalam twojej wypowiedzi z ostatniej strony..
czy chodzi ci o pytanie : cytuje;
"Czy potrafilabys / potrafilbys sie zwiazac sie z osoba, ktora nie uprawia seksu oralnego? "
:?: :?: :?:

[ Dodano: Sro Paź 10, 2007 20:20 ]
hm... jesli to TO pytanie to chyba nikt na nie Tobie nie odpowiedzial...

powiem tylko tyle ze trzeba miec jakies doswiadczenie/sprobowac czegos zeby sie na ten temat wypowiadac
olivka
Zadomowiony

Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez owen » 11 paź 2007, 08:56 Re: Samotne Polki :)

No wlasnie, ale jakos kazdy skomentowal jak napisalem ze nie zwiazalbym sie z osoba ;]
To sie nazywa selektywne czytanie ;] Chyba ze chcesz mi powiedziec ze nikt na tym forum nie ma doswiadczenia :D

Ja przyjmuje odpowiedz - "nie Twoja sprawa" czy 'nie odpowiem'. Nie jestesmy przyjaciolmi (w pelni tego slowa znaczeniu) wiec nie oczekuje odpowiedzi na kazde pytanie. Choc napewno jest milo, jezeli Cie nie zignoruja ;-)

Odnosnie psow na baby to mysle ze sie zgodze ze stwierdzeniem ze i jessice albe by zdradzil ;] Ale to cywilizacja zrobila z facetow monogamistow, nie natura....

owen
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 11 paź 2007, 10:48 Re: Samotne Polki :)

niewiem jak to jest z doswiadczeniem ludzi z forum bo nieznam tu nikogo.
a o swoich doswiadczeniach wole gadac przy piwku/kawce niz pisac.

pozdro wirtualny znajomku hihihihihihi
olivka
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez ketrab26 » 11 lis 2007, 04:17 Re: Samotne Polki :)

kik1976 a ty myslisz ze np anglicy czy ci***ak mysla o polkach powaznie czyli o powaznym zwiasku ;) nie bronie tych kolesi ale zle ujelas ze polacy sa obrzydliwi bo kazdy jest inny....pozdrowionka.

ketrab26
Początkujący

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez AngelinaJ » 20 lis 2007, 14:15 Re: Samotne Polki :)

odpowiadajac na powyzsze pytani myle ze ci..a ani murzyni nie mysla powaznie o polkach, pracuje w puie i wiem ze bo widze ze oni poszli by ze wszytkim do lozka nie wazne jak wyglada i pojakiemu gada to samo tyczy sie ahgliko, oczywiscie jak to mowia wyjatek potwierdza regułe wiec nie mowie ze wszyscy sa tacy sami.I osobiscie uwazam ze polacy maja jeszcze jakis szacunek do kobiet.

i o takie jest moje zdanie :mrgreen:
AngelinaJ
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kimer44 » 9 gru 2007, 20:09 Re: Samotne Polki :)

A ja nie nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi, tylko do tematu wątku i daty ostatniego postu z przykrością wysnuć muszę wniosek, iż Samotnych Polek brak...skończyły się w listopadzie ;)

kimer44
Początkujący

Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez owen » 12 gru 2007, 11:26 Re: Samotne Polki :)

pojawia sie na wiosne :D

owen
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Sebek22 » 12 gru 2007, 11:52 Re: Samotne Polki :)

Angelina dobrze napisalas hehe a teraz trzeba czekac niestety na pobor wiosenny heheh :cry: :cry:

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agatak » 12 gru 2007, 21:07 Re: Samotne Polki :)

Etam, moim zdaniem w kazdej nacjii mozna znalezc dobrych i porzadnych ludzi, a moowienie, ze anglicy nie mysla o polkach serio ... a Polki mysla o sobie serio? ;)
Problem tkwi chyba w mentalnosci, jesli facet ma inna od nas mentalnosc, wtedy klops. Nigdy nie zwiazalabym sie z Arabem, muzulmaninem, bo maja zbyt roozniaca sie ode mnie mentalnosc.
Natomiast jestem w dlugim zwiazku z Anglikiem i jakos sobie radzimy. Mysli o mnie powaznie, a jstrem Polka ;) a to, ze jest Anglikiem nie Polakiem ... ? Tylko i wylacznie dlatego, ze znalezlismy sie obok siebie w dobrym miejscu i w ospowiednim czasie ;) zbieg okolicznosci, gdyby byl Polakiem byloby pewnie latwiej, ale co zrobic, serce nie sluga.
Pozdrawiam
agatak
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez BRUMMIEBIKER » 30 gru 2007, 11:37 Re: Samotne Polki :)

a ja slysszalem od ukrainki w polskim sklepie ze polskie dziewczyny zostawiaja chlopakow i cytuje "uciekaja z cziornymi"

hehe duzej czarnej kielbasy sie zachciewa :razz:

BRUMMIEBIKER
Początkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona