Co was drazni w uk??

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

KobietaPostNapisane przez lolka » 14 kwi 2007, 13:49 Re: Co was drazni w uk??

najgorzej co mnie wkurzyło to,to że wstając o 5 rano do roboty lekko zamroczona robie sobie śniadanko przebiega mi miedzy nogami okropne paskudztwo,najwiekszym problemem u nas w domu były szczury doszło nawet do tego że dawaliśmy im ksywy COŚ OKROPNEGO!!!ale to pewnie przez te śmieci na ulicach i ogólny burdel anglicy to brudasy i leniuchy niewspomnę o tych turbanach oni to dopiero cuchną!!
lolka
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Insanity » 14 kwi 2007, 13:57 Re: Co was drazni w uk??

Ja nie mam szczurów nawet w ogródku, nie wiem dlaczego, ale choć bym bardzo chciał to nie mogę zobaczyć..

Insanity
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez te-ha » 14 kwi 2007, 14:04 Re: Co was drazni w uk??

szczury -> okolice Asdy :(

ja tutaj widziałam trzy szczury
obrzydlistwo!!!!!!!!!!!

te-ha
Zaangażowany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lukaas85 » 16 kwi 2007, 19:03 Re: Co was drazni w uk??

Ciaaaaaagle mowienie 'Sorry' z takim przejeciem...
Ble :???:
Lukaas85
Wtajemniczony

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 11 sty 2008, 21:14 Re: Co was drazni w uk??

1. jezdzacy na swiatlach przeciwmgielnych niezaleznie od pory dnia, nocy , roku, obecnosci, czy braku mgly. dodatkowo zmienianie swiatel na krotkie w ostatniej chwili, po prostu ogolnie chamstwo, arogancja i brak wzgledu na drugiego czlowieka.
2. radosna tworczosc przy sygnalizacji na rondach. gdyby czlowiek sugerowal sie tym co te barany wyprawiaja z kierunkowskazami przed i na rondach, uczestniczylby w 5 kolizjach i 2 wypadkach dziennie, codziennie.

a policja nic........................

mysle, ze gdyby wpuscic tutaj do obiegu wiekszy oddzial polskich policjantow, wzmocniony garnizonem niemieckiego BAG to w przeciagu miesiaca 75% populacji azjatow straciloby prawka za uzywanie telefonu, samochody za nieprzepisowe oswietlenie (niebieskie pozycyjne - sic!) i ponadnormatywne zaciemnienie szyb, i zostali by wyslani na kurs ustawiania fotela - jazda w pozycji lezacej szkodzi na kregoslup. a pozadna lapanka BAG na M40 i M1 pozbawilaby anglikow zludzen co do stanu technicznego ich ciagnikow i naczep i rzucilaby calkiem nowe swiatlo na rozumienie przepisow dotyczacych czasu jazdy i pracy. aha, i zabezpieczenia ladunkow :-)

ale co kraj to obyczaj

pozdr

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 12 sty 2008, 07:55 Re: Co was drazni w uk??

dobre :mrgreen: moj mowi to samo . co do szczurow, to ze sa w domach, to chyba z przyczyn technicznych, czyli budowy domu. nowe sa raczej budowane hmmm w postaci bed drewnianych konstrukcji nosnych hahah, w polsce jesli sa stare domy, szczury tez widac. chyba jestem bardzo tolerancyjnym stworzeniem, bo ciezko cos wymyslec, czego nie maja polacy ahhah. ostatnio jechalam A5 i srodkiem zawowal sobie ludzik, na czole mial napisane polak i mial wyjatkowo miekkie kolana :mrgreen:
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mio » 12 sty 2008, 08:45 Re: Co was drazni w uk??

ja kiedys widzialem stworzenie (czytaj Polak) przechodzace przez przejscie dla pieszych i zatrzymujace sie na srodku ulicy aby dokonac aktu lykniecia z butelki wypelnionej zyciodajnym plynem, a ktore to wydarzenie spowodowalo chwilowe zatrzymanie ruchu :grin:
mio
Stały Bywalec

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoko » 12 sty 2008, 13:17 Re: Co was drazni w uk??

wkurza mnie to, ze ciagle za plecami slysze znieksztalcone 'Jak sie masz' :/

oczywiscie udaje ze nie rozumiem :D

szczury u mnie w ogrodzie ganiaja sie parami :/
yoko
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Wojna » 12 sty 2008, 14:34 Re: Co was drazni w uk??

Tak czytam te Wasze posty i oczom nie wierze! Tyle zlego widziecie w tej Anglii, a jednak tu przyjechaliscie i siedzicie. Zapomnieliscie juz jak to bylo/jest w Polsce? Chectnie wziaol bym tes smieszne krany do Polski, jezeli tylko gwarantowaly by mi one taki standard zycia jak tutaj. Ale ja Was rozumiem... taka juz polska mentalnosc aby ciagle narzekac. Szczury w domach?! WOWO. Ludzie gdzie Wy mieszkacie? Zapraszam do mnie. Ulice sa czyste. Ludzie uprzejmi (nawet ci w mundurach :) ). Mnie najbardziej wkurza polskie drobnomieszczanstwo, ktore przyjechalo tu jedynie aby wyssac z tego kraju co tylko moga przy najmniejszym uzyciu jakiego kolowiek wysilku psujac przy okazji dobre imie POLAKA! BTW kontaktow w lazienkach byc nie powinno! I zapewniam, ze w nowym budowictwie w Polsce tego juz nie spotkasz.

Wojna
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 12 sty 2008, 15:08 Re: Co was drazni w uk??

yoko napisał(a):szczury u mnie w ogrodzie ganiaja sie parami :/

u mnie wiewiórki :D
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez biff30 » 12 sty 2008, 16:24 Re: Co was drazni w uk??

weekend ide do centrum handlowego po cos konkretnego a tu pelno ludzi i w takim letargu tak sie ruszaja ze az mnie trafia

biff30
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez mar3cia3 » 12 sty 2008, 18:41 Re: Co was drazni w uk??

mnie do szewskiej pasji doprowadzaja te poronione mamusie poubierane w korzuchy i japonki,ale malo tego -sama naubiera sie jak cebula a dziecko miesieczne albo i nie wiezie w wozku prawie gole,przeciez to przechodzi ludzkie pojecie.
No i oczywiscie sluzba zdrowia -no jak wszystko mozna tu wyleczyc za pomoca "calpolu"??????????

pozdrawiam M

mar3cia3
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 13 sty 2008, 10:54 Re: Co was drazni w uk??

Wojna napisał(a):Tyle zlego widziecie w tej Anglii, a jednak tu przyjechaliscie i siedzicie. Zapomnieliscie juz jak to bylo/jest w Polsce

nie, nie zapomnielismy, ale ten post jest zatytulowany 'co nas wkurza w anglii'. jesli chcesz sie dowiedziec co nas wkurza w polsce zacznij nowy temat :-)

plazermen napisał(a):u mnie wiewiórki

u nas tez

biff30 napisał(a):weekend ide do centrum handlowego po cos konkretnego a tu pelno ludzi i w takim letargu tak sie ruszaja ze az mnie trafia

fakt, ciekawe spostrzezenie, ale wole ten ich letarg, niz amok w polskiem makro w niedziele...... :-)

ja mysle, ze mozemy powoli razwazac kolonizacje tubylcow, i nadawanie im polskiego obywatelstwa.........

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez Sebek22 » 13 sty 2008, 12:48 Re: Co was drazni w uk??

duzo mozna wymieniac ogolnie to ten kraj jest zjebany zaraz pewnie ktos napisze to co tu robie zyje jak narazie ale spadam w niedlugim czasie bo w tej czubolandii krecka mozna chwycic ale najbardziej mnie wkurza u tych kretynow jak sie wypytuja czy takie piosenki sa w polsce puszczane albo czy to i siamto jest u was uwazaja ze Polska lezy na grenlandii ale to jest tak jak sie edukacje konczy na podstawowce a iwedza wszystko najlepiej

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoko » 13 sty 2008, 13:03 Re: Co was drazni w uk??

plazermen napisał(a):
yoko napisał(a):szczury u mnie w ogrodzie ganiaja sie parami :/

u mnie wiewiórki :D

wiewiorek u mnie tez nie brakuje :) jesienia jedna z nich postanowila sobie zrobic spizarnie u mnie w ogrodzie i bez przerwy cos przynosila i zakopywala. super slodki widok. ciekawe kiedy postanowi odkopac te zapasy :)

a wracajac do szczurow. pewnie bym o nich nie wiedziala, gdyz w dzien ich w ogole nie widac. zaczynaja buszowac pozno w w nocy, a ze mam w ogrodzie lampe z czujnikiem, i zapala sie za kazdym razem gdy ktos (cos) sie poruszy, wiec nieraz mam niezla dyskoteke w nocy :D
yoko
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDE PARK