Acocks Green
Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;
Hej,
Niedawno wprowadzilem sie do Acocks Green i jestem ciekawy czy kto kolwiek tu mieszka?? Slyszalem ze dzielnica obfituje w calkiem spora liczbe polakow, to tez chcial sie zorientowac...
Czekam na wypowiedzi...
Serdecznie pozdrawiam,
T.
-
-
Tomk
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 3
-
witam ja mieszkam na acocks green jest tu fajnie spokojnie i wszędzie blisko!!!! :-) :-) :-)
-
-
AGATA DZIERZGWA
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
-
Hej! Też mieszkam na Acocks Green już prawie od roku i jestem zadowolona z tej dzielnicy. Spokojnie, blisko do centrum, polski sklep i salon fryzjerski, mnóstwo sklepów...
-
-
vanilia
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 47
-
to ja sie dolaczam haha tez na AG
-
-
hidalgo4
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 0
-
niepozostaje mi nic innego jak dolaczyc sie do wypowiedzi.Mieszkam na AG prawie dwa lata i niezamierzam zmieniac miejsca w miare czysto ,spokojnie i naprawde wszystko na miejscu a i do centrum bliziutko.Pozdrawiam wszystki z AG i nietylko pa
-
-
julka030308
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: -1
-
,,,,i ja też z AG..:).Wolalbym nad morzem ale nie narzekam.
-
-
Manitou
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 8
-
Hej,
Nie spodziewalem sie az tylu odpowiedzi... Bardzo dziekuje, a jjuz myslalem ze jestem odizolowany od wszystkich, a tu prosze... Milo, ze jeszcze ktos polskiego pochodzenia zamieszkuje okolice...
Macie racje co do dzielnicy... Co prawda nie mieszkam w niej dlugo ale juz zauwazylem, ze nie jest najgorsza a i polski sklep jest za rogiem i to calkiem niezle wyposazony...
Czy ktos polecil by jakies mile i spokojne puby w okolicy? Mysle raczej o spokojnym i milym pubie gdzie nie trzeba sie patrzec za siebie haha... A moze jest ktos chetny isc ze mna? Serdecznie zapraszam, potraktujemy to jako maly przedstawienie okolicy...
Serdecznie pozdrawiam,
T.
-
-
Tomk
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 3
-
Powrót do TOWARZYSKIE