referencje od znajomych...
Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...
mógłby mi ktoś powiedzieć co napisać w referencjach od znajomych - dla agencji mieszkaniowej... ? a było by super, jakby sie komuś zechciało cos takiego napisać dla mnie...byłbym bardzo wdzięczny za pomoc...thx
-
-
corrado1980
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
-
-
Jesli chodzi o takie referencje to zazwyczaj podajesz imie nazwisko i numer telefonu osoby . Czasami moga cie poprosic o stopien znajomosci, ewentualnie czas jki sie znacie.
NIe idz stary na latwizne, usiadz ze slownikiem i sam sobie to napisz. Ewentualnie poszukaj sobie na necie formulaza ( mi wyskoczylo co najmnien 4 ). JEzeli ktos cie pyta o referencje i nie daje ci zadnych wytycznych jakie to referencje maja byc to i ta kagencja nie traktuje tego powaznie.
-
-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 3
-
-
Witam. W sumie taki list polecajacy jest bardzo latwo napisac. Dam Ci wzor:
________
Mr Wojciech Kichniewicz
256 Hamstead Road
Great Barr
Birmingham
B44 6JB
06/03/09
To Whom It May Concern
I, Mr Wojciech Kichniewicz, have known Miss Marta Lakiewicz, for last 3 years. During this time i have found her as a reliable, honest and hard working person.
If you need any further information please do not hesitate to contact me on 07820345621.
Yours Sincerely
Mr Wojciech Kichniewicz
(podpis)
____
Oczywiscie dane trzeba pozmieniac. Zamiast Wojciecha Kichniewicza musisz wstawic wlasne dane, adres i telefon. Zamiast Marty Lakiewicz podstawiasz dane osoby, dla ktorej wystawiasz list polecajacy. Zamista 3 lat - wstawiasz okres, w ktorym de fakto znasz te osobe.
Proste jak bulka z maslem :)
Pozdrawiam:
gnom
-
-
gnom
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
-
Powrót do MIESZKANIE