Witam moze ktos z West Bromwich?
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
malaroksi, jak Ci plynie zycie bez sasiadki? oddychasz swiezym powietrzem??? ;)
-

-
ania21tk
- Początkujący
-
-
- Reputacja: -5
Czesc Malaroksi! Jesli jeszcze nie stracilas ochoty na poznanie mamy z West Bromwich ;) to jestem do dyspozycji. Moja corka skonczyla dopiero rok, ma 6 zabkow i 2 w drodze :mrgreen: A tak poza tym tez mam podobny problem z sasiadka, tyle ze to jest Angielka. Koszmar!! :sad: A tak wogole to chetnie poznam dziewczyny z West Bromwich jestem tu od niemal roku i nikogo nie poznalam :oops:
-

-
bluebery
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
hejka :mrgreen: ja jestem z west bromwich:) moj nr gg to 11823462,zapraszam:)mieszkam tu trzy miesiace:)teraz szukam pracy :roll:
-

-
aniawestbrom
- Przyczajony
-
-
Mieszkam na bocznej z High Street 5 min od ,,centrum''. Przepraszam ale nie jestem zbyt systematyczna w sprawdzaniu forum :oops: ale wciaz lubie kawke :-P i dobre towarzystwo ;)
Aniawestbrom jak opanuje gg to sie odezwe :-)
-

-
bluebery
- Rozeznany
-
-
hej dziewczyny:) dobrze ze west brom maly to wszedzie blisko :mrgreen: czekam na wiesci na gg:) zapraszam na pogaduchy:) opowiemy sobie troche i wtedy moze umowimy sie na kawke?
[ Dodano: Sro Kwi 15, 2009 21:40 ]
hej to jeszcze raz ja:) moze znacie kogos kto szuka pokoju do wynajecia ladnego w milym towarzystwie?mam taki:) szukam tez w druga strone:) taniego pokoju dla pary lub flata...
-

-
aniawestbrom
- Przyczajony
-
-
a dzis zaczynaja sie darmowe lekcje angielskiego u nas na west bromie:) ide zobaczyc co bedzie:)
-

-
aniawestbrom
- Przyczajony
-
-
Powrót do PRZEDSTAW SIĘ