Oszust
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Witam.Pracowalem u polaka na budowie na przelomie 08/09 obiecywal umowe i zalega mi pieniądze czekam na pieniadze od lutego ciagle mnie unika i spławia.Jestem w stanie udowodnic, ze u niego pracowalem + wiem ze zatrudnial na budowie osoby które nie powinny w ogole pracowac(renta zdrowotna).Chyba juz czas zaczac cos z tym robic pieniedzy nie widze a nie chce odpuszczac oszustowi.
Moglibyscie powiedziec czy w ogole mam szanse na wygrana ? gdzie mam sie udac narazie slyszalem nie wiele o tax office i urzedzie skarbowym pozdrawiam
-

-
Mastro
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
najlepiej zapytac o to prawnika. dobrze tez ponoc zapisac sie do zwiazkow zawodowych placi sie tam pare funtow miesiecznie a dzieki temu masz mozliwosc nieograniczonych konsultacji np. prawniczych itp. i tacy goscie wiedza jak sie zabrac za takie rzeczy. wiem bo moja znajoma w ten sposob wytoczyla sprawe sadowa agencji pracy. co do skarbowek i innych urzedow nie mam pojecia. trzymam kciuki
-

-
roslinka_zielona
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 3
Hej. Proponuje Ci isc w piatek do PL klubu, tam od godziny 13 przyjmuje prawnik zajmujacy sie min prawem pracy. Tylko idz duzo wczesniej bo duzo ludzi tam jest zawsze. Aha i jest tez tlumacz, przyjmuja za darmo. Facet zna sie na rzeczy, czasem 1 tel do agencji itp wystarczy i juz po klopocie, a jak nie to on moze Cie reprezentowac w sadzie. Naprawde polecam, wiele dobrego o nim slyszalam. Daj znac jak poszlo i TRZYMAM KCIUKI!
-

-
vanilia
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 47
Jak tam bylam ostatnio to pani kierownik powiedziala mi ze ten pan przyjmuje tylko do konca kwietnia. Jak wiemy kwiecien juz byl :-( Druga rzecz ktora powiedzala mi pani kierownik to ze ten pan nie jest prawnikiem wiec nie sadze zeby mogl kogos reprezentowac w sadzie. Poza tym slyszala ze czlowiek ten wie co mowi i zna sie narzeczy.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
Powrót do PRACA