V-Stuff w Virgin Media

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

MężczyznaPostNapisane przez nautic » 21 lis 2009, 04:05 V-Stuff w Virgin Media

Witam. Mam pytanie do użytkowników internetu od VIRGIN MEDIA. Czy ktoś z was korzysta z usługi którą VIRGIN oferuje swoim użytkownikom, a mianowicie V-Stuff, i czy faktycznie jest ona za darmo? Mam internet up to 10Mb, więc z tego co wyczytałem, miesięcznie przysługuje mi 25 darmowych zdjęć od SNAPFISH, które mogę sobie z uploadować, wydrukować online i zostaną mi przesłane pocztą na mój adres. Proszę o pomoc. Dziękuję.

nautic
Początkujący

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez BlueLemon » 21 lis 2009, 05:06 Re: V-Stuff w Virgin Media

Tak, to działa. Z tego wirtualnego dysku skorzystałem tylko raz, tylko po to, żeby właśnie dostać te darmowe odbitki. Przyszły 3 dni później pocztą. Te 25 to najmniejszy możliwy format, większych można mniej zamówić.
Jeśli dobrze pamiętam to za pierwszym razem nie płaci się nawet za wysyłkę. W każdym razie miałem rachunek 0.00
BlueLemon
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez yoki » 21 lis 2009, 14:51 Re: V-Stuff w Virgin Media

dzieki za info :)
w ubieglym miesiacu zamienilismy sky na virgin i przyznam szczerze,ze nawet nie doczytalam o takiej opcji ;)

yoki
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny