Polskie wesela

Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.

MężczyznaPostNapisane przez Fisher » 18 sty 2010, 16:53 Polskie wesela

Czy myślicie, że polskie wesela miałyby tutaj powodzenie? Czy byliby chętni na ślub tutaj? Oczywiście oprawa polska, polskie potrawy i alkohol. Tak po polsku. Proszę o opinie!
Dzieki!
Fisher
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitty » 18 sty 2010, 19:40 Re: Polskie wesela

A cena polska czy angielska :mrgreen: ??
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 18 sty 2010, 20:10 Re: Polskie wesela

A czego 'polskiego' nie da się zorganizować w angielskiej firmie? Poza tym wydaje mi się, że bardzo mały odsetek ludzi tutaj bierze ślub. Chyba, że w bonusie dodasz przewóz pasażerów ;) Ja osobiście bym się w to nie pchał.
Kitty, jak by była polska to by się nie musiał pytać o opinie ;)
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Fisher » 18 sty 2010, 21:39 Re: Polskie wesela

Cena angielska czy polska - to bez wiekszej roznicy bo w przeliczniku wcale drozej nie jest. I to nie calkiem moj pomysl. Szef w hotelu gdzie pracuje byl ciekawy czy taki ruch mialby sens. Angielskie wesele troche rozni sie od naszego polskiego weselicha. I badam rynek i szanse na powodzenie :)
Fisher
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 19 sty 2010, 00:42 Re: Polskie wesela

zastanów się ilu gości z polski stać na przyjazd na takie wesele do anglii i będziesz miał odpowiedź... czyli z wielkiego weselich nici. dlatego wszyscy robią je w polsce.

Guest

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 19 sty 2010, 12:55 Re: Polskie wesela

No wlasnie,watpliwe zeby to wypalilo,bo jednak ilu gosci by chcialo sobie jeszcze bilety fundowac z Pl do Anglii...
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 19 sty 2010, 13:37 Re: Polskie wesela

kindzulinaa napisał(a):No wlasnie,watpliwe zeby to wypalilo,bo jednak ilu gosci by chcialo sobie jeszcze bilety fundowac z Pl do Anglii...

Albo ilu gosci byloby na to stac, bo oprocz biletow trzeba by bylo sobie zaplacic za hotel :roll: Takze na samym koncu lepiej i wygodniej jest zrobic wesele w Polsce ;)
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Fisher » 19 sty 2010, 16:36 Re: Polskie wesela

Chyba ze byloby to weselo polsko-angielskie np :) Wiem ze polskie weselicho jest tu malo prawdopodobne, sam sie zenie w Polsce juz w lipcu 2010 :) Ale bylem ciekaw opinii. Własciwie to tylko potwierdzily moje zdanie
Fisher
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez anarek7 » 23 maja 2010, 20:02 Re: Polskie wesela

a ja jestem jak najbardziej za po pierwsze dla tego ze sama skorzystala bym z tej oferty a po drugie jezeli ktos nie chce robic wesela na 100 osob i spraszac calej rodzinki zawsze mozna to zrobic tutaj no i z przyczyn oczywistych polowe gosci wyeliminowac ze niby tak dalego to tylko kameralnie no i w pewnym sensie zwolnieni jestesmy z zapraszania cioteki wojkow z ktorymi juz i tak nie utrzymujemy kontaktow.jak dla mnie super pomysl daj znac jezeli sie zdecydujecie na taki interes.pozdrawiam.ps moja kuzynka tez zamierzab tu sie pobrac wioec chyba nie jestem odosobnionym przypadkiem

anarek7
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny