Jak przywrócić ustawienia fabryczne?
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
To bardzo miłe z Twej strony ale teraz przez kilka tygodni będę bardzo daleko. I uważam że komputer ten nie jest wart tej pomocy, tak że naprawdę o tym zapomnijmy. Najchętniej wyżucił bym go za okno, ale boję się że ktoś by nim oberwał :wink:
[ Dodano: Pią Kwi 02, 2010 12:58 ]
Zatem osobiście juz nic zrobić nie mogę? Tzn, wejść na jakąś stronę w internecie i ściągnąć potrzebujące braki, czy może jeszcze coś innego zrobić aby chociaż przywrócić stan wcześniejszy?
Dziekuję.
[ Dodano: Sob Kwi 03, 2010 19:15 ]
Udało się :!: Komputer chodzi jak zegarek :mrgreen: Okazało się że znów miałem włożyć tę samą płytę co na samym początku i tak wkółko aż do skutku. Zatem nie trzeba była żadnej trzeciej płyty, ani przewracać cały dom w poszukiwaniu czegoś co nigdy nie istniało :mrgreen:
Aby nie zakładać nowego tematu, proszę powiedzcie mi jak zmienić imię na logu, bo wpisałem byle co a teraz mnie to męczy. Chodzi o imie które wyświetla się podczas włączania komputera. Np, może być więcej użytkowników a każdy z nich ma swoje imie i obrazeczek. Ja chciałbym zmienić właśnie to imie co wyświetla sie obok obrazeczka. Dziękuję za pomoc.
-

-
soniac
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
Hmmm... jesli to Win XP to napewno MENU START>>CONTROL PANEL >>USER ACCOUNTS >>CHANGE AN ACCOUNT >>CHANGE MY NAME :)
Pozdrawiam
-

-
Amigo_uk
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 13
-
Dziękuje Amigo, dokładnie tak jak napisałeś tak jest :-)
-

-
soniac
- Rozeznany
-
-
soniac to tylko zmiana uzytkownika na nowego zrob format dysku i postaw wszystko od nowa :P zobacz jaka masz wersje winzgrozy na naklejce sciagnij z netu, czy to home czy prof i tak znajdziesz, jak klucz ci nei bedzie z naklejki dzialal to zagoogluj za jakims potem tylko zmiana klucza w systemie np w ten sposob :
http://www.osinfo.pl/artykuly/zmiana-kl ... windows-xp i sciagniecie sterownikow do niedzialajacych urzadzen ale to naogol na stronie producenta lapka znajdziesz :)
-

-
evil
- Raczkujący
-
-
-
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA