piłka nozna dla dzieci

Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.

KobietaPostNapisane przez ewa3kotbirmin » 8 cze 2010, 17:45 piłka nozna dla dzieci

Witam wszystkich jestem mamą 9 latka który uwielbia grać w piłkę nozną . Czy ktoś zna jakąs szkółke piłkarska najlepiej aby uczeszczały do niej polskie dzieci ponieważ syn jest w angli od niedawna i nie zna jeszcze dobrze j. angielskiego

ewa3kotbirmin
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez anarek7 » 8 cze 2010, 17:51 Re: piłka nozna dla dzieci

spróbuj moze najpierw sprawdzic w jego szkole ,przy wiekszosci szkol sa tzw cluby pozalekcyjne miedzy innymi jest football ja np dostaje zawsze kartki ze szkoly z informacjami dla rodzicow i tam wlasnie tez sa informacje o tych klubach .powodzenia

anarek7
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewa3kotbirmin » 8 cze 2010, 21:16 Re: piłka nozna dla dzieci

W szkole nie ma nic takiego dla jego grupy wiekowej wiem że coś oranizują dla starszych dzieci a poza tym to nie to samo co gra w jakimś klubie w którym są częstrze treningi i dziecko moze sie jakos podszkolić poza tym to W-F jest raz w tygodniu wiec raczej nie ma szans na grę w piłke

ewa3kotbirmin
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hoobert78 » 9 cze 2010, 21:58 Re: piłka nozna dla dzieci

Cześć jest szkółka piłkarska dla polskich dzieci, nazywa się Husaria zajecia dwa razy w tygodniu na Perry Barr jest podział na kat wiekowe pozdrawiam

hoobert78
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez anita1234 » 9 cze 2010, 22:40 Re: piłka nozna dla dzieci

hoobert78 napisał(a):Cześć jest szkółka piłkarska dla polskich dzieci, nazywa się Husaria zajecia dwa razy w tygodniu na Perry Barr jest podział na kat wiekowe pozdrawiam

Ta szkoła to jakaś porażka, wypisalam syna po 3 tygodziach, teraz chodzi do angielskiej i jest zadowolony.

anita1234
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewa3kotbirmin » 14 cze 2010, 11:58 Re: piłka nozna dla dzieci

Jak bys mógł podac więcej informacji na temat tej szkółki piłkarskiej Husaria adres lub telefon do osoby która sie tym zajmuje dzieki pozdrawiam.

ewa3kotbirmin
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez lidka231 » 14 cze 2010, 12:33 Re: piłka nozna dla dzieci

ewa3kotbirmin, daj se na luz z ta szkołą ma same złe opinie.

lidka231
Początkujący

Reputacja: -2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez karmel » 18 cze 2010, 18:02 Re: piłka nozna dla dzieci

no wlasnie a znacie angielski jakis klub dla 6 latkow poniewaz moj synek tez uwielbia grac w football wiec jakbym mogla mile panie prosic o namiary tej szkoly???? :mrgreen:

karmel
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewa3kotbirmin » 18 cze 2010, 20:21 Re: piłka nozna dla dzieci

Witam was musze wam napisac ze znalazłam namiary na ta polską szkółke i byłam w czwartek z synem na treningu był zachwycony bardzo mu sie podobało.Jest 2-ch trenerów portugalczyk i polak bardzo mili , poza tym trenuje tam dośc duza grupka polskich dzieci z którymi sie zapozna.ł Jak dla mnie i mojego syna to było naprawde super zobaczymy jak będzie dalej napisze po nastepnym treningu pozdrawiam

[ Dodano: Nie Cze 27, 2010 21:39 ]
Następne treningi były super jestesmy zachwyceni ta szkółką piłkarską HUSARIA. Jesli ktos potrzebuje namiary to nie ma sprawy . Dla naszych dzieci które siedza w domu przy komputerze to rewelacja .Naprawde polecam i pozdrawiam

ewa3kotbirmin
Początkujący

Neutralny