Horoskop

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez rafal » 26 sty 2007, 07:58 Horoskop

Znow zaczolem czytac Horoskopy ,fajnie sie czyta kiedy pisza ze spotka ci cos dobrego. :mrgreen: Jestem ciekway czy wierzycie w Horoskopy czy nie .Ja np. kiedy czytam horoskop chinski ,czuje jak by ktos mnie przeswietlil wyssal wszystki informacje ze mnie. Wszystko praktycznie wszystko na moj temat sie zgadza ,jak to mozliwe ze ktos zna tak dobrze nasze charaktery ,i potrafi powiedziec cala prawde o nas.
Pozdrawiam
rafal
Stały Bywalec

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 26 sty 2007, 10:30 Re: Horoskop

Czytam sporadycznie horoskopy... jak juz to takie na cale zycie ktore opisuja charakter czlowieka. Raczej nie czytam tych co niby maja przewidziec co nastopi jutro czy za tydzien. Musze sie przyznac ze wiele znakow jest bardzo charakterystycznych i kazda osoba ktora znam z pod tego znaku ma bardzo wiele cech wspolnych. :wink:
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez yoko » 26 sty 2007, 12:34 Re: Horoskop

Ja czytam ale traktuje z przymrozeniem oka. Traktuje je raczej jako bardzo zreczna forme manipulacji, ktora czlowiek - spragniony informacji i znakow na swoj temat, tlumaczy pod swoim katem. Aczkolwiek musze sie przyznac, ze bylam raz u wrozki i wyszlam zszokowana. Dosc duzo mi powiedziala na temat mojej przeszlosci i jak sie potem okazalo przyszlosci. Wiecej razy nie pojde :neutral: czasem lepiej nie wiedziec co Cie czeka
yoko
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 26 sty 2007, 12:52 Re: Horoskop

rafal napisał(a):Ja np. kiedy czytam horoskop chinski ,czuje jak by ktos mnie przeswietlil wyssal wszystki informacje ze mnie. Wszystko praktycznie wszystko na moj temat sie zgadza ,jak to mozliwe ze ktos zna tak dobrze nasze charaktery ,i potrafi powiedziec cala prawde o nas

prawdopodobnie jakbys przeczytal horoskop osoby spod innego znaku tez by to posowalo do Ciebie. :mrgreen:
Ja nie wierze w zadne horoskopy.
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez kodi » 26 sty 2007, 13:47 Re: Horoskop

Ja tez nie wierze w horoskopy... to tak jak wizyta u wruzki zawsze powie cos co pasuje do Ciebie....
kodi
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez te-ha » 26 sty 2007, 14:16 Re: Horoskop

a mi wyszło w tym tygodniu
że będzie alarm pożarowy

i był(!!)

:wink:

ale co roku
czeka na mnie miłość
jakoś się nie spełnia :roll:

a tym roku ma być niby WIELKA

ciekawe :mrgreen:

a horoskopy czytam
ot, tak
zawsze fajnie wiedzieć,
że w tym tygodniu
pojawi się na mojej drodze
KOLEJNY przystojniak :mrgreen:

te-ha
Zaangażowany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Edyta » 26 sty 2007, 14:24 Re: Horoskop

Ja wczesniej czesciej czytalam horoskopy, teraz juz prawie wcale, ale traktowalam je i traktuje z przymruzeniem oka :wink:
Edyta
Zadomowiony

Neutralny

PostNapisane przez Dorothy » 26 sty 2007, 14:42 Re: Horoskop

W kazdym horoskopie zawsze znajdzie sie cos, co bedziemy mogli odniesc do siebie, a szczegolnie pozytywne zdarzenia :wink: Jestesmy chyba wszyscy spragnieni komplementow i lubimy jak sie nam cos pozytywnego przytrafi :grin: Ja czytalam horoskopy jak bylam w szkole sredniej i wydaje mi sie ze ktos kto w nie faktycznie wierzy, chyba nie ma tak naprawde kogos w poblizu, kto powie mu cos milego ....wiec chyba lepiej przebywac w otoczeniu pozytywnie zakreconych ludzi niz czytac horoskopy :grin:

Dorothy

MężczyznaPostNapisane przez rafal » 26 sty 2007, 19:30 Re: Horoskop

Adam napisał(a):
rafal napisał(a):Ja np. kiedy czytam horoskop chinski ,czuje jak by ktos mnie przeswietlil wyssal wszystki informacje ze mnie. Wszystko praktycznie wszystko na moj temat sie zgadza ,jak to mozliwe ze ktos zna tak dobrze nasze charaktery ,i potrafi powiedziec cala prawde o nas

prawdopodobnie jakbys przeczytal horoskop osoby spod innego znaku tez by to posowalo do Ciebie. :mrgreen:

Chyba jednak nie Adam , bo czytam tez horoskopy np. kazdemu w rodzinie i jezeli chodzi o charakter to bardzo sie roznia .Nie zwracam uwagi na horoskop na przyszlosc co jutro a co za tydzien , tak ja napisala Anek,ale te opisujace harakter sa w 100% trafne.
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 26 sty 2007, 20:15 Re: Horoskop

To podaj mi jakies namiary sprawdze dla siebie :idea:
Adam
Administrator

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez rafal » 26 sty 2007, 20:29 Re: Horoskop

:mrgreen: no to zapraszam do czytania ... http://www.twojecentrum.pl/pogodzinach_horoskop.php
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mio » 26 sty 2007, 21:14 Re: Horoskop

Jezeli chodzi o zwykly choroskop to tak dla ogolnej wiadomosci zmienia sie on co 15 minut, chodzi tutaj o chwile urodzenia. Wiec horoskopy z roznych gazetek nie maja najmniejszego sensu tym bardziej, ze jak wezmie sie kilka roznych to mozna znalezc nawet wykluczajace sie horoskopy.

A co do tego chinskiego to zgadza sie co do joty.
mio
Stały Bywalec

Reputacja: 9
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 26 sty 2007, 22:54 Re: Horoskop

Teraz tym bardziej w to nie wierze bo wpychaja ludzi urodzonych np: miedzy 07.02.1978r. - 27.01.1979 jako jeden znak co by oznaczlo ze wszyscy ludzie urodzeni w tej dacie maja podobne cechy. a wystarczy tylko spojzec na swoich rowiesnikow zeby zobaczyc ze to nie jest prawda.
Adam
Administrator

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez rafal » 27 sty 2007, 10:20 Re: Horoskop

Heheh :mrgreen: nie mam zamiaru nikogo przekonywac ,kazdy ma swoje zdnie ,ja tam mysle ze cos w tym jest :lol: .
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anek » 27 sty 2007, 17:16 Re: Horoskop

rafal napisał(a):
Adam napisał(a):

Chyba jednak nie Adam , bo czytam tez horoskopy np. kazdemu w rodzinie i jezeli chodzi o charakter to bardzo sie roznia .Nie zwracam uwagi na horoskop na przyszlosc co jutro a co za tydzien , tak ja napisala Anek,ale te opisujace harakter sa w 100% trafne.

Zgadzam sie z Rafalem, wyrobilam sobie marke co do pewnych znakow zodiaku ale...zachowam ja sobie dla siebie, gdyz przy moim szczesciu kogos obraze a jeszcze moze to byc nasz Administrator :wink: (wystarczy ze dalam plamy z imionami :mrgreen: )
Anek
Wtajemniczony

Reputacja: 27
Pokojowy

Następna strona