Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez malaroksi » 6 wrz 2010, 08:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do allegro to ja jakoś nie mam szczęścia by coś tam fajnego kupić i taniego. Znalazłam ładne nowe łóżeczka turystyczne kupiłam i posżło do dziadków.Kiedy przyjechaliśmy na wakacje mały miał gdzie spać, wyglądało fajnie i zapłaciłam 176 zł wiec super, ale niestety po 2 dniach strzelił zamek i szwy popuszczały, tak wiec łóżeczko wytrzymało te 2 tyg ale wkładaliśmy już tam śpiące dziecko i wyciągaliśmy zaraz po przebudzeniu by przypadkiem się nie zaczęło turlać czy ruszac bo strach że się sypnie.A chciałam je zostawić siostrze potem a tu taka porażka. 2gi genijalny zakup to wózek 300zł i można w nim co najwyżej lalki wozić bo kółka to normalnie uginały się pod cięzarem 8 kg a miał być do 20kg :neutral: ech a ja się cieszyłam że kupię i zostawię dla siostry i będzie miała jeden wydatek mniej ... niestety...
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Anastazja » 6 wrz 2010, 08:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dzis pierwszy dzien szkoly u mojej najmlodszej cory,pierwszy dzien,nowa szkola miala stresa :) ale mam nadzieje ze jakos szybko sie zaaklimatyzuje tam.
A wiecie ja jakos nie mam smykalki do sprzedawania,wiec wszystkie zbednne rzeczy poprostu rozdaje po znajomych taka dobra"ciocia" ze mnie hehe
Ide zaraz chatke odgruzowac,bo niebawem bedzie trzeba specjalne sciezki wytyczyc :-P
Milego dnia laseczki
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez dorcik101 » 6 wrz 2010, 08:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Gdzie ty na te karbody chodzisz? Bo ja tez bym chciala moze cos dla swojej pociechy tam znajde. Bo maz mnie juz wkurza na e-bayu kupuje i za kazdym razem nie dosc ze przeplaci to jeszcze poplamione rzeczy sie trafiaja.
-
- dorcik101
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez malaroksi » 6 wrz 2010, 08:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitka » 6 wrz 2010, 09:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja mam chyba szczęście, bo co kupiłam na allegro czy ebay okazało się ok.
Dla mnie to jest najlepszy car boot na jakim byłam http://www.studleycarbootsale.co.uk/ . Kiedyś miałam koleżankę w Redditch i to ona mnie zacheciała do niedzielnego wypadu tam. Był czas kiedy co dwa tygodnie tam jeździliśmy :wink: Byłam na kilku mniejszych, ale to nie to samo.
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez iwona38 » 6 wrz 2010, 10:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Moj starszy w srode do szkoly,jednego szkutnika mniej w domu :wink: ,jeszcze mlodszego moze uda mi sie do crecha zapisac chociaz na dwa dni.
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez dorcik101 » 6 wrz 2010, 10:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wdzieczna bede za jakies namiary na ten car boot moze post code
Dzieki
-
- dorcik101
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez malaroksi » 6 wrz 2010, 10:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 6 wrz 2010, 10:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jesli chodzi o wozek i tego typu rzeczy to polecam :www.kiddicare.com :)) zamawiala stamtad troche rzeczy w tym wozek i tez bylam zadowolona :) za wozek z fotelikiem , spiworkeim, folio p/deszcz. zaplacilam 99£ :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Kitty » 6 wrz 2010, 13:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale dzisiaj wieeeje :o Pojechalismy rano z synkiem na zakupy i w drodze powrotnej myslalam, ze nas porwie. A teraz to nawet okna nie moge szerzej otworzyc, bo zaraz wariactwo w calym domu :583: Do tego to drzewo, ktore rosnie zaraz obok nas :neutral: Tak uderza o dom, ze mam wrazenie jakby ktos stal na zewnatrz z mlotem i sie dobijal :galy: :galy: Maz mowil, ze zadzwoni po kogos,zeby je przycial, ale jak narazie nikogo nie widze :zly2: Chyba zaraz sama sie za to wezme i pozycze siekerke od sasiada :okulary2:
Tak nawiazujac do Waszego tematu, to ja jakos na ebayu i allegro nie kupuje :roll: Ostatni raz na allegro kupilam wozek, i w sumie duzo rzeczy nie zgadzalo sie z opisem do tego kolka sie ciagle odczepialy :zdziw: A na ebayu dokonalam zakupow dokladnie 4 razy ;). Niestety naleze do osob, ktore lubia na zywo ogladnac i podotykac rzeczy zanim je kupie :mrgreen: Choc w sumie od czasu do czasu kupuje synkowi ubranka online ;) . Ciuszkow synka tylko kilka zatrzymuje, a reszte przesylam kuzynce, ktora jest naprawde w potrzebie. Takze Ona sie cieszy a ja nie mam problemow z brakiem schowkow :mrgreen:
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez agg » 6 wrz 2010, 13:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja napisał(a):A wiecie ja jakos nie mam smykalki do sprzedawania,wiec wszystkie zbednne rzeczy poprostu rozdaje po znajomych taka dobra"ciocia" ze mnie hehe
tez tak robilam, ale... no wlasnie, nikt za darmo mi ich nie dal, tanie tez nie byly :wink: wiec zobacze jak pojdzie mi odsprzedanie ich na e-bayu. nie oczekuje kokosow, chociaz wszystkie ubranka mojej corci sa w idealnym stanie i sa na prawde fajne. za te pieniadze bede mogla kupic Jej cos nowego. Tez zostawilam sobie kilka (no moze troche wiecej :wink:) ubranek do ktorych mam "sentyment" :-)
a dla drugiego bobasa bede kompletowac nowe zestawy :-P
na carboot tez jezdzilam do studley. i kupilam tam AZ stara, sprochniala ramke na zdjecie - sliczna :wink:
a te ubranka i zabawki - no nie wiem, moze tak trafilam ale okropienstwo, za darmo bym nie chciala :neutral:
dzis w sainsburym widzialam ogloszenie, ze bedzie jakis carboot w ta niedziele w olton.
oki, jade po moje dzieciatko i na poczte wyslac paczke z kurtka, ktora wczoraj sprzedalam za Ł5 :grin:
milego dnia :!:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Kitty » 6 wrz 2010, 14:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):
oki, jade po moje dzieciatko i na poczte wyslac paczke z kurtka, ktora wczoraj sprzedalam za Ł5 :grin:
milego dnia :!:
agg, teraz w H&M jest znizka 5f na wszystkie spodnie dzieciece tazke moze za ta 5tke, ktora zarobilas juz nowe spodenki dla corci Ci sie uda kupic(lub minimalnei bedziesz musiala dolozyc) ;) No i tez maja znizke 10f na wszystkie spodnie damskie i meskie, takze ja juz sie dzisiaj w nowa pare zaopatrzylam :-D :-D
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez agg » 6 wrz 2010, 15:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
chociaz kurcze juz dawno tam nie kupowalam, bo jakos nie ma nic ciekawego na starsze dziewczynki, wszystko z hello kitty i na jedno kopyto :roll: ale moze jakies dzinsy fajne beda :-)
paczka poszla i takie fajne mam uczucie, bo jakby nie bylo to niech sie zwroci chociaz jakis % z tego co wydalam na dana rzecz to wychodzi, ze wcale duzo nie kosztowala :-D
zaraz przychodzi moja kolezanka z kolezanka mojej corci hihi takze spadam :razz:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez ewela119 » 6 wrz 2010, 15:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Kitka » 6 wrz 2010, 15:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Od kilku dni powoli przycinam syniowego smoczka. Mówimy, że się psuje i synio to "łyka" :wink: Do zaśnięcia jeszcze go próbuje trzymać w buzi, ale mu wypada. Woła mnie ,pokazuje i mówi poputy :-D Poddaje się i bez płaczu zasypia. Niedługo era smoka pójdzie w las :smile:
W piątek idziemy na urodziny do przyjaciół. Macie pomysły na taki wspólny prezent dla młodego małżeństwa? Mam już jeden pomysł, który dała mi koleżanka, ale może coś innego mi podpowiecie :wink: Od razu piszę, że ramki odpadają. Dostaliśmy od nich na rocznicę, więc tak głupio to samo dać :wink:
Ja carboot'y lubię, bo lubię oglądać, szperać w starociach, wyszukiwać okazji i takich niepospolitych rzeczy. No i jak jest ładna pogoda to sama przyjemność, jak dla mnie :-) Nigdy nie kupowałam używanych ubranek dla synia ani tam ani nigdzie idziej. Zabawek kilka kupiłam, kilka było nowych a reszta w bardzo dobrym stanie. Za to do domu sporo "pierdół" się przywiozło :wink:
Ubranka po syniu też mam w super stanie i większość sami wybieraliśmy, więc mi się podobają. Moze kiedyś będę mogła je jeszcze raz zobaczyć na drugim synku :wink: Na córcie to raczej wiele nie będzie pasować, więc "rożowymi"zakupami będe się cieszyć :-) Za to potem to ja chyba jakąś meeeega paczkę zrobię :-D
ewela Nie pomogę, nie mam pojęcia.
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
-