TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
Napisane przez bandamisia » 8 lis 2010, 17:25 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
Wlasnie szukamy przeciwienstwa tego co po nie ktore ,,cosik " ;) tu sie wypocilo pod naszym postem :)
wiec jesli jestes zapczeczeniem tych troli mozgowych pisz :D
bandamisia@tlen.pl pozdrawia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- bandamisia
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez Guest » 8 lis 2010, 17:38 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
bandamisia napisał(a):wiec jesli jestes zapczeczeniem tych troli mozgowych pisz
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
pozwol, ze napisze duzo razy :) bedziesz mial co czytac przez najblizszych kilka lat :)
-
- Guest
Napisane przez VA » 8 lis 2010, 18:00 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO B
bandamisia napisał(a):Witajcie.
Jestesmy mala mini grupka ludzi .Mieszkamy niedlugo w Birmingham. ( w tym pieknym miescie .fuj)
Poszukujemy znajomych , ktorzy tak samo jak my widza ,ze to miejsce jest bagnem ,a ludzie otaczajacy to pojeby !
Nie szukamy psychopatow , juz znamy i omijamy !
Jak chcecie poznać kogoś nowego, to dlaczego obrażacie na wstępie wszystkich użytkowników tego forum :?:
MORI napisał(a):Tak, zgadza sie ale wez pod uwage, ze mamy tutaj do dyspzycjii komputery oraz wiekszosc softu obslugujacego jezyk angielski, co wielce utrudnia korzystanie z tych narzedzi jako slowniki ortograficzne naszego jezyka,
Żaden inteligent nie będzie miał problemów by zainstalować polski słownik nawet na chińskim komputerze.
-
- VA
- Zaangażowany
- Reputacja: 112
Napisane przez MORI » 8 lis 2010, 18:01 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
hmm :)
[ Dodano: Pon Lis 08, 2010 18:10 ]
VA
Nie o bledy tutaj sie rozchodzi, wiec nie wiem czemu roztrzasac ten problem, a nie ruszyc glowa i sensownie jednemu czy drogiemu odpisac a nie koncentrowac sie na typowym dla forumowiczow haczyku jakim sa bledy ----- slabe to jest ---- liczy sie tresc !!1
-
- MORI
- Początkujący
Napisane przez Jolly » 8 lis 2010, 18:22 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
-
- Jolly
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez MORI » 8 lis 2010, 18:38 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
Glownym czynnikiem i zarazem najwazniejszym sa predyspozycje wrodzone, kolejne determinanty to wychowanie, otoczenie i lenistwo. Trzeciorzedne sa brak racjonalnego i samodzielnego myslenia co wiarza sie z dwoma pierwszymi, trudnosci w zrozumialym czyytaniu i artykulowaniu swoich sadów sa wlasnie domena Pani Glupoty :),
To tylko moje wolne mysli
-
- MORI
- Początkujący
Napisane przez oXide » 8 lis 2010, 18:49 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
Pozdrawiam
Maciek
-
- oXide
- Stały Bywalec
- Reputacja: 2
Napisane przez MORI » 8 lis 2010, 18:53 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
pozdrawiam
Adrian
-
- MORI
- Początkujący
Napisane przez KA i PE » 8 lis 2010, 20:04 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
i jeszcze jedno co przyszlo mi do glowy: nie matura a chec szczera zrobi z ciebie oficera. czyli srac na ortografie, stylistyke i inne takie farmazony. czuje sie inteligentem i uzywam komputera!! to sie liczy.
a swoja droga to czy bandanamisia ma cos wspolnego z bandanamera?
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane przez plazermen » 8 lis 2010, 21:20 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
KA i PE napisał(a):a swoja droga to czy bandanamisia ma cos wspolnego z bandanamera?
no raczej: wybory przeca wkrótce
proponuję slogan wyborczy:
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
Napisane przez MORI » 8 lis 2010, 22:40 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
-
- MORI
- Początkujący
Napisane przez poszukiwacz » 9 lis 2010, 06:29 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
pozdrawiam
-
- poszukiwacz
- Rozeznany
Napisane przez KA i PE » 9 lis 2010, 07:35 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane przez AdamBoltryk » 9 lis 2010, 07:44 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
mori ja mam legalną angielska winde 7, ganiam na Firefoxie, _nie instalowałem_ żadnych dodatkowych słowników, a podkreśla mi każde słowo z błędem na czerwono. Więc nie piernicz, że to kwestia softu lol. A dla mnie forma wypowiedzi też jest ważna. Po 1sze, lepiej się ją czyta, po 2gie, łatwiej zrozumieć a po 3cie to też forma stosunku do dyskutanta.
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez MORI » 9 lis 2010, 10:07 Re: TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA
Jak to w pierwszym poście od dwóch lat na tym forum napisałem sprawdzania wielkości ku...a, (bez obrazy), nie szukam tu znajomych, przyjaciół ani rozrywki,
Rozbawił mnie fakt,ze jakaś banda misia napisała prowokacyjny i dość ciekawy list i powoli wynika z tego, ze duzo prawdy w nim zawarli, chociaż nie znam tych osób, a kilka zaangażowanych na forum traktujące je jak własny folwark na którym można tylko i wyłącznie głosić pieśni pochwalne dla "liderów" wystarczy znaleźć jedno słowo dezaprobaty a działają jak banda wściekłych dobermanów.
Wybacz, ale ja będę bronił wolności wypowiedzi czy to jest to czy zupełnie inne forum, i każdy ma prawo do własnych sadów i wypowiedzi nawet jak sa głupie, a traktowanie forum publicznego jak własnego podwórka, nie to jest jego celem.
Jest takie staropolskie przysłowie: Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.
Dlatego tez jak to ojciec dyrektor mówi "Alleluja i do przodu" :),
nie mam czasu dla :)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia, więcej uśmiechu i radości z życia
-
- MORI
- Początkujący
-