Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 25 lis 2010, 16:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mam dola dzis, jest zimno i beznadziejnie, pozaty poirytowana tym ze waga stoi w miejscu zgrzeszyla pare razy;/ mam juz wszystkiego dosc grrrrrrr....
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Kitty » 25 lis 2010, 20:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):Kitty, kurcze ale a nadzieje ze spotkamy sie na te grzane wino;/
mam dola dzis, jest zimno i beznadziejnie, pozaty poirytowana tym ze waga stoi w miejscu zgrzeszyla pare razy;/ mam juz wszystkiego dosc grrrrrrr....
Jeszcze nic straconego :-D Na upartego moge do Birmngham dotrzec i na grzane wino sie wybrac. Ajj, smaka mi zrobilas g:D> Ostatni raz takowym trunkiem raczylam sie 3 lata temu ;) 2 lata temu nie moglam, bo bylam w ciazy, a rok temu karmilam synka piersia ;). Za to kielbaske i cos co paczka przypominalo zjadalam :064: Do tego w super czape sie zaopatrzylam g:D> Normlanie, jutro chyba piechota na market pojde, lol g:D>
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez agg » 25 lis 2010, 21:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):Kitty, kurcze ale a nadzieje ze spotkamy sie na te grzane wino;/
Kitty napisał(a):Na upartego moge do Birmngham dotrzec i na grzane wino sie wybrac. Ajj, smaka mi zrobilas g:D>
no to kiedy, kiedy g:DD
moze warto na watku spotkaniowym rzucic haslo ;)
ciekawe co tam u malaroksi, nie pamietam kiedy tesciowie jej wyjezdzaja :roll:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 25 lis 2010, 21:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):no to kiedy, kiedy g:DD
moze warto na watku spotkaniowym rzucic haslo ;)
też jestem chętna :mrgreen:
[ Dodano: |25 Lis 2010|, o 21:27 ]
bogini8 napisał(a):pozaty poirytowana tym ze waga stoi w miejscu zgrzeszyla pare razy;/ mam juz wszystkiego dosc grrrrrrr....
no przy małej ilości kilogramów do stracenia ten spadek nei będzie taki szybki jakby się chciało .....niestety :neutral:
cierpliwość - cierpliwość kochana to jedyny sposób.
u mnie też kg stoją póki co w miejscu,wahają się 500gram .....
ale za to po centymetrach widzę ( i czuję ) różnice ;)
i tego sie trzymam :mrgreen:
no i poprawiłam sobie dziś humor zakupami :razz:
piękną sukienke i butki kupiłam na sobotnią impreze urodzinową mojego połówka :mrgreen:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Kitka » 26 lis 2010, 11:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ładnie na dworku, ale to zimno mnie przeraża bryyyy Jakaś bardzo ciepłolubna się zorbilam ostatnio, jeszcze bardziej niż byłam :roll: Ciężkie czasy dla mnie nastały :sad:
Po południu idziemy do przedszkola na rozmowe z włąścicielką i oglądanie wszystkiego. Nie wiem, jak to będzie wyglądać, czego sie spodziewać i nie wiem o co pytać na co uwagę zwrocić hmmmm dużo znaków zapytania... :-|
Mój synio ma nowa zabawę. Robi sobie domek z poduszek z sofy, każe sobie daszek z koca zrobić :grin: Siedzi w środku i tylko na siku wyłazi, pierdół tam naznosłi i cały zadowolony :-D
adamirus
te centymetry najważniejsze a nie waga :grin:u mnie też kg stoją póki co w miejscu,wahają się 500gram .....
ale za to po centymetrach widzę ( i czuję ) różnice
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez adamirus » 26 lis 2010, 12:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):te centymetry najważniejsze a nie waga :grin:
dokładnie myślę tak samo
zwłaszcza że troche zaczęłam cwiczyć w domu,i czuję się po tych ćwiczeniach super :-)
Kitka napisał(a):czego sie spodziewać i nie wiem o co pytać na co uwagę zwrocić hmmmm dużo znaków zapytania... :-|
zwróć uwage co robią dzieci,czy bawią się w gronie czy każdy robi co innego .....
co robią opiekunowie ......
zwróć uwage na czystość toalet i ogólny zapach ......
zapytaj o prace dzieci,co robią i jak wygląda ich dzień w przedszkolu :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Kitka » 26 lis 2010, 14:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Kitka
- Zadomowiony
Napisane przez barwnie » 26 lis 2010, 18:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
chyba sie wykończe do pierwszego usg
-
- barwnie
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez agg » 26 lis 2010, 19:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
barwnie napisał(a):mam antybiotyk bo z tego wszystkiego dostałam infekcji wód płodowych no i teraz umieram ze strachu
pewnie masz "water infection" czyli zapalenie ukladu moczowego :wink:
Kitka napisał(a):Ładnie na dworku, ale to zimno mnie przeraża bryyyy Jakaś bardzo ciepłolubna się zorbilam ostatnio, jeszcze bardziej niż byłam :roll: Ciężkie czasy dla mnie nastały :sad:
mam to samo! :neutral:
adamirus napisał(a):zwróć uwage co robią dzieci,czy bawią się w gronie czy każdy robi co innego .....
co robią opiekunowie ......
zwróć uwage na czystość toalet i ogólny zapach ......
zapytaj o prace dzieci,co robią i jak wygląda ich dzień w przedszkolu :-)
a przede wszystkim na relacje dzieci z opiekunami! najlepiej popytac innych rodzicow dzieci tam uczeszczajacych :wink:
pytan moglabys zadac cala mase, ale najprawdziwsze odpowiedzi dostaniesz w praktyce :)
a ja mam dzis zgon... migreny - welcome back :roll: :evil:
[ Dodano: |26 Lis 2010|, o 19:27 ]
Kitka napisał(a):Mój synio ma nowa zabawę. Robi sobie domek z poduszek z sofy, każe sobie daszek z koca zrobić :grin: Siedzi w środku i tylko na siku wyłazi, pierdół tam naznosłi i cały zadowolony :-D
a czy Ty czasem w dziecinstwie tez nie ubostwialas zabawy w "namiot"? :wink:
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitty » 26 lis 2010, 19:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):[ Dodano: |26 Lis 2010|, o 19:27 ]Kitka napisał(a):Mój synio ma nowa zabawę. Robi sobie domek z poduszek z sofy, każe sobie daszek z koca zrobić :grin: Siedzi w środku i tylko na siku wyłazi, pierdół tam naznosłi i cały zadowolony :-D
A kto nie lubial zabawy w namiot :-D :?: :!: :-D :-D
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez bogini8 » 26 lis 2010, 19:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):A kto nie lubial zabawy w namiot
ja uwielbiala, namiot,dom saochod sklep hihih:P
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez barwnie » 26 lis 2010, 20:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
DZIĘKUJE DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE:)
-
- barwnie
- Raczkujący
Napisane przez syjonka » 26 lis 2010, 20:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja dzisiaj też zaliczam dzień do udanych, kilka kamieni z serca pospadało i czuję się o niebo lżejsza:D
Kitty napisał(a):agg napisał/a:
[ Dodano: |26 Lis 2010|, o 19:27 ]
Kitka napisał/a:
Mój synio ma nowa zabawę. Robi sobie domek z poduszek z sofy, każe sobie daszek z koca zrobić :grin: Siedzi w środku i tylko na siku wyłazi, pierdół tam naznosłi i cały zadowolony :-D
A kto nie lubial zabawy w namiot :-D :?: :!: :-D :-D
ja to namiot robiłam z siostrą z łóżka piętrowego, spuszczało się z góry koce i frajdy było co nie miara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- syjonka
- Rozeznany
Napisane przez Kitka » 26 lis 2010, 21:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dzieci byłu w trzech grupach i nad każdą grupą (3-4 dzieci) czuwała jedna pani. Młodsze dzieci były w innej części, tam też weszliśmy, a maluszki takie leżące chyba na piętrze, tam juz nie wchodziliśmy, może i dobrze :sad:
Synio, jak tylko zobaczył dzieci i zabawki to od razu "Thomas,Thomas!". Kiedy weszliśmy na sale pobiegł do pociągu i torów i już tam został. My poszlismy z panią wszystko oglądać a on miał nas gdzieś :wink: Nie chciał wyjść i mówił "jeście, jeście", jak zrozumiał, ze musimy już iść to samochodzik chciał zaiwanić :roll: Płaczu nie było, tylko na lekkim fochu się skończyło :grin:
Pod koniec grudnia będzie przystosowanie a od stycznia zaczynamy :566:
agg
Ba, to jedna z moich ulubionych zabaw :mrgreen: W końcu synio po mamusi te "fajne" zabawy odziedziczył, bo reszta jego zabaw to, jak na razie nie z mojego dzieciństawa :-Da czy Ty czasem w dziecinstwie tez nie ubostwialas zabawy w "namiot"?
Znamy jednych rodziców i ich synka, ale jakoś nie bardzo mają coś do powiedzenia :roll: Ten chłopiec będzie z miom w grupie, tylko on jest na full time i już niezły wyrzeracz z niego, bo już ponad rok tam jest. Zaczynać będą o tej samej godzinie, bo tatusiowie razem do pracy jeżdżą.a przede wszystkim na relacje dzieci z opiekunami! najlepiej popytac innych rodzicow dzieci tam uczeszczajacych
barwnie Zdrówka!!!
-
- Kitka
- Zadomowiony
Napisane przez agg » 27 lis 2010, 08:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
to jak, spicie jeszcze czy kulki sniegowe lepicie? :mrgreen:
my wlasnie jemy sniadanko, potem szybki prysznic i czas rozpoczac sezon sankowy!!! :064:
ahaaa i jeszcze pojechac po zakupy - to juz :553:
-
- agg
- Wtajemniczony
-