2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
Napisane przez Muzynekbambo » 3 gru 2010, 01:28 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
-
- Muzynekbambo
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez adam_dol » 3 gru 2010, 21:36 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
-
- adam_dol
- Początkujący
Napisane przez ulak » 3 gru 2010, 22:45 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
-
- ulak
- Raczkujący
- Reputacja: 8
Napisane przez artkor » 3 gru 2010, 23:45 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
Teraz nie pora szukać wymówek,
Fakt, że skończyło się.
Dziś przyszedł drugi, bogatszy
l lepszy ode mnie,
l wraz z tobą skradł szczęście me!
Jedną mam prośbę, może ostatnią, , .
Pierwszą od wielu lat:
Daj mi tę jedną niedzielę, ostatnią niedzielę,
A potem niech wali się świat!....
-
- artkor
- Raczkujący
- Reputacja: 16
Napisane przez AdamBoltryk » 4 gru 2010, 05:21 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez malaroksi » 4 gru 2010, 13:12 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
Jeśli kłótnie i brak zrozumienia są w związku na odległość to co dopiero jakbyście zamieszkali razem i żyli na co dzień? Masakra.
Ja twój post odczytałam nie jako żal nad nieudanym związkiem , tylko raczej jako pochwalenie się że jesteś znowu wolny :) Tak więc ciesz się wolnością nim znowu miłość Cię nie usidli :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez dorotajab » 6 gru 2010, 16:51 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
malaroksi napisał(a):Tak więc ciesz się wolnością nim znowu miłość Cię nie usidli :)
:blant: :580:
ano wlasnie :) ja mam podobne uczucia :) ci kciuk do gory podniesiony pokazuje ;)
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez kalafiori » 8 gru 2010, 11:05 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
Jeśli wiedziała że czekać na Ciebie nie będzie, miała Ci o tym powiedzieć podczas tworzenia planu Twojego wylotu,
a jeśli myślała że czekać będzie, to jest chorągiewką która powiewa sobie na każdego faceta w zależności o kierunku wiatru!
A teraz kieruję słowa do wielu forumowiczów:
Często powtarzacie opinię że:
związki na odległość nie mają racji bytu
To dziwne bo na tej wyspie to my przodujemy z rozstaniami na jakiś czas!
Tysiące Polaków tutaj przyjeżdża zastawiając swą drugą połówkę w Polsce, zatem czyżbyście mieli ochotę ustawić sie na lotnisku i każdego powyższego przylatującego samotnika, witać hasłem: albo wracasz, albo twój związek to już przeszłość?
-
- kalafiori
- Raczkujący
Napisane przez martaf5 » 12 gru 2010, 23:01 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
-
- martaf5
- Raczkujący
- Reputacja: 6
Napisane przez Guest » 27 gru 2010, 00:50 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
Powiem Ci moja historie w moim przypadku tez tak bylo przyjechalem tutaj na 12 miesiecy w porywach do 18 dziewczyna zostala w Polsce tez raz w miesiacy wizyta w PL albo ona w UK itd.... No i nie dalo tak rady zaczely sie klutnie. Po 5 miesiacach ona tez juz byla w Angli, a co najgorsze w tak krotkim czasie odsunelismy sie na tyle od siebie, ze potrzeba nam bylo okolo miesiaca zeby znowu wszystko wrocilo do normy i niby to tylko 5 miesiecy. Dzisiaj wszystko jest super zmienily sie tylko plany dlugosci pobytu tutaj mozna powiedziec z 12-18 miesiecy na 12-18 lat :-P Podam wam jeszcze jeden przykry przyklad z tamtego czasu: Bylem w Polsce przylecialem w piatek polecialem do Angli spowrotem w poniedzialek a we wtorek samochod przejechal naszego ukochanego dziewczyna zawiozla go do kliniki dla zwierzat nic wtedy sie nie liczylo tylko pies niestety w srode juz go nie bylo (a mial mieszkac znami w UK) i ten zal mojej dziewczny robienie sobie wyrzutow, slowa ze jeszcze w poniedzialek miki(tak sie wabil) przychodzil tulil sie do niej jak plakala za mna, a teraz go nie macos nie do opisania i ta moja bezradnosc zal cierpiacej dziewczny, a z drogiej smierc psa, ktory byl nam naprawde bliski, a razem z dziewczyna bylo by nam napewno latwiej to przezyc. Niestety 95% moich wspomnien ze zwiazku na odleglosc nie nalerzy do milych, a to jest najgorsze z nich.
PRZEPRASZAM ZA ORTOGRAFIE
-
- Guest
Napisane przez krzys12 » 3 sty 2011, 21:13 Re: 2 i pol roku z kobieta na odleglosc .... i koniec ...
Sam bylem z kobieta 1.5 roku wyjechalem do uk na 4 miesiace wrocilem nie bylo juz tak samo , po czym znowusz wyjechalem po jakims czasie i coo smsy telefony klotnie , chodz razem wiedzielismy ze to bylo powodem mojego wyjazdu
A myslac realnie kazdy ma swoje potrzeby , fakt ze kazdy chcial by utrzymac swoj zwiazek bo tutaj trudno o dobra kobiete <za przeproszeniem nie o wszystkich kobietach pisze > a zwiazek ktory juz ma troszku to kazdy by chcial go pielegnewac zeby bylo le[piej ;))
Ogolnie takie zwiaski nie maja szans na dluga mete :cry: 2/4 miesiace jeszcze nie wiecej :roll:
-
- krzys12
- Raczkujący
-
-