Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Hej

Alez tu cichutko sie zrobilo :-| pewnie kazda po swietach odpoczywa

U nas Sylwek tez w domku, zreszta ja nie lubie sylwestra i jakos wieksze imprezy nigdy mnie nie pociagaly.

Gdybym juz tu nie zajrzala to Szczesliwego Nowego Roku Wam laseczki zycze :) Pozdrawiam
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Kitty napisał(a):hanoka, strasznie mi przykro z powodu odwolanych lotow..

dzieki kitty ;) jakos poszlo,przynajmniej duzo kg nie mam do zrzucenia po angielskich swietach :mrgreen:

olivka napisał(a):a ja mam pytanko jak spedzacie sylwesterek?

my sie wybieramy do hotelu ze SPA ;)
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

hanoka77, no z tymi samolotami to było 7 światów ...
Sylwestra masz super, normalnie zazdroszczę :)
Ja święta spędziłam w łóżku chora , dziś już do pracy i spoko fajnie czyściutko , mało pracy i wreszcie wśród ludzi :) ale sylwka spędzę w domu w łóżku śpiąc , nie mam zamiazu siedzieć do 12ej by potem nieprzytomna chodzić , bo moje dzieci raczej wyspać mi się nie dadzą .
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

malaroksi napisał(a):nie mam zamiazu siedzieć do 12ej by potem nieprzytomna chodzić , bo moje dzieci raczej wyspać mi się nie dadzą .
ja bez sylwka potrafie chodzic spac o 3 :P hihi
hanoka77 napisał(a):my sie wybieramy do hotelu ze SPA

rowniez zazdroszcze.. baaardzo:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitka » 29 gru 2010, 21:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Witam się i tu :grin:
Ostatnio inne forum mnie bardziej pochłania i książka "Zwyczajny facet" Kalacińskiej :wink:

Cisza widzę na wątku, pewnie wszystkie po świątach odpoczywają hehe.

U nas święta bardzo udane, jedzonko mi wyszło znakomicie, prezenty udane, atmosfera super...no i był śnieg za oknem :mrgreen:
Do pracy nie musiałm iść w pierwszy dzień świąt tylko w drugi na 3,5 godziny, także dałam radę.

Mój mężyk w poniedziałek skończył 30 lat, no teraz to mam poważengo faceta w domu hehe :mrgreen: Urodziny wyprawialiśmy tego samego dnia, bo wszyscy na drugi dzień mieli wolne. Wesoło było i gwarno :564: :gitara: :580:

Teraz mąż ma wolne do 3-go stycznia, także korzystamy i cieszymy się sobą :-D

olivka Co do Sylwestra jeszcze konkretnych planow nie mamy. Czekamy na wieści od kuzynostwa czy dojadą do nas, bo jeszcze w PL siedzą. Na pewno domówka ze znajomymi, ale nie wiem czy u nas czy u nich :wink:
W ładnych obcisłych porteczkach możesz wyskoczyć :wink:

hanoka Przykro mi, że nie miałaś tyle szczęscia i nie doleciałaś do rodzinki :sad: Udanej zabawy sylwestrowej!!! Ja synia nie mam gdzie "podrzucić", także będzie spał w drugim pokoju :-)

agg Zdrówka dla córci!

aaaaa jutro jedziemy do koleżanki, która miała termin porodu na wczoraj. Ciekawe czy zastaniemy ich w domu :-D

Pozdrawiam!
Kitka
Zadomowiony

Reputacja: 41
Pokojowy

siema dziewczyny!
No ja tak po swietach nie odpoczywam,bo u mnie porzadkow czesc dalsza.Wczoraj jak weszlam do pokoju to wyrzucalam wszystkie ciuchy w ktorych albo wcale sie nie chodzi albo malo no i mnostwo zabawek,ktore sie walaja po kontach.Wszystko idzie do sklepow charytatywnych.Od razu lepiej zrobilo mi sie na duszy hehe jak wzielam sie za to.
Co do swiat u nas byly bardzo udane.Bylo wesolo.Pojechalismy do moich rodzicow.
Moj Marcelus mial w Wigilie roczek,wiec tez byl torcik z tej okazji oczywiscie.No i nasz malutki wzial rozaniec(nie wiem czy u Was jest taki obyczaj,ze na roczek kladzie sie dziecku na stole rozaniec,ksiazke,kieliszek,pieniazek i zapalniczke.I wtedy patrzymy co dziecko wezmie w raczki.Takze najpierw byl rozaniec,a pozniej kieliszek hehe.

Fajna dostalam wiadomosc,ze kolezanka moja urodzila w Wigilie.A pare dni wczesniej jej pisalam,ze pewnie Mikolaj przyniesie jej prezent na ten dzien tak jak mi przyniosl w zeszlym roku.No i sie sprawdzilo :-)

Kitka napisał(a):Mój mężyk w poniedziałek skończył 30 lat, no teraz to mam poważengo faceta w domu hehe

Witaj w klubie ;)Moj tez bedzie powazny hehe.Mojemu mezusiowi trzydziestka stuknie w Sylwestra.Dlatego tez Sylwka robimy w domu i przychodza do nas znajomi.
Oj jutro mnie czeka dzien spedzony w kuchni.
Uciekam,ogladne jeszcze jais filmik z mezusiem.To narazie :-)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

kindzulinaa napisał(a):nie wiem czy u Was jest taki obyczaj,ze na roczek kladzie sie dziecku na stole rozaniec,ksiazke,kieliszek,pieniazek i zapalniczke.I wtedy patrzymy co dziecko wezmie w raczki.Takze najpierw byl rozaniec,a pozniej kieliszek hehe.
jest jest :)) moja siostrzenica wziela dlugopis i rozaniec:DD
a moja siorka kase :DDd hehehe
rozaniec lus kieliszek niezly zestaw az strach interptretowac:D

widzed ze masz chlopakow swiateczno sylwestrowych :)))impreza za impreza hhihi :)
udanego sylwestra:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):rozaniec lus kieliszek niezly zestaw az strach interptretowac:D

hehe no tak... ;)
Tez i Tobie i wszystkim Wam zycze hucznego i szampanskiego Sylwestra oraz wszystkiego dobrego w nadchodzacym Nowym Roku.Zeby wszystkie cele i marzenia Wam sie zrealizowaly i spelnily,a klopoty omijaly Was szerokim lukiem.Pozdrawiam :-)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

malaroksi napisał(a):hanoka77, no z tymi samolotami to było 7 światów

och nawet nie chce o tym pamietac :roll:

fajnie ze twoja mama jednak dotarla :wink:

Kitka napisał(a):Udanej zabawy sylwestrowej!!!

dzieki babki,Wam tez zycze udanego sylwestra na malych i duzych imprezkach oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
;) ;)
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

witam :-)
po powrocie .....do normalności
odlot i przylot bez zakłóceń :-)
urlop się udał,u mamy było cudnie ...... żal było wracać ......

hanoka77, strasznie mi przykro że nie udało ci się wyleciec z UK :neutral:
mam nadzieje że chociaż sylwestra spędzicie tak jak sobie wymarzyłaś :wink: :-)

my zostajemy w domu,oboje jutro pracujemy ......więc dziś TV winko i lampka szampana przed snem :wink:

a wam wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku :-)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

adamirus napisał(a):my zostajemy w domu,oboje jutro pracujemy ......więc dziś TV winko i lampka szampana przed snem
witamy :) super ze wyjazdik sie udal :) nam tez swieta minely super :)co do sylwka To tak jak my, nie pracujemy w weekendy ;P ale bedziemy siedziec sami w domu bo znajomi sie zagrypili i rozchorowali i nie przyjda na imprezke ;/ no nic damy rade:D

Udanych imprez kobietki :)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez AGNIESZKA1123 » 31 gru 2010, 16:06 nowa

witam was dziewczyny..
jestem nowa takze w tym obskurnym miescie:))ale najwaznieejsze ze praca jest...
powiedzcie gdzie tu mozna pojsc cos zobaczyc, pozwiedzac, moze jakos sie bysmy spotjaali?czy orgaznizujecie jakies spotkania ?chcetnie sie przylacze pozdrawiam

AGNIESZKA1123
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

AGNIESZKA1123, Witamy, napiksz cos wiecej o sobie :)
tak, czasami sie spotykamy na kawke itp :))
a powzwiedzac hmm ciezka sprawa, mi np podobalo sie w oceanariumw bham, super jest tez muzeum transportu w Coventry( darmowy wstep) naprawde warte zobaczenia:)
w samym bham ogolnie nie ma za bardzo co zwiedzac, barrdziej okolice lub np Walia jest piekna,cudowne niezapomniane widoki, przepiekne zamki naprawde polecam,

[ Dodano: |31 Gru 2010|, o 22:44 ]
agnieszka 1123 polecam Walie :) wszystkie te 3 zamki sa polozne bardzo blisko siebie takze obeszlismy je wszystkie jednego dnia :)) Takze polecam miasteczko Cardiff , ma tez cos dla facetow czyli Millenium stadion ;) a oprocz tego fajne nadbrzeze pelno statkow bary nad owoda pieknie tam :)
Załączniki
100_1932.JPG
Carephilly castle
castel coch.jpg
Cardiff / castel coch
kjhjkl.jpg
Cardiff castle
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczyny! Oby ten rok przyniósł Wam wszystkim wiele radości i sukcesów!

AGNIESZKA1123, jest jeszcze muzeum w centrum- wejście za free, a moim ulubionym miejscem jest miasteczko, gdzie urodził się Shakespeare - Stradford Upon Avon
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

xvioletx napisał(a):a moim ulubionym miejscem jest miasteczko, gdzie urodził się Shakespeare - Stradford Upon Avon

również polecam to miasto :-)
pięknie tam jest :-)

witam się w Nowym Roku :-)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona