Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
xvioletx napisał(a):urodził się Shakespeare - Stradford Upon Avon
slyszalam o tym:))
ale zamki w Cardiff byly bajeczne, bedac w ciazy przemierzylam tysiace schodow i wszystkie wiezyczki :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

adamirus napisał(a):hanoka77, strasznie mi przykro że nie udało ci się wyleciec z UK
mam nadzieje że chociaż sylwestra spędzicie tak jak sobie wymarzyłaś

moja nieobecnosc w pl na swieta juz przetrawilam :wink: super ze ty wylecialas bez problemow.
sylwester faktycznie nam sie udal,najpierw wizyta w SPA a potem wariactwo na parkiecie,nog nie czuje ale powoli dochodze do siebie :mrgreen:

bogini8 napisał(a):polecam Walie

tez sie pod tym podpisuje.

ps.Agnieszka1123 witam
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

hanoka77 napisał(a):moja nieobecnosc w pl na swieta juz przetrawilam :wink:

no napewno :-)

hanoka77 napisał(a):super ze ty wylecialas bez problemow.

no też sie cieszę że się udało
choć po prawdzie wiem że gdybym nie wyleciała do mamy na święta to najbardziej przeżyłaby to ona ...... bo bardzo,bardzo chciała nas ugościć u siebie .... i byłaby sama

my tu - mamy siebie ;-) a ona czekała na to strasznie długo.
Dlatego było wielkie uff jak już wylecieliśmy.

hanoka77 napisał(a):bogini8 napisał/a:
polecam Walie

tez sie pod tym podpisuje.

to fakt ,Walia cudna ,uwielbiam tam jeździć.już sama trasa - to relaks i spokój :-)

[ Dodano: |1 Sty 2011|, o 22:45 ]
hanoka77 napisał(a):sylwester faktycznie nam sie udal,najpierw wizyta w SPA a potem wariactwo na parkiecie,nog nie czuje ale powoli dochodze do siebie :mrgreen:

suuuuper :mrgreen:
to najważniejsze :-)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

czesc dziewczyny
wszystkiego dobrego w nowym roku :) zdrowia i ciepla- grzanego i rodzinnego :)))))
buziaki
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

Witam w Nowym Roku!

Rachunek sumienia ze starego roku zrobiony i nowe postanowienia na Nowy Rok.

Najwieksze postanowienie na ten rok to pozbyc sie kilogramow ciazowych. Zaczelam juz dietke co prawda nie dukana bo jakos takos za duzo w niej tego miesa i ja bez owocow i warzyw to jakos nie moge, ale przepisy na niektore potrawy sa rewelacja wiec bedzie troche od dukana tez. Jem duzo grepefruitow i zaczynam cwiczyc no i mysle ze jakos to bedzie. Zanim wroce do pracy w kwietniu musze byc laska :mrgreen:

Tez macie postanowienia na Nowy Lepszy Rok

Moj stary rok byl super a ten Nowy bedzie jeszcze Lepszy!!!!!!!!

dorcik101
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 5 sty 2011, 17:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Witam w Nowym Roku i po powrocie do UK!

jak to mowia "wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej" :)

niewatpliwie byl to "wyjazd zycia", ale nie bede sie produkowac hihi :wink:
mam nadzieje, ze juz niedlugo spotkamy sie kobitki na kawe i pogaduszki!

pozdrowionka!!! :mrgreen:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):mam nadzieje, ze juz niedlugo spotkamy sie kobitki na kawe i pogaduszki!

z miłą chęcią :mrgreen: :mrgreen:

i witaj w domu :-)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

agg, witamy witamy :) kawka oo tak :))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Witam :)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczynki

A u mnie chorobska!! :mad: Normalnie mam juz dosyc,maly w ciagu poltora miesiaca jest juz na 3 antybiotyku masakra mowie Wam.Nie wiem jak go teraz po tej chorobie wzmocnic ,boje sie ,ze zaraz znowu cos podlapie,a on mi zawsze tak wysoko goraczkuje przy infekcjach ,ze szok na dodatek zadne srodki przeciwgoraczkowe nie dzialaja tylko chlodne kapiele.Niech juz lato bedzie!!!!
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazja, ja swojej malej daje multisanostol, jak dla mnie jest to najlepszy preparat witaminowy dla dzieci
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Witam również w Nowym Roku i pomyślności i zdrowia dla wszystkich. :)
U mnie mama siedzi jeszcze do 11tego tak więc nie wypada mi prze siadywać na kompie ale za to mam ładnie wysprzątany ogródek , wygrabione liście, wyrzucone śmieci, wycięte gałęzie , umyte górne okna z zewnątrz, wypastowane auto , po przeglądane i po segregowane ciuchy po dzieciach, posprzątane w papierach itp fajnie jak ktoś się zajmuje dziećmi to wtedy mam czas porobić rzeczy których nie jestem sobie w stanie zrobić przy dzieciach. Teraz gotuję gołąbki bez zawijania , jeden dzieć w przedszkolu , drugi na spacerze z babcią , tatuś śpi po pracy a ja chwilke mam dla siebie wreszcie :)
Najbardziej mnie cieszy że można już okna pootwierać i nie pizga za bardzo , też już mi sie wiosna marzy :-P
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

ja w pazdzierniku zasadzilam w doniczkach cebulki jakis kwiatkow tulipanopodobnych- nie pamietam dokladnie co- i juz wypuszczaja zielone lodygi :) mam wiosne przed oknem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

dorotajab, to masz się fajnie , ja sobie chyba w tym roku też zasadzę jakieś kwiotki , bede miała co wyczekiwać po następnej zimie :mrgreen:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

ewela multisanostol na moje trole nie dziala :-P bo czy podaje czy nie efekty sa te same, okres jesienno zimowy= masakra :-|

Co do sadzonek to ja nie mam reki jedyne co zasadzilam i mi wyroslo to szczypiorek z cebuli,ktora juz cos tam zaczynala wypuszczac :neutral:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Witam w Nowym Roku :wink:

Maz od wtorku w pracy takze tylko ja i moj maly przystojniak zostalismy ;)

Co do sadzonek, to ja powykopywalam wszystkie cebulki tulipanow i krokusow i wsadzilam je do doniczki. Jak narazie kielkow jeszcze nie widze, ale bacznie ich wyczekuje. W tym roku niestety nic do ziemi nie posadze, bo za niedlugo bedziemy sie wyprowadzac wiec nie mialoby to sensu :roll: Za to doniczki oczywiscie beda pelne ;)
malaroksi, mam duzo sadzonek truskawek na zbyciu, jakbys chciala ;) .

Ostatnio zawitalam do Birmingham pobuszowac po wyprzedarzach i powiem szczerze, ze strasznie sie zawiodlam :roll: Moje male centrum handlowe ma o wiele wiekszy wybor, no i nie jest tak nabalaganione... :roll:
Co do witaminek to podaje mojemu synusiowi haliborange. Jakies male przeziebienia Go lapia, ale mimo wszytko witaminki organizm wzmacniaja. Wogole u mnie na oseidlu stwierdzono przydek bakteryjnego zapalenia opon mozgowych takze teraz troche sie stresuje i boje o syncia...
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona