Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 1 sty 2011, 14:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
slyszalam o tym:))xvioletx napisał(a):urodził się Shakespeare - Stradford Upon Avon
ale zamki w Cardiff byly bajeczne, bedac w ciazy przemierzylam tysiace schodow i wszystkie wiezyczki :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez hanoka77 » 1 sty 2011, 22:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):hanoka77, strasznie mi przykro że nie udało ci się wyleciec z UK
mam nadzieje że chociaż sylwestra spędzicie tak jak sobie wymarzyłaś
moja nieobecnosc w pl na swieta juz przetrawilam :wink: super ze ty wylecialas bez problemow.
sylwester faktycznie nam sie udal,najpierw wizyta w SPA a potem wariactwo na parkiecie,nog nie czuje ale powoli dochodze do siebie :mrgreen:
bogini8 napisał(a):polecam Walie
tez sie pod tym podpisuje.
ps.Agnieszka1123 witam
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputacja: 20
Napisane przez adamirus » 1 sty 2011, 22:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
hanoka77 napisał(a):moja nieobecnosc w pl na swieta juz przetrawilam :wink:
no napewno :-)
hanoka77 napisał(a):super ze ty wylecialas bez problemow.
no też sie cieszę że się udało
choć po prawdzie wiem że gdybym nie wyleciała do mamy na święta to najbardziej przeżyłaby to ona ...... bo bardzo,bardzo chciała nas ugościć u siebie .... i byłaby sama
my tu - mamy siebie ;-) a ona czekała na to strasznie długo.
Dlatego było wielkie uff jak już wylecieliśmy.
hanoka77 napisał(a):bogini8 napisał/a:
polecam Walie
tez sie pod tym podpisuje.
to fakt ,Walia cudna ,uwielbiam tam jeździć.już sama trasa - to relaks i spokój :-)
[ Dodano: |1 Sty 2011|, o 22:45 ]
hanoka77 napisał(a):sylwester faktycznie nam sie udal,najpierw wizyta w SPA a potem wariactwo na parkiecie,nog nie czuje ale powoli dochodze do siebie :mrgreen:
suuuuper :mrgreen:
to najważniejsze :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez dorotajab » 4 sty 2011, 15:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wszystkiego dobrego w nowym roku :) zdrowia i ciepla- grzanego i rodzinnego :)))))
buziaki
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez dorcik101 » 5 sty 2011, 07:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Rachunek sumienia ze starego roku zrobiony i nowe postanowienia na Nowy Rok.
Najwieksze postanowienie na ten rok to pozbyc sie kilogramow ciazowych. Zaczelam juz dietke co prawda nie dukana bo jakos takos za duzo w niej tego miesa i ja bez owocow i warzyw to jakos nie moge, ale przepisy na niektore potrawy sa rewelacja wiec bedzie troche od dukana tez. Jem duzo grepefruitow i zaczynam cwiczyc no i mysle ze jakos to bedzie. Zanim wroce do pracy w kwietniu musze byc laska :mrgreen:
Tez macie postanowienia na Nowy Lepszy Rok
Moj stary rok byl super a ten Nowy bedzie jeszcze Lepszy!!!!!!!!
-
- dorcik101
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez agg » 5 sty 2011, 17:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jak to mowia "wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej" :)
niewatpliwie byl to "wyjazd zycia", ale nie bede sie produkowac hihi :wink:
mam nadzieje, ze juz niedlugo spotkamy sie kobitki na kawe i pogaduszki!
pozdrowionka!!! :mrgreen:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 5 sty 2011, 17:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):mam nadzieje, ze juz niedlugo spotkamy sie kobitki na kawe i pogaduszki!
z miłą chęcią :mrgreen: :mrgreen:
i witaj w domu :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 5 sty 2011, 22:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Anastazja » 6 sty 2011, 12:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczynki
A u mnie chorobska!! :mad: Normalnie mam juz dosyc,maly w ciagu poltora miesiaca jest juz na 3 antybiotyku masakra mowie Wam.Nie wiem jak go teraz po tej chorobie wzmocnic ,boje sie ,ze zaraz znowu cos podlapie,a on mi zawsze tak wysoko goraczkuje przy infekcjach ,ze szok na dodatek zadne srodki przeciwgoraczkowe nie dzialaja tylko chlodne kapiele.Niech juz lato bedzie!!!!
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez ewela119 » 6 sty 2011, 13:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez malaroksi » 6 sty 2011, 13:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
U mnie mama siedzi jeszcze do 11tego tak więc nie wypada mi prze siadywać na kompie ale za to mam ładnie wysprzątany ogródek , wygrabione liście, wyrzucone śmieci, wycięte gałęzie , umyte górne okna z zewnątrz, wypastowane auto , po przeglądane i po segregowane ciuchy po dzieciach, posprzątane w papierach itp fajnie jak ktoś się zajmuje dziećmi to wtedy mam czas porobić rzeczy których nie jestem sobie w stanie zrobić przy dzieciach. Teraz gotuję gołąbki bez zawijania , jeden dzieć w przedszkolu , drugi na spacerze z babcią , tatuś śpi po pracy a ja chwilke mam dla siebie wreszcie :)
Najbardziej mnie cieszy że można już okna pootwierać i nie pizga za bardzo , też już mi sie wiosna marzy :-P
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez dorotajab » 6 sty 2011, 13:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez malaroksi » 6 sty 2011, 13:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Anastazja » 6 sty 2011, 17:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do sadzonek to ja nie mam reki jedyne co zasadzilam i mi wyroslo to szczypiorek z cebuli,ktora juz cos tam zaczynala wypuszczac :neutral:
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez Kitty » 6 sty 2011, 19:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Maz od wtorku w pracy takze tylko ja i moj maly przystojniak zostalismy ;)
Co do sadzonek, to ja powykopywalam wszystkie cebulki tulipanow i krokusow i wsadzilam je do doniczki. Jak narazie kielkow jeszcze nie widze, ale bacznie ich wyczekuje. W tym roku niestety nic do ziemi nie posadze, bo za niedlugo bedziemy sie wyprowadzac wiec nie mialoby to sensu :roll: Za to doniczki oczywiscie beda pelne ;)
malaroksi, mam duzo sadzonek truskawek na zbyciu, jakbys chciala ;) .
Ostatnio zawitalam do Birmingham pobuszowac po wyprzedarzach i powiem szczerze, ze strasznie sie zawiodlam :roll: Moje male centrum handlowe ma o wiele wiekszy wybor, no i nie jest tak nabalaganione... :roll:
Co do witaminek to podaje mojemu synusiowi haliborange. Jakies male przeziebienia Go lapia, ale mimo wszytko witaminki organizm wzmacniaja. Wogole u mnie na oseidlu stwierdzono przydek bakteryjnego zapalenia opon mozgowych takze teraz troche sie stresuje i boje o syncia...
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
-