Gorący temat - zamieszki w Birmingham

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez VA » 8 sie 2011, 20:40 Gorący temat - zamieszki w Birmingham

Na bieżąco można podglądnąć co się dzieje w Birmingham:
http://birminghamriots2011.tumblr.com/day/2011/08/08
,czyli omijamy centrum!

Przerażające co banda szczeniaków potrafi wyczynić.
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez erka » 8 sie 2011, 21:08 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

No tak, najlepiej zaslaniac sie brakiem pracy i w ogole cieciami budzetowymi. Gorzej juz jak sie kopie glebiej co i dlaczego sklonilo Camerona by tak zrobic. Polece poczytac co przez ostatnie miesiace sie dzieje w Holandii i polityke Wildera, bo niedlugo pewnie i za nim pare panstw pojdzie...

erka
Rozeznany

Reputacja: -7
Wyśmiewca

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 8 sie 2011, 21:10 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

A mój mi właśnie smsa wysłał o treści tego tematu, aż mi się ciepło zrobiło,On jest teraz w pracy w Birmingham .Masakra. Oby sie to szybko uspokoiło.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 8 sie 2011, 21:26 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

Ja się poważnie zaczynam obawiać, bo z tego co czytam to zbliża sie do mnie w zastraszającym tempie. Dosłownie juz 10 minut ode mnie. A cieszyłam się, że mieszkam w takim spokojnym miejcu. Mam nadzieję, że do mnie nie dotrą. W sumie nie ma tu żadnych sklepów to nie ma co kraść.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 8 sie 2011, 21:42 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

Wlasnie ogladalam wiadomosci na angielskiej tv.szok normalnie co za gnojki pieprzone!!!!Luiza no oby nie dotarli do Ciebie bo wiesz takim kretynom to szyby w oknach tez wystarcza zeby powybijac,masakra jakas co sie dzieje.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 8 sie 2011, 21:50 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

ech, Moja siostra dziś rano mi pisała że to wszystko co się dzieje na świecie po kolei jest opisane w Biblii , krok po kroku , Ja nigdy nie czytałam biblii jakoś nie interesuje mnie to, ale kurcze jeśli faktycznie to się wszystko tak szybko podzieje to Ja chyba nie wytrzymam, nie jestem w stanie uchronić swoich dzieci od cierpienia . człowiek po woli przestaje czuć sie bezpieczny a jak tu zapewnić bezpieczeństwo dzieciom jak nie wiadomo czy w środku nocy nie podpali ktoś domów i nie będzie bezpiecznego miejsca do ucieczki...
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 8 sie 2011, 22:11 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

malaroksi, wez przestan...
a ja planowalam wycieczke do londynu... chyba udam sie gdzies na pustkowie :roll:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez hanka78 » 8 sie 2011, 22:19 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

wracac do polski teraz!!!!!!!!!

hanka78
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 8 sie 2011, 22:22 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

Luiza, a w jakiej dzienicy mieszkasz?
rzad dobiera sie do tylkow ci..a i czarnych, tnie benefity to pokazali ze se wezma sami,,co im sie nalezy,,...;/ zwierzeta

agg, wycieczka do walii...do solihullu:) zapraszam..:P
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez invisible87 » 8 sie 2011, 22:31 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

moze nie do solihull a do ostroleki:))tam jest bezpiecznie,bogini mam racje:)?

invisible87
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 8 sie 2011, 22:40 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

invisible87, moze... a kto pyta?:P
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 8 sie 2011, 23:00 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

akurat zamieszki nie maja nic wspolnego z cieciami benefitow itd. jakbyscie ogladali telewizje to byscie wiedzieli co sie dzieje w londynie a ci wszyscy szczeniacy poprostu ida ich sladem

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 8 sie 2011, 23:12 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

malenkagdz, czyli sladem czego? im chodzi o to zeby afer narobiv i nakrasc co sie da... a zabity zlodziej nikogo nie interesuje tak naprawde.
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 9 sie 2011, 05:56 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

nie chodzi mi o tego gangstera bo tak naprawde oni nie walcza o zadna prawde tylko wzieli sobie ta strzelanine jako "excuse" do tego rodzaju przemocy . a idac ich sladem mam na mysli to ze widza ze dzieciaki robia w londynie co chca a policja " g... " robi wiec stwierdzili ze tutaj jak to sie mowi ujdzie im na sucho i czuja sie bezkarni . Sladem Birmingham podarzyl Liverpool, Leeds, Bristol i zapewne jeszcze kilka innych miast w ramach tego ich " protestu" I jestem przekonana ze gdyby do tych zamieszek nie doszlo w londynie ze policjanci sobie poprostu nie radza to do niczego takiego tutaj by nie doszlo .

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 9 sie 2011, 06:32 Re: Gorący temat - zamieszki w Birmingham

Mój wracał rano z pracy i mówi że przez soho przeszli , poprzewracali auta popodpalali ... ślad widoczny w stronę Hansworth . Ja jestem przerażona takim zachowaniem bo nie wiadomo kiedy a może się to przerodzić w coś poważnego, komentarze anglików pod zdjęciami mówią same za siebie , zaraz będą nacjonaliści atakować ...
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
-1

Następna strona