Klopot z internetem
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Ja to mam dopiero problem i nie wiem jak wybrnac.POmozcie bo juz nie wiem jak sprawe odkrecic.Mialam internet w Virgin przez pol roku,choc umowa byla dluzsza.Od pewnego czasu nie otrzymuje zadnych rachunkow a z internetu korzystam normalnie.Rachunkow nie dostaje uwaga od roku.Chcialam sprawe wyjasnic zadzwonilam o Virgin twierdza ze mnie nie ma w systemie,sprawdza zadzwonia.Nie zadzwonili.Dalej korzystam.Mam gniazdko ich.modem tylko rachunkow nie mam.Mowiac szczerze zlapalam cykora ze ciagne internet za darmo i w koncu moga zauwazyc ze ktos ciagnie internet pod tym adresem i wlepia mi kare.Nadmienie ze mieszkam pod jednym adresem 2 lata a tak naprawde to przeszlo rok jak nie place za internet,przedtem rachunki przychodzily normalnie.Nadmieniam ze zadne rachunki nie przychodza na ten adres za internet na inne nazwiso tez nie.
Co mi radzicie odkrecic sprawe?przejsc do innego operatora? co ja mam z tym zrobic?
a moze wziasc na inne nazwisko w virgin? w sumie szystko dziala bez zarzutu,a jak odkrecic to czym sie tlumaczyc by uniknac kar?
Ja nie wiem jak z tego wyjsc ?
-

-
eewula
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
Moja znajomy kupil dom, i po pewnym czasie mieszkania w nim zadzwonil do gazowni zeby poprosic o zmiane licznika gazu na nowy, a ci poinformowali go ze przeciez na jego ulicy nie ma gazociagu. I odmowili wymiany licznika bo mysleli ze robi sobie jaja. I tak kolega od kilku juz lat ma gaz za darmo.
Ale Virgin to raczej ci nie przepusci. Mam od nich net od roku, a dostalam moze 2 rachunki. Niestety dzwonia kiedy trzeba zaplacic, i oczywiscie nie wiedza dlaczego rachunki do mnie nie docieraja.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
A do mnie nie dzwonia,nie pobieraja oplaty,kompletna cisza.
-

-
eewula
- Rozeznany
-
-
A internet jest na twoje nazwisko? Mam nadzieje ze liczysz sie ze za ten rok co nie placisz, tak czy siak jak zadzwonisz bedziesz musiala zaplacic. Dzwon do nich i poprosc o przyjazd jakiegos przedstawiciela :)
-

-
VirusJah
- Rozeznany
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI