cateringowe agencje pracy?kto zna?

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

KobietaPostNapisane przez asiapoli » 29 lip 2008, 12:58 cateringowe agencje pracy?kto zna?

witajcie! od tygodnia mieszkam w Dudley i szukam pracy jako chef,cook,nawet kitchen lub catering asstant.tutaj obleciałam wszystkie agencje -nikt sie tym nie zajmuje,poza jedna,ale nie wydawała mi sie powazna,w Bham zarejstrowałam sie w Bluearrow catering.kto zna adresy agencji ktore sie taka praca zajmuja,a mozektos pracował dla takowej i moze polecic albo przestrzec?prosze o pomoc.pozdrawiam

asiapoli
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez piopaw » 29 lip 2008, 18:55 Re: cateringowe agencje pracy?kto zna?

Polska agencja Crown-Korona oni nieraz szukają ludzi do cateringu. http://www.crown-korona.com/301.html

piopaw
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez asiapoli » 29 lip 2008, 21:48 Re: cateringowe agencje pracy?kto zna?

dzieki bardzo,oczywiscie wysle tam swoja aplikacje,ale nie znasz moze siedziby tej agencji,adresu,na stronce niema,a z doswiadczenia wiem ze wysyłajac online aplikacje,niema za duzej szansy,lepiej jest pojsc i wypisac na miejscu w agencji,ale dzieki jeszcze raz

asiapoli
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez dect » 30 lip 2008, 14:20 Re: cateringowe agencje pracy?kto zna?

asiapoli napisał(a):dzieki bardzo,oczywiscie wysle tam swoja aplikacje,ale nie znasz moze siedziby tej agencji,adresu,na stronce niema,a z doswiadczenia wiem ze wysyłajac online aplikacje,niema za duzej szansy,lepiej jest pojsc i wypisac na miejscu w agencji,ale dzieki jeszcze raz

Zakladka "O nas" ---> ELITE HOUSE 70 WARWICK, DIGBETH, B12 0NL BIRMINGHAM
dect
Początkujący

Neutralny