Agencje Pracy
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Witam dopiero co przyleciałam do Birmingham (5 dni) i powiedzcie mi szczerze czy teraz znalezienie pracy ze słabym angielskim jest tak trudne czy tylko ja mam takiego pecha, że odsyłaja mnie z kwitkiem ;/ byłam już chyba w 7 agencjach i w każdym po usłyszeniu, że mój angielski jest sredni odsyłali mnie... Czy sa może tu jakies agencje pracy którym wystrczy znajomość języka w stopniu podstawowym badz średnim. Chodzi o to, że zrozumiec , zrozumię co do mnie się mówi ( nie wszytko rzecz jasna).
Na pomoc znajomych niemoge za bardzo liczyć gdyż pracują od rana do wieczora wiec dostałam tylko adresy, rozpiski autobósów i heyah...
Wiec jeśli ktoś byłby miły i podałby mi jakies namiary na jakieś agencje, gdzie moja znajomośc jezyka bedzie wystarczająca na poczatek ( dopoki go niepodszlifuje)to byłabym wdzięczna... :)
pozdrawiam
Axellina
-

-
Axellina
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
a próbowałaś w Am to PM na erdingtonie ?
-

-
MAXIMO
- Początkujący
-
-
Axeliina widze ze masz ten problem co ja. Jutro jade dalej atakowac agencje wiec pozwiedzam troche miasta tobie tez zycze powodzonka moze sie spotkamy w jakies heheh pozdrawki.... :mrgreen:
-

-
ketrab26
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 2
-

-
klon
- Przyczajony
-
-
A no problem jest, w zasadzie problem jest też ze skrótami PW? itp jeszcze nie wiem co który oznacza :D :-D No nic czas wyruszyć drogą w nieznane mi :)
pozdrawiam Axellina
-

-
Axellina
- Przyczajony
-
-
Witaj Axellina,
PW - prywatna wiadomosc
Co do agencji to przeszukaj troche forum to napewno cos znajdziesz bo tematy byly poruszane.
BTW jaka praca Cie interesuje?
-

-
Yardley
- Stały Bywalec
-
-
W danej chwili nie jestem jeszcze zorientowana na tutejszym rynku pracy wiec w zasadzie przyję każda pracę (przyzwoitą :O, a także taką na która pozwala mi mój kiepski angielski :D) dopoki nieuporam sie z zaklimatyzowaniem się w UK.
PW-prywatna wiadomość ehhh ja myślalam ze to znów jakiś skrót którego używają właściwie osoby będące w UK <głupol> :)
pozdrawiam
Axellina
-

-
Axellina
- Przyczajony
-
-
Powrót do PRACA