Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
Napisane przez kjwazne » 7 lis 2011, 16:28 Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
Jaki wiek trzeba miec ?
Co trzeba zrobic...itd?
Cokolwiek w tej sprawie wiecie..piszcie.
DZIEKUJE
-
- kjwazne
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Guest » 7 lis 2011, 22:45 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
-
- Guest
Napisane przez kiki010 » 8 lis 2011, 07:18 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
-
- kiki010
- Początkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez kjwazne » 8 lis 2011, 09:54 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
-
- kjwazne
- Początkujący
Napisane przez Luiza » 8 lis 2011, 18:43 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
Ale gdzie ją dostać to chyba w tym kraju największa tajemnica państwowa, bo próbuję się dowiedzieć i cały czas jestem odsyłana do coraz to innych organizacji i każda z nich twierdzi, że się tym nie zajmuje.
Nie wiem czy to jest ukrywane w ramach kampanii antyunijnej , żeby ludzie nie wiedzieli ze unia coś daje, czy zwykły burdel i nikt nic nie wie.
Kontaktowałam się nawet z UE w poszukiwaniu potwierdzenia i informacji. Dostałam tam nr tel. pod którym oczywiście nikt nic nie wie. I kółeczko się zamyka.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez Ptasiowa » 8 lis 2011, 20:27 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
raczej z góry wiadomo ,że jeśli ktoś coś wie to i tak ci nie powie jak to w zwyczaju Polacy z resztą już mają...prędzej ci noogę podłożą jak pomogą : )Luiza napisał(a):Jest taka sama możliwość jak w PL (dofinansowanie z UE).
Ale gdzie ją dostać to chyba w tym kraju największa tajemnica państwowa, bo próbuję się dowiedzieć i cały czas jestem odsyłana do coraz to innych organizacji i każda z nich twierdzi, że się tym nie zajmuje.
Nie wiem czy to jest ukrywane w ramach kampanii antyunijnej , żeby ludzie nie wiedzieli ze unia coś daje, czy zwykły burdel i nikt nic nie wie.
Kontaktowałam się nawet z UE w poszukiwaniu potwierdzenia i informacji. Dostałam tam nr tel. pod którym oczywiście nikt nic nie wie. I kółeczko się zamyka.
:zakaz:
-
- Ptasiowa
- Przyczajony
Napisane przez agg » 8 lis 2011, 20:52 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
Ptasiowa napisał(a):Luiza napisał(a):Jest taka sama możliwość jak w PL (dofinansowanie z UE).
Kontaktowałam się nawet z UE w poszukiwaniu potwierdzenia i informacji. Dostałam tam nr tel. pod którym oczywiście nikt nic nie wie. I kółeczko się zamyka.raczej z góry wiadomo ,że jeśli ktoś coś wie to i tak ci nie powie jak to w zwyczaju Polacy z resztą już mają...prędzej ci noogę podłożą jak pomogą : )
o czym ty wogole piszesz :roll: przeciez Luiza napisala, ze jest odsylana z urzedu do urzedu... a co polacy maja z tym wspolnego :?:
pozatym jest masa osob, ktore chetnie pomagaja sobie nawzajem...
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Guest » 8 lis 2011, 20:58 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
Dodano: -- 8 lis 2011, o 21:02 --
DOBRY BIZNES PLAN A JAK NIE TO CI POMOGĄ w Citizen Advice z napisaniem go i skad uzyskac pieniądze ,powodzenia KJWAZNE
Dodano: -- 8 lis 2011, o 21:03 --
PS . na rozpoczecie działalnosci !
-
- Guest
Napisane przez Xara » 8 lis 2011, 22:12 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
Mam nadzieje ,ze wkoncu dopne swego :mrgreen:
-
- Xara
- Rozeznany
Napisane przez Luiza » 9 lis 2011, 13:46 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
agg napisał(a):o czym ty wogole piszesz :roll: przeciez Luiza napisala, ze jest odsylana z urzedu do urzedu... a co polacy maja z tym wspolnego :?:
No właśnie ja też nie bardzo zrozumiałam. :shock: :grin:
Xara napisał(a):Mam nadzieje ,ze wkoncu dopne swego :mrgreen:
Trzymam kciuki.
Jak i mi się uda dowiedzieć czegoś sensownego to podzielę się informacjami.
Na razie jedynie byłam odsyłana do instytucji, które albo nic nie wiedzą , albo twierdzą, że to nie ich broszka, tylko kolejnej instytucji, której numer mi podają.
Na samym początku myślałam ze wystarczy wejść na stronę UE, znaleźć odpowiedni dział, odpowiednią instytucję i numer. A tu niespodzianka. Nie ma tak łatwo. Dofinansowanie dostaną chyba tylko najwytrwalsi, którzy zadzwonią do wszystkich 500 instytucji, wydadzą na telefony więcej niż wynosi dofinansowanie.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez kiki010 » 9 lis 2011, 22:34 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
-
- kiki010
- Początkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez artkor » 9 lis 2011, 23:50 Re: Dofinansowanie na dzialalnosc w uk
Ile jest w tym prawdy, nie wiem, ale nawet w Polsce o dofinansowania można się starać tylko do 2013 potem już nie będzie dofinansowań z EU.
-
- artkor
- Raczkujący
- Reputacja: 16
-