Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 28 wrz 2010, 12:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):bo z agg mieszkam po sąsiedzku i jakoś trudno nam się spotkać ;)
zapraszalam! :razz: a nie chce byc nachalna :-D
zdrowka dla bulinki - oby wszystko poszlo ok.
moja kolezanka z pracy, o ktorej kiedys pisalam tez wczoraj pojechala do szpitala. ma miec usuwane jajniki... wszystko okaze sie po dzisiejszej konsultacji i zalezy co znajda "w srodku" podczas operacji :-(
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Kitty » 28 wrz 2010, 14:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a): maluje tez dla dzieci np wrozki:tinkerbell :)
A ten obrazek chyba widzilam, i byl suuuper :-D
Z tego co widze, to bogini chyba sobie nowych klientow nalapala :582:
A my jestesmy po spacerku, i nawet nie jest tak zle na polku. Czuc jesien :wink: Moj Misio ma obsesje na punktcie listeczkow i kwiatuszkow, takze nic tylko bedzie je zbieral i zbieral i tak bez konca :wink: Do tego tak strasznie chce siedziec na polku, ze nawet po 2u godzinnym spacerze nie chcial wejsc do domu wiec dziadzio nadal z Nim chodzi i zbiera badyle :030: :030:
Ahhh..i Polsat udalo sie nam podlaczyc gD> gD>
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez Anastazja » 28 wrz 2010, 16:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mena33 u bulinki gg jest wlaczone bo jej tata na jej kopie siedzi :) a opis pewnie pzrez przypadek taki ;) ja tez jak go zobaczylam to sie wystraszylam
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez mena 33 » 28 wrz 2010, 18:11 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- mena 33
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Kitty » 28 wrz 2010, 18:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja napisał(a):Bulinka juz po zabiegu :) nie byla rozcinana miala laparo robiona :):) czyli jajniki zachowane,teraz czekaja na lekarza ,jak bede wiedziala cos wiecej to napisze.Ale tak sie ciesze ze tej operacji nie miala :)
Ciesze sie bardzo :-)
To teraz szybkiego powrotu do zdrowia dla bulinki :!:
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez Kitka » 28 wrz 2010, 19:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Głównie z pytaniem przybywam :razz: Czy wiecie może gdzie mogę dostać szlafrok dla synia, bo sobie zażyczył :wink: :roll: Jakoś nigdzie mi się nie rzucił w oczy.
Moja dietka idzie do przodu :-) Jakoś specjalnie nie cierpię, motywacja dalej mocna, więc teraz tylko czekać na efekty :-D
Bulinko Zdrowia :!:
bogini8 Piękne te Twoje dzieła :!:
Kitty Słodziasty avatarek :grin:
barwnie Nie zamarznijcie, trzymajcie się ciepło!
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez Anastazja » 28 wrz 2010, 19:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez agg » 28 wrz 2010, 19:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitty » 28 wrz 2010, 20:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja napisał(a):wiec dzieci tez bedzie mogla miec
No w tej calej sytuacji chyba to jest najwazniejsze, bo pamietam jak sie bulinka stresowala, ze juz nigdy dzieci nie bedzie mogla miec...
Kitka, powodzenia w diecie :mrgreen:
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez malaroksi » 28 wrz 2010, 20:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewela jak mała pójdzie do szkoły to powinna chodzić na 9tą wiec już nie bedziecie musieli o 5:45 wstawać :)
Kitty avatarek piękny po prostu
syjonka i jak twój BOBO zrobił już KAKA :D
Kitka, szlafroki to chyba w każdym sklepie gdzie są ciuchy dla dzieci jest zawsze dział z bielizną, piżamami , papućkami i szlafrokami właśnie :)
barwnie współczuję, Ja to zmarzluch jestem i już z rańca hajcuję w piecu by ciepełko mieć tak więc nie wyobrażam sobie być teraz bez gazu brrr.... :grin:
agg, na nudy najlepsze jest postanowienie że się coś musi zrobić np poukładać papiery i wtedy w ramach tego by tego nie zrobić przychodzi milion innych pomysłów co by tu robić :razz:
BoginiSuper te obrazy masz talent, zazdroszczę Ci , Moja córa już ładniej rysuje ode mnie :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez ewela119 » 28 wrz 2010, 20:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka szlafroczki dla dzieci super widzialam ostatnio w primarku i w asdzie, calkiem niedrogo, no i tak jak pisaly poprzedniczki wszedzie tam gdzie bielizna i pizamki dzieciece.
Ech dziewczyny moja mala wczoraj byla pierwszy dzien w tym przedszkolu i juz przyniosla katar, juz wczoraj ciagala nosem, dzis i ja juz kicham i mam katar a do jutra to i mąż pewnie zlapie, mam nadzieje ze chociaz kot sie nie pochoruje :) Widzialam wczoraj taka dziewczynke malutka, rzucila mi sie w oczy bo byla wyraznie mniejsza od reszty dzieci i wlasnie wisial jej taaki gil pod nosem ze zdziwilam sie ze w ogole panie pozwolily zostawic ja w przedszkolu, w tym w pl do ktorego chodzila moja corka odrazu kazaliby dziecko w takim stanie zabrac do domu
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez agg » 28 wrz 2010, 20:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):Ech dziewczyny moja mala wczoraj byla pierwszy dzien w tym przedszkolu i juz przyniosla katar, juz wczoraj ciagala nosem, dzis i ja juz kicham i mam katar a do jutra to i mąż pewnie zlapie, mam nadzieje ze chociaz kot sie nie pochoruje :) Widzialam wczoraj taka dziewczynke malutka, rzucila mi sie w oczy bo byla wyraznie mniejsza od reszty dzieci i wlasnie wisial jej taaki gil pod nosem ze zdziwilam sie ze w ogole panie pozwolily zostawic ja w przedszkolu, w tym w pl do ktorego chodzila moja corka odrazu kazaliby dziecko w takim stanie zabrac do domu
to raczej zbieg okolicznosci :wink: moze po prostu powietrze jest bardziej suche w przedszkolu. mojej Malej gil wylazi jak tylk ogrzewanie wlacze :roll:
maluchy czesto maja "zwisy" z nosa :razz: najczesciej przez zabkowanie. moja tez w 1 grupie chodzila z gilami i nigdy z tego powodu chora nie byla :!:
a w Polsce to sie im nudzi... jak czytam te "wymysly" to nie wiem czy sie smiac czy plakac :roll: wiem na pewno, ze ciesze sie ze nie mam tego "problemu" i jestem zdrowa na umysle :-D (tak jakby :razz: )
malaroksi, lepiej zebym za sprzatnie sie nie brala... jak zaczynam w czyms "grzebac" to trwa to wieki bo w miedzyczasie znajduje sobie jeszcze mase innych zajec, potem przerasta mnie to wszystko i rzucam robote w diably :evil: :lol:
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 28 wrz 2010, 20:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez adamirus » 28 wrz 2010, 20:36 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):Głównie z pytaniem przybywam :razz: Czy wiecie może gdzie mogę dostać szlafrok dla synia, bo sobie zażyczył :wink: :roll: Jakoś nigdzie mi się nie rzucił w oczy.
duży wybór jest na Ebay ;)
ja swojego tygryska ( to znaczy dla synka :mrgreen: ) znalazłam nówke na Ebay.
Anastazja napisał(a):Dziewczyny moja cora wlasnie wrocila ze szpitala u bulinki byla i jednak jednego jajnika jej musieli usunac,ale wszystko ma drozne wiec dzieci tez bedzie mogla miec :)
to najważniejsze :smile: :smile: :smile:
agg napisał(a):zapraszalam! :razz: a nie chce byc nachalna :-D
wiem wiem
i nachalna broń boże nie jesteś :mrgreen:
to zemnie taki zapracowaniec i leniwiec jak już zasiąde w domu :roll:
[ Dodano: Wto Wrz 28, 2010 21:38 ]
agg napisał(a):a w Polsce to sie im nudzi... jak czytam te "wymysly" to nie wiem czy sie smiac czy plakac :roll: wiem na pewno, ze ciesze sie ze nie mam tego "problemu" i jestem zdrowa na umysle :-D (tak jakby :razz: )
też uważam że przesadzają
katar to nie choroba ;) i nawet mówi się że dziecko przedszkolne bez gila to nie prawdziwy przedszkolak :razz:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez malaroksi » 28 wrz 2010, 20:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
super , pierwszy raz takie coś słyszę ale podoba mi się bardzo :Dadamirus napisał(a): i nawet mówi się że dziecko przedszkolne bez gila to nie prawdziwy przedszkolak
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
-