Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez agg » 28 wrz 2010, 12:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

adamirus napisał(a):bo z agg mieszkam po sąsiedzku i jakoś trudno nam się spotkać ;)

zapraszalam! :razz: a nie chce byc nachalna :-D

zdrowka dla bulinki - oby wszystko poszlo ok.

moja kolezanka z pracy, o ktorej kiedys pisalam tez wczoraj pojechala do szpitala. ma miec usuwane jajniki... wszystko okaze sie po dzisiejszej konsultacji i zalezy co znajda "w srodku" podczas operacji :-(
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 28 wrz 2010, 14:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a): maluje tez dla dzieci np wrozki:tinkerbell :)

A ten obrazek chyba widzilam, i byl suuuper :-D
Z tego co widze, to bogini chyba sobie nowych klientow nalapala :582:

A my jestesmy po spacerku, i nawet nie jest tak zle na polku. Czuc jesien :wink: Moj Misio ma obsesje na punktcie listeczkow i kwiatuszkow, takze nic tylko bedzie je zbieral i zbieral i tak bez konca :wink: Do tego tak strasznie chce siedziec na polku, ze nawet po 2u godzinnym spacerze nie chcial wejsc do domu wiec dziadzio nadal z Nim chodzi i zbiera badyle :030: :030:

Ahhh..i Polsat udalo sie nam podlaczyc gD> gD>
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

Bulinka juz po zabiegu :) nie byla rozcinana miala laparo robiona :):) czyli jajniki zachowane,teraz czekaja na lekarza ,jak bede wiedziala cos wiecej to napisze.Ale tak sie ciesze ze tej operacji nie miala :) Dzieki w jej imieniu za kciuki na pewno pomogly ;)

mena33 u bulinki gg jest wlaczone bo jej tata na jej kopie siedzi :) a opis pewnie pzrez przypadek taki ;) ja tez jak go zobaczylam to sie wystraszylam
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

to dobrze ze wszystko ok z nia,a ja caly czas pisze na gg,napisalam sms i tez nic,ale sie ciesze ze wszystko jest dobrze

mena 33
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitty » 28 wrz 2010, 18:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja napisał(a):Bulinka juz po zabiegu :) nie byla rozcinana miala laparo robiona :):) czyli jajniki zachowane,teraz czekaja na lekarza ,jak bede wiedziala cos wiecej to napisze.Ale tak sie ciesze ze tej operacji nie miala :)

Ciesze sie bardzo :-)
To teraz szybkiego powrotu do zdrowia dla bulinki :!:
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitka » 28 wrz 2010, 19:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Hej!
Głównie z pytaniem przybywam :razz: Czy wiecie może gdzie mogę dostać szlafrok dla synia, bo sobie zażyczył :wink: :roll: Jakoś nigdzie mi się nie rzucił w oczy.

Moja dietka idzie do przodu :-) Jakoś specjalnie nie cierpię, motywacja dalej mocna, więc teraz tylko czekać na efekty :-D

Bulinko Zdrowia :!:

bogini8 Piękne te Twoje dzieła :!:

Kitty Słodziasty avatarek :grin:

barwnie Nie zamarznijcie, trzymajcie się ciepło!
Kitka
Zadomowiony

Reputacja: 41
Pokojowy

Dziewczyny moja cora wlasnie wrocila ze szpitala u bulinki byla i jednak jednego jajnika jej musieli usunac,ale wszystko ma drozne wiec dzieci tez bedzie mogla miec :)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 28 wrz 2010, 19:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

kitka, na 100% w next :!:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 28 wrz 2010, 20:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Kitka, jak pisla agg w Next, ale ja jeszcze szlafroczki widzialam w mothercare ;)

Anastazja napisał(a):wiec dzieci tez bedzie mogla miec

No w tej calej sytuacji chyba to jest najwazniejsze, bo pamietam jak sie bulinka stresowala, ze juz nigdy dzieci nie bedzie mogla miec...

Kitka, powodzenia w diecie :mrgreen:
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

Anastazja, To dobrze ,że się Bulince tak szybko i sprawnie udało przejść przez tą operacje, Pozdrów ją tam od Nas wszystkich , niech wraca szybko do zdrowia i domku :)
Ewela jak mała pójdzie do szkoły to powinna chodzić na 9tą wiec już nie bedziecie musieli o 5:45 wstawać :)
Kitty avatarek piękny po prostu
syjonka i jak twój BOBO zrobił już KAKA :D
Kitka, szlafroki to chyba w każdym sklepie gdzie są ciuchy dla dzieci jest zawsze dział z bielizną, piżamami , papućkami i szlafrokami właśnie :)
barwnie współczuję, Ja to zmarzluch jestem i już z rańca hajcuję w piecu by ciepełko mieć tak więc nie wyobrażam sobie być teraz bez gazu brrr.... :grin:
agg, na nudy najlepsze jest postanowienie że się coś musi zrobić np poukładać papiery i wtedy w ramach tego by tego nie zrobić przychodzi milion innych pomysłów co by tu robić :razz:
BoginiSuper te obrazy masz talent, zazdroszczę Ci , Moja córa już ładniej rysuje ode mnie :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

malaroksi i tak nie musimy wstawac o 5.45, jakbysmy wstaly o 7 to mamy czasu wystarczajaco, a nawet o w pol do 8 jakbysmy wstaly to na szybko tez bysmy sie zdazyly ogarnac ale mala tak przezywa to przedszkole ze spac nie moze :)

Kitka szlafroczki dla dzieci super widzialam ostatnio w primarku i w asdzie, calkiem niedrogo, no i tak jak pisaly poprzedniczki wszedzie tam gdzie bielizna i pizamki dzieciece.

Ech dziewczyny moja mala wczoraj byla pierwszy dzien w tym przedszkolu i juz przyniosla katar, juz wczoraj ciagala nosem, dzis i ja juz kicham i mam katar a do jutra to i mąż pewnie zlapie, mam nadzieje ze chociaz kot sie nie pochoruje :) Widzialam wczoraj taka dziewczynke malutka, rzucila mi sie w oczy bo byla wyraznie mniejsza od reszty dzieci i wlasnie wisial jej taaki gil pod nosem ze zdziwilam sie ze w ogole panie pozwolily zostawic ja w przedszkolu, w tym w pl do ktorego chodzila moja corka odrazu kazaliby dziecko w takim stanie zabrac do domu
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 28 wrz 2010, 20:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ewela119 napisał(a):Ech dziewczyny moja mala wczoraj byla pierwszy dzien w tym przedszkolu i juz przyniosla katar, juz wczoraj ciagala nosem, dzis i ja juz kicham i mam katar a do jutra to i mąż pewnie zlapie, mam nadzieje ze chociaz kot sie nie pochoruje :) Widzialam wczoraj taka dziewczynke malutka, rzucila mi sie w oczy bo byla wyraznie mniejsza od reszty dzieci i wlasnie wisial jej taaki gil pod nosem ze zdziwilam sie ze w ogole panie pozwolily zostawic ja w przedszkolu, w tym w pl do ktorego chodzila moja corka odrazu kazaliby dziecko w takim stanie zabrac do domu

to raczej zbieg okolicznosci :wink: moze po prostu powietrze jest bardziej suche w przedszkolu. mojej Malej gil wylazi jak tylk ogrzewanie wlacze :roll:
maluchy czesto maja "zwisy" z nosa :razz: najczesciej przez zabkowanie. moja tez w 1 grupie chodzila z gilami i nigdy z tego powodu chora nie byla :!:
a w Polsce to sie im nudzi... jak czytam te "wymysly" to nie wiem czy sie smiac czy plakac :roll: wiem na pewno, ze ciesze sie ze nie mam tego "problemu" i jestem zdrowa na umysle :-D (tak jakby :razz: )
malaroksi, lepiej zebym za sprzatnie sie nie brala... jak zaczynam w czyms "grzebac" to trwa to wieki bo w miedzyczasie znajduje sobie jeszcze mase innych zajec, potem przerasta mnie to wszystko i rzucam robote w diably :evil: :lol:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Anastazja, to super ze wszystko juz w porzadku niech sie kuruje :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Kitka napisał(a):Głównie z pytaniem przybywam :razz: Czy wiecie może gdzie mogę dostać szlafrok dla synia, bo sobie zażyczył :wink: :roll: Jakoś nigdzie mi się nie rzucił w oczy.

duży wybór jest na Ebay ;)
ja swojego tygryska ( to znaczy dla synka :mrgreen: ) znalazłam nówke na Ebay.

Anastazja napisał(a):Dziewczyny moja cora wlasnie wrocila ze szpitala u bulinki byla i jednak jednego jajnika jej musieli usunac,ale wszystko ma drozne wiec dzieci tez bedzie mogla miec :)

to najważniejsze :smile: :smile: :smile:

agg napisał(a):zapraszalam! :razz: a nie chce byc nachalna :-D

wiem wiem
i nachalna broń boże nie jesteś :mrgreen:
to zemnie taki zapracowaniec i leniwiec jak już zasiąde w domu :roll:

[ Dodano: Wto Wrz 28, 2010 21:38 ]
agg napisał(a):a w Polsce to sie im nudzi... jak czytam te "wymysly" to nie wiem czy sie smiac czy plakac :roll: wiem na pewno, ze ciesze sie ze nie mam tego "problemu" i jestem zdrowa na umysle :-D (tak jakby :razz: )

też uważam że przesadzają
katar to nie choroba ;) i nawet mówi się że dziecko przedszkolne bez gila to nie prawdziwy przedszkolak :razz:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

adamirus napisał(a): i nawet mówi się że dziecko przedszkolne bez gila to nie prawdziwy przedszkolak
super , pierwszy raz takie coś słyszę ale podoba mi się bardzo :D
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona