Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 29 paź 2010, 20:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):Kitka, a ty jakim systemem idzisz bo mi umknęło albo nie pisałaś ?
1/1 z tego co kojarze :)
adamirus napisał(a):bogini8, zaciskam kciuki by się udało
co do I fazy to tydzień troche za długo .....zwłaszcza jak nie masz zbyt wiele do stracenia,to znaczy kg
trzymaj mocno dzieki:)
no wlasnie sobie obliczylam i wyszlo mi ze 3 dni, zobazcze jak sie bede czuc jak dobrze to podciagne do 5 u:D
http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subsc ... x=178&y=20 tu mozna sobie obliczyc ilosc dni kazdej fazy itd :D
no i chce stosowac tez 1/1 bo tydzien tak i tydzien tak nie ejest za fajnie;/:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Kitka » 29 paź 2010, 20:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini Chyba gdzieś w daleszej części Solihull mieszkasz co? Musisz sie raz wybrac i zapas sobie zrobić, bo naprawdę maślanka i kefir bardzo pomagał mi w diecie. Kiszone i konserwowe ogorki jadłam :wink: Tak juz pisałam wczesniej, ja trochę naginałam dietę, ale nie dużo i efekt jednak jest mimo wszystko :grin: Nie jadłam kapusty kiszonej, ale gdybym chciała to bym jadła :wink:
Ile dni fazy uderzeniowej Ci wyszło w teście?
Przepisy wysłane na pw, dziewczyny :!: Wszystkie je wypróbowałam i da sie zjeść. Są z rożnych stron, kilka jest moich własnych :grin: Jak coś jeszcze mi się przypomni to wyślę Wam.
Kitty Dziękuję!
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez barwnie » 29 paź 2010, 21:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini bedziemy cie wspierać i dyscyplinować ;) , najważniejsze, że sie zdecydowałaś
a ja wreszcie zjadłam dzisiaj obiad :mrgreen:
-
- barwnie
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez bogini8 » 29 paź 2010, 22:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
3dni mi wyszlo, chcialabym schudnac7-8kg mi pokazalo ze powinnam scudnac 4;)Kitka napisał(a):Ile dni fazy uderzeniowej Ci wyszło w teście?
dzieki za przepisy
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez agg » 29 paź 2010, 22:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jakos monotonnie sie zrobilo! :wink:
...i znowu tydzien zlecial! mam wrazenie, ze ja zyje od weekendu do weekendu :roll:
dzis bylam MOT auta zrobic i jestem milo zaskoczona, ze nic nie musze w autku robic! ten samochod chyba zyje moja miloscia do niego :mrgreen: musze mu zafundowac jakies mega sprzatanko i traktowanie - autospa hihi :lol:
na jutro planuje porzadki w domu i jogging z Corcia w parku. ciekawe czy bedzie wspolpracowac? g:hmm
a w niedziele wybieram sie na bal halloweenowy :twisted: kolezanka powiedziala, ze moge raz w roku pokazac swoje prawdziwe oblicze! :619: :lol: zapowiada sie super impreza :064:
oczy mi sie zamykaja...
papa
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 30 paź 2010, 13:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):zobazcze jak sie bede czuc jak dobrze to podciagne do 5 u:D
ja nawet niewiem kiedy to zleciało :lol:
w sumie to 3 dzień był jakiś taki najgorszy .....
słabo się czułam,miałam poczucie że czegoś mi brakuje na podniebieniu :lol:
ale teraz już jest ok :-)
Kitka napisał(a):Potem szłam systemem 1/1, jak bogini dobrze zauważyła :wink:
dzięki wielkie,i za przepisy jeszcze raz DZIĘKUJE :-)
skorzystałam dziś z przepisu na naleśniki,i wyszły pyszne :mrgreen:
zjadłam dwa,bo podobno tyle można :lol:
a i tak czuje się najedzona :wink:
agg napisał(a):dzis bylam MOT auta zrobic i jestem milo zaskoczona, ze nic nie musze w autku robic! ten samochod chyba zyje moja miloscia do niego :mrgreen: musze mu zafundowac jakies mega sprzatanko i traktowanie - autospa hihi :lol:
suuuuper wiadomość :grin:
a autko napewno będzie wdzięczne za chwile przyjemności dla niego w postaci sprzątanka i mini spa :mrgreen:
agg napisał(a):a w niedziele wybieram sie na bal halloweenowy :twisted: kolezanka powiedziala, ze moge raz w roku pokazac swoje prawdziwe oblicze! :619: :lol: zapowiada sie super impreza :064:
super,zazdraszczam :mrgreen:
my dziś idziemy na urodzinki do kolegi Dominika,do naszych sąsiadów,również polaków :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez syjonka » 31 paź 2010, 14:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
tylko teraz kolejny problem, muszę mojemu wyrobić paszport w londynie. może znacie kogoś kto jedzie do ambasady, żeby się z nim zabrać (dołożyć do paliwa)?
albo może któraś jechała publicznymi środkami transportu i mogłaby mi wytłumaczyć po chłopsku jak tam dojechać, żeby się nie zgubić?
-
- syjonka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez agg » 31 paź 2010, 15:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dla mnie materac jest szalenie wazny. nigdy moje cialo sie tak nie wycierpialo jak podczas ciazy - mialam fatalny materac! wiec jak sie przeprowadzilam zainwestowalam w porzadny - ortopedyczny, jak dla babci :mrgreen:
do Londka mozesz udac sie kolejka albo autobusy jezdza. kiedys pamietam nazywaly sie magabus i byly bardzo tanie. mysle, ze jak wygooglujesz to sie cos pojawi.
kitty, czy to Twoj Dominis wyslal mi dzis pustego smska o 6.28? :-P
ja sie szykuje na party g:D>
zycze wszystki udanego wieczoru!
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez malaroksi » 31 paź 2010, 20:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Anastazja » 31 paź 2010, 21:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi a no nudy...ja to juz wypadlam z obiegu i nie wiem co pisac :roll:
Wczoraj bylismy w toys r us po prezent dla malego,za tydzien ma urodzinki spodobal mu sie samochod na akumulator taki duzy,ze nawet do pedala nie dosiegal a drogi ze masakra 300 funtow wydac na prezent dla dwulatkla to jak dla mnie przegiecie.Malego musielismy sila z tego samochodu wyciagac a ten darl sie w niebo glosy wszyscy w sklepie na nas sie gapili siara taka ze szok heheh wyl przez cala droge do domu.I wiecie co? tak lobuz to pamieta ,kupilismy mu rowerek a ten na niego popatrzyl i pokazuje na drzwi i mowi bum bum.Rowerkiem sie nie cieszy :( a mi jest przykro,ze nie sprawilam mu radosci.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez Kitty » 31 paź 2010, 21:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):kitty, czy to Twoj Dominis wyslal mi dzis pustego smska o 6.28? :-P
!
Moj moj ;) I do tego ja o niczym nie wiedzialam :oops: :651: My sobie jeszcze podsypialismy, a On sie bawil, po czym przyniosl mi telefon i polozyl na glowie, wiec myslalm, ze poprostu mi go podal :601: Mam nadzieje, ze Ci nie obudzil ;) ! Widac, strasznie sie stesknil za Toba i Dominisia i chcial sie umowic, haha :rofl:
My dzisiaj zaliczylismy 2gi halloweenowy wieczor :-D Wczoraj wpadlismy przypadkiem na impreze przebierancow, a dzisiaj pojechalismy ze znajomymi do Weston Park :cool: Malo zawalu nie dostalam, jak szlismy ciemnym lasem oswietlonym dyniami, gdzie z krzakow wyskakiwaly potwory :546:
syjonka, gratuluje zakupu :-D Wielki dzien chyba juz jutro??
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez Anastazja » 31 paź 2010, 21:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez malaroksi » 31 paź 2010, 21:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty, z tym wysyłaniem sms-ów to też miałam a w sumie nadal mam przeboje, Mała tak szybko opanowała komórkę że ciągle chce niby zdjęcia oglądać lub muzyki słuchać a jak tylko za dużo ponaciska to albo dzwoni do ludzi albo wysłyła smsy nieraz z takim ciągiem znaków że aż na 5 smów się to rozchodzi ... Teraz się nauczyłam by wieszać komórkę na ścianie w skarpecie , ale nieraz się zapomni i gdzieś odłoży gdzie ma dostę i już korzysta.
Myśmy weekend przysiedzieli w domu tzn ja byłam 3 h w pracy i potem sobie leniuchowaliśmy wszyscy patrząc na tv , objadając się niezdrowym jedzeniem i popijając colą :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 31 paź 2010, 21:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
[ Dodano: Nie Paź 31, 2010 21:46 ]
To oko sie na mnie dziwnie patrzy,musze sobie avatarka zmienic bo czuje sie obserwowana
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez malaroksi » 1 lis 2010, 08:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty, jednak w tym tygodniu nie dam rady wybrać się do tego sklepu tam, muszę to przełożyć na nastepny tydzień.
I tak , zaczął się listopad, w tym miesiącu mam 4dni urlopu z moich 24dni , od 13listopada do 30tego mam gości tak wiec biore pare dni by im zakłócić spokój :diabel2: , ale ogólnie wole wychodzić do pracy niż słuchać narzekania teściowej , czy milion pytań szwagierki :-P
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
-