Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 18 gru 2010, 20:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jak Was czytam to mam wrazenie, ze kazda o czym innym pisze i inaczej rozumie co druga napisala - serio!
no nie ma chemii, nie ma... :lol:
zobaczcie jak pieknie jest za oknem, niedlugo swieta... tralalala, szkoda czasu na przepychanki! :wink:
[ Dodano: |18 Gru 2010|, o 20:23 ]
ejjjj a wogole nie pisalam Wam...
tydzien temu zamowilam fotelik samochodowy na allegro i... nie przyszedl! czyli w polandii tez maja problemy na drodze! :lol: :roll:
(cos nie mam szczescia ostatnio do przesylek) :twisted:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 18 gru 2010, 20:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):ostatnio o byle co sie oburzasz i jak nie kazesz komus zmienic znajomych czyli np forum to pakowac sie i wracac do Polski...troche luzu kobieto.....za bardzo wszystko do siebie bierzesz chyba , luzuuu :597:
dokładnie
strasznie spięta jesteś
nie mierz ludzi swoją miarą ;)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 18 gru 2010, 20:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mi z pl ppoczta jedna przesylka mala nie doszla ;/ w pon . bedzie 2 tyg.;/agg napisał(a):cos nie mam szczescia ostatnio do przesylek)
- Reputacja: 100
Napisane przez adamirus » 18 gru 2010, 20:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):mi z pl ppoczta jedna przesylka mala nie doszla ;/ w pon . bedzie 2 tyg.;/
kurde nie mów bo ja też czekam ..... :roll:
i to z prezentem dla synka znajomych ..... :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez agg » 18 gru 2010, 20:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):agg napisał/a:
cos nie mam szczescia ostatnio do przesylek)
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez kindzulinaa » 18 gru 2010, 20:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale zima nas przywitala hihi :) Dzisiaj wracajac ze sklepu ze starszym synkiem mielismy radoche jak nie wiem.Obsypywalismy sie sniegiem i wrocilismy cali mokrzy do domu.Malutki tylko z tatusiem przez okno na nas patrzal i robili nam fotki,Marcelus cos dzisiaj ma stan podgoraczkowy ale mysle ze to na zabki,bo mu z tylu wychodza.
Choinke ubralismy juz,bo na swieta jedziemy do moich rodzicow i w sumie nie mialabym kiedy jej ubrac,jak tu jeszcze robota w kuchni czeka...
Nie mam pomyslu co kupic mamie i tacie pod choinke...moze macie "jakiegos pomysla"??Maz juz dostal prezent,ja od niego zreszta tez no a dla dzieci to bez problemu wiemy co kupic.
Anastazja,Twoj maly to asiorek hehe,Moj Kacper to by latal po sniegu ile wlezie hehe,Marcelus pewnie tez jakby dzisiaj mogl.
agg,szkoda ze lot Ci odwolali,mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie lepiej i w koncu dotrzesz do kraju :)
malaroksi,szkoda ze Twoja mama nie przyleci dzisiaj,ale do swiat napewno bedzie.Trzeba byc dobrej mysli!
bogini8,tezbym sie napila takiego drineczka :D
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez bogini8 » 18 gru 2010, 20:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
[ Dodano: |18 Gru 2010|, o 20:42 ]
elektroniczna ramka i wrzucic zdjecia wnukow :)))kindzulinaa napisał(a):Nie mam pomyslu co kupic mamie i tacie pod choinke...moze macie "jakiegos pomysla"??Maz juz dostal prezent,ja od niego zreszta tez no a dla dzieci to bez problemu wiemy co kupic.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 18 gru 2010, 20:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):kindzulinaa napisał/a:
Nie mam pomyslu co kupic mamie i tacie pod choinke...moze macie "jakiegos pomysla"??Maz juz dostal prezent,ja od niego zreszta tez no a dla dzieci to bez problemu wiemy co kupic.
elektroniczna ramka i wrzucic zdjecia wnukow
A wiesz,ze to dobry pomysl :) Ty to zawsze cos doradzisz z tego co czytam ;)
W sumie rodzice maja od nas album ze zdjeciami z dziecmi,ale taka ramka elektroniczna to super sprawa.Napewno wezme taki prezent pod uwage.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez adamirus » 18 gru 2010, 20:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 18 gru 2010, 21:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Kitka » 18 gru 2010, 21:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja czekam na odbitki zdjeć, które zamówiałam tydzień temu przez neta :roll: Miałam dołączyć je do kartek świątecznych dla najbliższych :sad: Jak w poniedziałek nie dojdą to wyślę w końcu te kartki same i tak pewnie nie dotrą przed świętami :sad: Na szczęście to to tylko kilka kartek czeka, reszta poszła, więc cała rodzina się nie obrazi :wink:
Jutro ma dojść do nas paczka z PL... kurierem, no zobaczymy czy pan się pojawi :608:
bogini Ty masz pamięć kobieto :wink:
ostatnio o byle co sie oburzasz i jak nie kazesz komus zmienic znajomych czyli np forum
aaaaaa ja pierogi mam zrobine przez mamusię w zamrażalniku czekają, ale resztę sama muszę zrobić :wink: Po za tym ja mam podwójna robotę, bo 27.12 mój mąż kończy 30 lat :-D Tego włąsnie dnia będziemy wyprawiać, bo wszyscy znajomi mają wolne na drugi dzień :wink: Duuuuuuuzo pracy mnie czeka :roll:
Idę sobie zrobić domowe SPA, dostałam dziś prezent od Mikołaja z pracy, więc wykorzystam zestawik :wink: Potem trochę samca wykorzystam :razz: papapapapa
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez bogini8 » 18 gru 2010, 21:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
aahhaah dobre :PKitka napisał(a): Potem trochę samca wykorzystam
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 18 gru 2010, 21:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitka napisał(a):Potem trochę samca wykorzystam :razz:
mój samiec zasnął na kanapie :twisted:
w sumie to mu się nie dziwie bo o 3 w nocy wstawał do pracy .......
też mi się coś ziewa,chyba spadam do mniejszego samca który grzeje mi łóżeczko :razz: :mrgreen:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 18 gru 2010, 21:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez dorcik101 » 18 gru 2010, 21:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):bogini8 napisał(a):moj wraca z zakupow piechota ..trzeba czekac ponad 2 godz na taxi!!!ten kraj to porazka.. zatrzymali sie w sredniowieczu:D
Ale przeciez w Polsce jeszcze tydzien temu bylo dokladnie to samo :roll: W wiadomosciach caly czas trabili, ze Polska sparalizowana :roll: Moja mama czekala 4 dni na przyjazd kuriera, zeby paczke odebral :roll: Takze juz bez przesady dziewczyny i przypomnijcie sobie jak to bylo w Polsce w zimie :roll: Na autobusy czekalo sie minimum 40 min, lub wogole nie przyjezdzaly, samochody jezdzily slalomem po drogach, bloto posniegowe na ulicach :roll: I to nie mowimy tutaj o wioskach a o centrum Krakowa :roll: . Do tego ile razy wyzwaniem bylo przejscie z mieszkania na uczelnie, bo tyle sniegu sie walalo po chodnikach, nie mowiac o sniagu spadajacym z dachow :roll:
Takze jak Was prosze dziewczyny, otrzasnijcie sie troche i powspominajcie :roll:
A tak nawiasem mowiac, u mnie od rana sasiedzi odniezaja chodniki przed domem, takze to tez zalezy w jakiej dzielnicy sie mieszka :roll:
Jak najbardziej zgadzam sie. Czasem mam wrazenie ze przez to ze tesknimy za Polska to wszystko tam wydaje nam sie wspaniale a tutaj nie. Na szczescie mi tutaj wszystko pasuje, inaczej pewnie szukalabym innego miejsca na swiecie i napewno nie bylaby to Polska.
-
- dorcik101
- Raczkujący
- Reputacja: 0
-