Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez malaroksi » 18 gru 2010, 21:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wyprałam wszystkie brudy i mojemu wyprałam spodniez dresu w których chodzi po domu a że już się tak nauczył że musi mieć dresy to dałam mu swoje spodnie ciązowe z dresu ha ha ha ale mam śmiechawe z niego zwłaszcza jaki opięty na genitaliach jest :)
W domu mam syf jak nie wiem,przyszedł kolega z synem i zaczęły się dzieci rzucać kulkami po całym domu , klockami i innymi rzeczami a sprzątać nie ma kto teraz :(
Jutro Grzesiu kończy roczek i tak się składa że zapomnieliśmy o jego urodzinach , kolega nam przypomniał :oops: no cóż oby prezentem była babcia :-P
Coś mi chodziło dużego po ogróku bo ślady na ogróku na śniegu zostały, na lampkach jest już fajna widoczna kupka 10 cm jak zrobi się większa to porobię zdjęcia tylko muszę jeszcze młodemu jakieś buty zimowe kupić bo noga mu tak urosła że tylko papcie ma dobre i nie mam w co go ubrać jakbym chciała go wziąść na śnieg.
A tak a propo tego zacofania calego i tego że tu niby nic nie robią , to mój wracał o 16tej z pracy i wszędzie jeździły odśnieżarki, zresztą od miesiąca jak ja wracam o 20ej z pracy to zawsze dostaję sola po karoseri albo wlekę się za jakąś piaskarką, tak wiec działają tutaj działają.
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez dorotajab » 18 gru 2010, 22:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):
Coś mi chodziło dużego po ogróku bo ślady na ogróku na śniegu zostały,
Yeti? :552: :mrgreen:
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez Kitty » 18 gru 2010, 23:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorotajab napisał(a):malaroksi napisał(a):
Coś mi chodziło dużego po ogróku bo ślady na ogróku na śniegu zostały,
Yeti? :552: :mrgreen:
Kurcze, az sie boje wygladnac do mojego ogrodka ;) No to narobilas... ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez dorotajab » 18 gru 2010, 23:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez Kitty » 18 gru 2010, 23:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorotajab napisał(a):ja wlasnie polecialam do mojego :mrgreen: moze to swiety mikolaj ???? on musi miec duze stopy zeby duze kroki robic ;)
Aaaa no widzisz! I wszystko jasne!! To On ma duze stopy, bo w koncu ten duzy brzuch musi jakos wybalansowac :-D To juz sie nie boje i wygladam ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 18 gru 2010, 23:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
szkoda ze wyrzucilam zdjecia 2 lata temu pod balkonem byly takie slady ze az zdjecia robilam, wygladaly jak kocie tylko 20 razy wieksze, normalnie jakby jakas puma przebiegla az zrobbilam zdjecia, bo slady byly wielkosci mojej stopy albo lepsze :shock:malaroksi napisał(a):Coś mi chodziło dużego po ogróku bo ślady na ogróku na śniegu zostały,
a moze to naprawde yeti:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez xvioletx » 19 gru 2010, 00:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorcik101 napisał(a):Kitty napisał(a):bogini8 napisał(a):moj wraca z zakupow piechota ..trzeba czekac ponad 2 godz na taxi!!!ten kraj to porazka.. zatrzymali sie w sredniowieczu:D
Ale przeciez w Polsce jeszcze tydzien temu bylo dokladnie to samo :roll: W wiadomosciach caly czas trabili, ze Polska sparalizowana :roll: Moja mama czekala 4 dni na przyjazd kuriera, zeby paczke odebral :roll: Takze juz bez przesady dziewczyny i przypomnijcie sobie jak to bylo w Polsce w zimie :roll: Na autobusy czekalo sie minimum 40 min, lub wogole nie przyjezdzaly, samochody jezdzily slalomem po drogach, bloto posniegowe na ulicach :roll: I to nie mowimy tutaj o wioskach a o centrum Krakowa :roll: . Do tego ile razy wyzwaniem bylo przejscie z mieszkania na uczelnie, bo tyle sniegu sie walalo po chodnikach, nie mowiac o sniagu spadajacym z dachow :roll:
Takze jak Was prosze dziewczyny, otrzasnijcie sie troche i powspominajcie :roll:
A tak nawiasem mowiac, u mnie od rana sasiedzi odniezaja chodniki przed domem, takze to tez zalezy w jakiej dzielnicy sie mieszka :roll:
Jak najbardziej zgadzam sie. Czasem mam wrazenie ze przez to ze tesknimy za Polska to wszystko tam wydaje nam sie wspaniale a tutaj nie. Na szczescie mi tutaj wszystko pasuje, inaczej pewnie szukalabym innego miejsca na swiecie i napewno nie bylaby to Polska.
Bardzo dobrze powiedziane. Lubimy idealizowac pewne rzeczy i to tez dobrze.
No i podziwiam tych, co nie narzekaja w ogole - o ile rzeczywiscie tak mozna :) bo ja nie potrafie
agg i malaroksi, mam nadzieje, ze pomimo tych komplikacji, wszystko skonczy sie dla Was pomyslnie i spedzicie swieta tak, jak planujecie. Trzymam za to kciuki! I w ogole, za wszystkie wylatujace przed swietami[/b]
[ Dodano: |19 Gru 2010|, o 01:01 ]
bogini8 napisał(a):szkoda ze wyrzucilam zdjecia 2 lata temu pod balkonem byly takie slady ze az zdjecia robilam, wygladaly jak kocie tylko 20 razy wieksze, normalnie jakby jakas puma przebiegla az zrobbilam zdjecia, bo slady byly wielkosci mojej stopy albo lepsze :shock:malaroksi napisał(a):Coś mi chodziło dużego po ogróku bo ślady na ogróku na śniegu zostały,
a moze to naprawde yeti:D
lis moze? widzialam u sasiadow w ogrodzie i zostawil tez 'pewne slady' u nas
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez malaroksi » 19 gru 2010, 09:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Moja mama znowu ugrzęzła na lotnisku , odwołali znowu dzisiejszy lot, chociaż piękna pogoda przecież jest. Teraz udało jej się przedrzeć 3 godzinną kolejkę i przebukowała bilet na wtorek , jak pójdzie dobrze to wyląduje w bham o 22.05 , już jest tak wkurzona plus to że ma nadciśnienie że zaczęła się przeciskać przez ludzi parskając ze słości i trzymiąc się za serce tak więc o dziwo przepuścili ją :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 19 gru 2010, 11:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):ha ha ha wiecie co te ślady to od mojego szedł po łopate by odśnieżyć przed domem a miał na sobie buciory robocze
malaroksi,ale beka.Usmialam sie jak nie wiem heh...A ja Ci mowie,ze Twoj maz cos knuje za plecami ze Swietym Mikolajem hehe ;) ;) ;)
W zeszlym roku tez jakos w grudniu wstalam w nocy i spojzalam przez okno.Napadalo pelno sniegu i patrze,ze cos leci po ulicy,a to lis.W ogole czesto widzialam w naszej okolicy lisa.
Kurcze tak beda przebukowywac bilety bez konca,oby we wtorek Twoja mama dotarla,bo napewno to jakis stres te cale zamieszanie.
Kurcze przeziebienie mnie zlapalo.Moje dzieci w nocy goraczkowaly,ach ta pora zimowa.Zawsze cos przyniesie...
Tak patrze na swoja choinke i stwierdzilam,ze musze jeszcze bombki dokupic jakos malo ich jest...Dokupie fioletowe-bo ostatnio mam obsesje na punkcie tego koloru.Nawet poprosilam mojego meza zebym mi salon pomalowal na taka sliwke-jedna sciane,a reszta na wrzosowy.Pieknie to wyglada :)
A Wy dziewczyny jakie macie choinki??Sztuczne czy prawdziwe.Ja mam sztuczna i troche zaczely galazki z niej wypadac,chyba nam sie juz wysluzyla.Chcialabym prawdziwa miec,ale igielki sie sypia,a moj maly jest na etapie wkladania wszystkiego do buzi.On to nawet taki malenki paproszek znajdzie i zaraz pcha do buzi,wiec taka choinka odpada.Chociaz ten zapach,napewno jest piekny.
Dobra uciekam.Pewnie zagladne tu pozniej,bo dzisiaj nie wynurzamy sie z domku ;)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez adamirus » 19 gru 2010, 12:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorcik101 napisał(a):Czasem mam wrazenie ze przez to ze tesknimy za Polska to wszystko tam wydaje nam sie wspaniale a tutaj nie. Na szczescie mi tutaj wszystko pasuje, inaczej pewnie szukalabym innego miejsca na swiecie i napewno nie bylaby to Polska.
podkreśle że JA ZA POLSKĄ NIE TĘSKNIE WCALE i niemam zamiaru tam wracać ;)
i w dalszym ciągu nie rozumiem dlaczego nasze "narzekanie" zostało odebrano tak jakbyśmy nie chciały tu być ..... bezsensu :roll:
to by było na tyle w tym temacie ......
witam niedzielnie :-)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 19 gru 2010, 14:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Kitty » 19 gru 2010, 14:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):ha ha ha wiecie co te ślady to od mojego szedł po łopate by odśnieżyć przed domem a miał na sobie buciory robocze
To faktycznie zwierz nie z tej ziemi :mrgreen: :mrgreen:
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez agg » 19 gru 2010, 15:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kitty napisał(a):malaroksi napisał/a:
ha ha ha wiecie co te ślady to od mojego szedł po łopate by odśnieżyć przed domem a miał na sobie buciory robocze
To faktycznie zwierz nie z tej ziemi :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Anastazja » 19 gru 2010, 15:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi rozbawilas mnie tymi sladami :-D U mnie w ogrodku tez czasami jakies slady sa wieksze od kocich i tak mysle, ze lisek sobie do nas przychodzi.
Jesli chodzi o choinke to my tez mamy sztuczna,wiem ze zywa fajnie pachnie i w ogole taki lepszy klimat daje,ale szybko sie sypie i te igly w wykladzine sie wbijaja i potem przez caly rok sie je tam znajduje :-P
A ja w dalszym ciagu dla meza prezentu nie mam :-| i pomyslu rowniez brak
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez malaroksi » 19 gru 2010, 15:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ten kraj to porazka.. zatrzymali sie w sredniowieczu:D
Sorry ale po takim tekscie to od razu nasówa sie pytanie to po co tu jestes jak taka porazka?
Zima sparaliowala europe i nikt tak naprawde sie nie przygotowal i tak jest co roku , ocieplenie klimatu a zimy coraz srozsze w miejscach gdzie nie wystepoway praktycznie wcale, moze za 10 lat sie przestawiá na klimat zimowy i wtedy beda popularne opony zimowe i takie tam.
Kindziulinaa twoj sam zaczál chodzic czy mu jakos pomagaliscie? Ja sie boje chodzic z nim np prowadzac za rece bo nie wiem czy to nie szkodzi na kregolup ale moze warto z nim tak pocwiczyc ?
Z tymi sladami to faktycznie wtopa :)
Ale lisów to tu naprawde masa jest .
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
-