Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
bogini8, kobieto,dzieki Ci za ta mate.Wymyslilam ze kupie jej modeline Play Dohh cos takiego
http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... Y+DOHH.htm
i szukalam czegos jeszcze no i mam.W koncu mam z glowy.
Dzieeeeki.
A z tamtym dzieckiem to jest tak ze nie to ze ona nie zasnie w lózku u siebie tylko jej matka ulega tak swojej córeczce ktora jej na glowe wlazi i jak powie ze w wózku chce spac to tak ma byc i tyle.Trzeba ja karmic,do toalety sama nie pujdzie,pije tylko soczki i to z butelki!!!Codziennie zjada tony slodyczy.Tak dbali o zabki tej malej ze poprostu jej pognily i po swietach ida na operacyjne usówanie korzeni bo stale sie wyzynaja w podniebieniu a nie w dziaslach.ohhh.rozpisalam sie.sorki.
agniecha
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

agniecha, nie ma za co:) pare takich mat znajdziesz tez w argosie i mothercare ;)))

a play doh fajna sprawa:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agna78 » 23 gru 2010, 17:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini...

No ja chcialam ostatnio robot kenwooda kupic, ale przewyzszyl argument, ze uzywa sie go raz na miesiac albo i rzadziej, a gdzies te sprzety trzeba przechowywac.....
Ale wiem, ze te sprzeciki ulatwiaja sprawe...
Jednak jestem konsekwentna w zaplanowanym zadaniu: nie zagracac mieszkania:)

Kto sie na pasterke wybiera?:)

agna78
Rozeznany

Reputacja: 52
Poczciwy

agna78 napisał(a):No ja chcialam ostatnio robot kenwooda kupic, ale przewyzszyl argument, ze uzywa sie go raz na miesiac albo i rzadziej, a gdzies te sprzety trzeba przechowywac.....
Ale wiem, ze te sprzeciki ulatwiaja sprawe...
Jednak jestem konsekwentna w zaplanowanym zadaniu: nie zagracac mieszkania:)
e tam ne prawda ;) mozna mielic mieso na pasztet albo dl a dziecka mielic indyka i kurczaka na klopsiki np.
szatkowac warzywa do zup i salatek kroic w plasterki, przy dokupionej nakladce mozna robic ciasteczka mak\arony i co tylko ;)przydatna rzecz i ten robocik naprawde jest latwy w obsludze i myciu i zajmuje naprawde neiwiele miejsca :)

[ Dodano: |23 Gru 2010|, o 20:32 ]
http://www.zelmer.pl/sprzet_kuchenny/ma ... atkownica/
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agna78 » 23 gru 2010, 20:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini....

ja juz dawno po etapie zupek dla dzieci:) hahahaha
Mam jednego duzego i jednego malego mezczyzne....z czego mniejszy ma 11 lat:)
Oni wola kawalki miesa w calosci:)
Ale fakt.....to sie bardzo przydaje, gdy ma sie cos wiecej do zrobienia....
Ja najbardziej potrzebowalabym go do tego, zeby ziemniaki zmielic na papke do szarych klusek, ktore robi sie z cebulka i boczkiem a do nich gotuje sie kapustke;)

Gdybym tu miala taka duza kuchnie jak w PL.......ehhhhh:)

agna78
Rozeznany

Reputacja: 52
Poczciwy

sorki, że znowu zmieniam temat, ale mam apel:
jeżeli któraś usłyszy o kimś kto się wybiera zaraz po nowym roku (albo jeszcze po świętach) do londynu do konsulatu w sprawie paszportowej i ma jedno wolne miejsce to niech mi da znać, bardzo mi zależy bo mój musi odebrać paszport młodego żebyśmy mogli do PL się wybrać 15stycznia.
proszę pomóżcie, oczywiście dołożę się do kosztów

jeśli nie, to mój będzie musiał się poruszać środkami transportu publicznego a z jego orientacją to trochę lipa, musiałby mieć wszystko biało na czarnym w co, gdzie wsiąść i wysiąść razem z mapką...
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

Witam.

Kochane!!!! Zycze Wam
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka. :prezent: :mikolaj: :prezent: :mikolaj: :prezent: :mikolaj: :prezent: :mikolaj: :prezent: :mikolaj:
moniagab
Początkujący

Reputacja: 6
Neutralny

agna78, ja lubie siedziec w kuchni dlatego taka rzecz ulatwia mi tam zycie. :D :mrgreen:
no to duuze chlopaki takim mielic nie trzeba, ale kotletem mielonym , klopsem czy pasztecikiem chyba nie pogardza :D ;)
Wesolych Swiat raz jeszce kobiety spadam doprowadzic sie do porzadku po tym :jelen: :mikolaj: ::dobranoc:: szalonym tygodniu :D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Wesołych świąt dziewczyny! Oby były rodzinne, pełne ciepła i miłości, gdziekolwiek teraz jesteście :)
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

Kochane z okazji Swiat zycze Wam i Waszym najblizszym zdrowia,szczescia i wszelkiej pomyslnosci,niech te swieta uplyna Wam w spokoju i milosci i niech beda spedzone w gronie najblizszych WAm osob.Sciskam mocno buziaczki.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

oj cos mi nie jest dane spedzic swieta w Polsce.3 odwolane loty,niezliczona ilosc godzin na lotnisku i efekt koncowy angielskie swieta w Birmingham :neutral: buuuuuuu
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 24 gru 2010, 17:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Zycze Wam dziewczynki Wesolych, spedzonych w cieplej rodzinnej atmosferze Swiat Bozego Narodzenia :prezent: :jelen: :balwan: :mikolaj:

hanoka, strasznie mi przykro z powodu odwolanych lotow..
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 25 gru 2010, 00:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

witajcie w nocy ;)
my juz po wigilii, mmmm co za uczta! :mrgreen:
jutro i pojutrze tez rodzinnie-goscinnie :wink:

dziecko mi sie rozlozylo troszeczke :neutral: poszla z tata do dziadkow na 2 dni i wrocila z goraczka, zasmarkana :roll: %^&* nic tylko udusic :twisted:

nie wiem czy juz to pisalam i czy Was to pocieszy, ale chodniki i ulice (wewn.) w Polce tez zasypane :roll: tylko dzisiaj ugrzazlysmy 3 razy! :evil: sniegu duzo, to co odgarniete tworzy gorki i pagorki. od 2 dni mrzy i lekki przymrozek, spowodowalo to tw. "szklanke" :neutral: snieg pokryty jest taka sliska, blyszczaca skorupa (wyglada jak icing na torcie hehe) i jest %^&* slisko!!!
no nic...

pora i mi zlozyc Wam zyczenia :wink:
...a ze nie lubie tandety i wierszykow seryjnie wysylanych (za wyjatkim jakis smiesznych) na portalach typu NK czy FB, to kazdej z Was (ale z osobna) zycze tego aby spelnily sie Wasze marzenia, te duze ale i te malenkie. zeby cieszyly Was drobnostki i abyscie mialy duzo sily i wytrwalosci w ralizacji planow! xxx
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez olivka » 25 gru 2010, 21:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dzieks agg za zyczonka...do kazdej z osobna :mrgreen:
buuuzial za to

a ja mam pytanko jak spedzacie sylwesterek?
idzie ktos moze do restauracji polskiej w Tipton??????
bo ja tak :mrgreen:

zastanawiam sie w co sie ubrac...hm
myslice ze jak wyskocze w spodniach to bedew nich jako 1?
;)
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

olivka, sylwesterek imprezka w domku ;) nie ma innej opcji bo nie ma z kim dzieci zostawic ;P
szczesliwego Nowego ROku i udanych imprezek :)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona