Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Kindziulina mi ten suwaczek robila kolezanka z innego forum :) Jakims programem nie wiem jakim,jak wroci z Polski to sie jej zapytam
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

agg napisał(a):moja kolezanka z pracy bedzie miala usuwane najprawdopodobniej jajniki wiec dzieci na pewno juz miec nie bedzie :neutral: dobrze, ze ma chociaz synka.

o rany :sad:
i fakt,pocieszające że przynajmniej synka już ma .....
ma dla kogo żyć więc i ta "strata" nie będzie aż tak bolesna .......

Bulinka, kciuki zaciskam za operacje ,napewno wszystko będzie dobrze :smile:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 25 lip 2010, 19:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

adamirus napisał(a):agg napisał/a:
moja kolezanka z pracy bedzie miala usuwane najprawdopodobniej jajniki wiec dzieci na pewno juz miec nie bedzie :neutral: dobrze, ze ma chociaz synka.

o rany :sad:
i fakt,pocieszające że przynajmniej synka już ma .....
ma dla kogo żyć więc i ta "strata" nie będzie aż tak bolesna .......

no wlasnie... i tak sobie ppmyslalam, ze czasami warto miec dziecko z "wpadki" czy przez "przypadek"... bo pozniej moze byc za pozno :(

[ Dodano: Nie Lip 25, 2010 20:19 ]
ps. ona tez jest samotna mama
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 26 lip 2010, 07:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

kindziulinaa wyslalam Ci przepis i zdjecie na adres email, ktory masz w profilu ;)
Anastazja, Bulinka jak tam sie grillek udal :-D :?: :!:
U nas wczoraj byla naprawde leniwa niedziela ;) Synek nam cale popludnie marudzil, bo widac i jemu sie nic nie chcialo, haha :-D A dzisiaj juz od rana gotuje obiad-> sos wolowy(z miesem oczywiscie) i do tego kluski slaskie :-D

[ Dodano: Pon Lip 26, 2010 13:58 ]
Moj dywanik przyszedl, i niestety juz mi sie tak bardzo nie podoba :roll: Ja to mam, zawsze jak cos kupie, to zmieniam zdanie :roll: Takze przez najblizszy tydzien, bede sie "uczyla" polubiec moj dywanik :o
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

hej :wink:
Cos dzisiaj tu pusto...
Kitty,dzieki za przepis i zdjecie.Fajnie Ci wyszedl ten tort :-)
Ja jeszcze mysle jaki zrobic,ostatecznie sie zdecyduje w piatek.
Anastazja,ja robie tez z taka masa ala karpatkowa,tylko ze nie kupuje gotowego kremu,a sama go robie.Tez daje herbatniki,toffi(z mleka skondesowanego) i dodatkowo jeszcze dodaje na gore sniezke ubita ze smietana.
Nam wczoraj niedziela dosc szybko zleciala.Pojechalismy do sklepu a pozniej na hustawki do parku.Kacperek sie wybawil.
Kitty,wczesnie robisz obiad :-) ale to juz przynajmniej popoludniu bedziesz miala spokoj :wink: Mi obiadzik zostal z wczoraj,bo sporo tego zrobilam.A robilam muszle nadziewane :-)

[ Dodano: Pon Lip 26, 2010 14:07 ]
Kitty,a zamowilas go z ebaya??Jak cos sie zamawia z internetu to tak dokladnie nie bedzie sie wiedzialo jak wyglada dana rzecz.Wtedy ryzyk-fizyk.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 26 lip 2010, 13:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

kindzulinaa, zamowilam z argosa, bo wieczorem mi sie zachcialo dywanu, a wiedzialam, ze w sobote raczej nam sie nie uda nigdzie pojechac, no i mam :roll:
W sumie jak tak na niego patrze, to nie jest taki zly, tylko ja bym chciala zeby byl troszke mekszy no i kolor jest troche inny niz na zdjeciu. No nic, ten bedzie taki "na teraz" a drugi dywan juz bedziemy szukac po sklepach ;)

kindzulinaa, ten 3bit strasznie smakowicie brzmi :-D Takze moze jak bedziesz miala chwilke, to przeslalaabys mi przepis :-P ?
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

Hej dziewczynki!U mnie niedziela minela w pracy a pozniej na zakupach,wrocilam ledwo zywa,padlam jak pet,dobrze ze meza obiad ugotowal to tylko mnie zoastalo nalozenie,a dzis wieczorkirm biore sie za gotowanie bigosiku lazi za mna juz od tygodnia,ech te zachcianki w ciazy,kurcze mam nadzieje ze pogoda sie poprawi to chlopaki sie uspokoja i palma przestanie im odbijac.

iwona38
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitty » 26 lip 2010, 17:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Skonczylo sie na tym, ze zwrocilismy ten dywan :-D ;)

kindziulina dzieki za przepis ;) W sobote bede probowac 3bita :-D :-D :-D
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

Witajcie laseczki

Gril u Bulinki udal sie super dzis troszke zle sie czujemy eheheh czasami ranki ciezkie bywaja :-P

KIndziulina no to takie prawie identyczne te 3 bity robimy :)

Iwona ja tez czekam az pogoda sie poprawi

A my jezdzimy i szukamy samochodu bo chcemy zmienic,upatrzylismy sobie mazde6 pojechalismy ja obejrzec i doslownie pol godziny przed nami ktos nam ja sprzatnal :evil: zla jestem jak nie wiem bo byla idealna
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez kwiatek » 26 lip 2010, 20:38 cd.a po 40-ce

czesc a po 40 -ce, tez mozna sie dołaczyc ,mieszkam w Northfield ,biała dzielnica ,ale bardziej socjal angielski ,najwazniejsze ze jest spoko ,moja corka chodzila tutaj od secundary do high scool ,ma mnostwo kolezanek ang z roznych srodowisk ,chyba ma porownanie i swiadomosc co wybrac ,ale zobaczymy jak sie w zyciu ułozy ...pozdrawiam

kwiatek
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Witam dziewczynki :)

Kawiatek oczywiscie ze mozesz dolaczyc czym nas wiecej tym lepiej heheh :)

A ja mam lenia totalnego :razz: najgorsze jest to ze ten len trwa juz od kilku dni :-| Nic mi sie nie chce
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 27 lip 2010, 12:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja napisał(a):
A ja mam lenia totalnego :razz: najgorsze jest to ze ten len trwa juz od kilku dni :-| Nic mi sie nie chce

No to pieknie :-P Jaka ja nie lubie jak mnie jakis len dopadnie. Wtedy to sie nawet z fotela czlowiek ruszyc nie moze :o Wydaje mi sie, ze z tym lenistwem ma pogoda do czynienia. Mi sie cialge spac chce, i chocbym nie wiem ile kaw wypila to i tak ziewam i chodze jakbym dopiero co z lozka wstala :-P :-D
Kitty
Zadomowiony

Neutralny

kitty,spoko.Mam nadzieje,ze bedzie samkowac :-)
kwiatek,witaj :-)
Anastazja,tak to jest.Jak jest jakies fajne auto,to szybko pojdzie,takze trzeba sie sprezac i byc pierwszym.Napewno jeszcze cos fajniejszego znajdziecie :-)
Macie racje dziewczyny.Za tym calym lenistwem stoi pogoda.Mi tez sie nic nie chce...
Mam nadzieje,ze w weekend bedzie slonecznie :-)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

No ja tez zawsze wszystko na pogode zwalam,na cos w koncu trzeba ;)

Kindziulina no mam nadzieje ze cos nam sie trafi fajnego,a nie slyszalyscie moze o jakiejs gieldzie samochodowej gdzies w poblizu Birmingham? Czy w ogole cos takiego tu jest?
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Kindziulina my nim trafilismy na takiego s-maxa forda jakiego chcielismy i pasowala man cenowo to zeszlo nam ze 3 miesiace,jak sie zdecydowalismy to meza pojechal ze znajomym i przywiezli autko.My szukalismy na auto traderze i w salonach.A z autka jestesmy zadowoleni bo duze przestronne i wygodne :-D

iwona38
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona