Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 7 lut 2011, 22:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
tez bym pokrecila;/ szkoda ze nie mieszkam blizej was kurde ;//adamirus napisał(a):dupeczki się kręcą że aż bolą
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez adamirus » 8 lut 2011, 06:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):tez bym pokrecila;/ szkoda ze nie mieszkam blizej was kurde ;//
my byłyśmy wczoraj w Solihull :-)
ogólnie również fajnie,choć jak dla mnie - mniejszy wycisk ;)
więcej kroków - nie do powtórzenia,bo instruktor strasznie szybko pędził :razz:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez malaroksi » 8 lut 2011, 15:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dostałam złe wieści od mojej siostrym mianowicie jej najmłodszy syn (w wieku mojego) nagle zaczął się przewracać, nie umie ustać na nogach bo jedna mu wiotczeje , wygląda to tak jakby nie miał czucia w niej, dzieje się to przez jakieś 15 minut i przechodzi. Poszła z nim do lekarza , dała skierowanie w trybie pilnym do neurolog i najbliższy termin jest za ponad miesiąc, poszła prywatnie pani wzięła 200zł za wizyte i powiedziała że nie jest w stanie nic powiedzieć bo potrzebne są badania i wyniki a takie nievch zrobi sobie w szpitalu... No i wieczorem kiedy Pawełek zaczął znowu się przewracać pojechali na pogotowie i co czekali 4 godziny , przyszła pani doktor neurolog i stwierdziła że skoro już mu przeszło to Ona nic nie poradzi , niech wrócą jak znowu tak bedzie miał. Paranoja ... Moja siostra już jest kłebkiem nerwów , non stop coś się dzieje za wszystko trzeba płacić a nic nie wie...
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Anastazja » 8 lut 2011, 15:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez bogini8 » 8 lut 2011, 16:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Steinik » 8 lut 2011, 20:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
znam tez rodzico maluszka ktory po grypie mial zapalenie miesnia sercowego....tez sie strachu najedli...maluszek 5 lat mowil ze go boli i pokazywal na serce,,,,,,pojechali do szpitala a tam takie rzeczy.....
bogini8 zgadzam sie u maluszka nie mozna lekcewazyc takich rzeczy.....nie dosc ze za kasiorke to jeszcze lekcewaza :evil:
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez malaroksi » 8 lut 2011, 20:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Masakra , zmieniała pediatre juz chyba 6 raz nawet chodziła prywatnie bo juz nie wie komu ufać. Z 2gim synem 8 letnim też ma przeboje, co go chce zarejestrować do okulisty to termin najbliższy za 8 miesięcy i musi chodzić prywatnie, dentyści też nawet już borować zębów na kase chorych nie chcą ...
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 8 lut 2011, 21:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bardzo madra doktorka!!;/ :evil: pamietam ze pisalas o tym, tylko isc do takiej i oczy wydlubac normalnie...malaroksi napisał(a):I tak pani doktor wrypała mu serie zaległych szczepień na raz
chca chca ale kolejki kilometrowe bo jak za darmo to chetnych nie brak nigdy i lekarze nie nadazaja po prostu, dlatego ja wole do dentysty czy gonekologa prywatnie i miec z glowy;/malaroksi napisał(a):dentyści też nawet już borować zębów na kase chorych nie chcą ...
Steinik napisał(a):zapalenie jakiegos miesnia czy cos takiego.....mała zostala w szpitalu podali jej jakies kroplowki i od tego czasu jest ok...ale kto by pomyslal ze po grypie takie rzeczy sie dzieja.....
gdzies kiedys obilo mi sie o ucho takie miesniowe pogrypowe powiklanie, niewiem czy nie w tv.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 9 lut 2011, 11:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do tej lekarki,to ona chyba za madra nie byla,jak dziecku wszystkie zalegle szczepienia na raz zrobila,ze sie nie bala...Brak slow,rece opadaja jak sie cos takiego czyta.Chyba jakas skorumpowana jest ta lekarka...
Tylko kurcze mogla Twoja siostra zmienic lekarza,bo to az dziwne ze lekarz podstawowych szczepien nie chce zrobic dziecku,ktore i tak sa za darmo i namawia na platne.Dla mnie to cos tu nie halo bylo.
A ta lekarka to jest z tego szpitala co badania Twojemu siostrzencowi robili?jak wtedy orzekli ze te wszystkie powiklania,rzucawki itd. to nie wina tych szczepien??
Bo jak z tego samego szpitala,to lepiej byloby jakby gdzie indziej to skonsultowala,bo nie raz sie slyszalo,ze szpital kryje pracownika,jak cos nie tak zrobil,bo sie boja,ze szpital bedzie mial zla opinie.
Oby wszystko ok bylo z malutkim,wspolczuje siostrze przez co przechodzic musi.
A tak w ogole,to Kitty juz tu dawno nie pisala.Nie wie ktoras z Was co tam u Niej??
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez agg » 9 lut 2011, 13:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
chyba bo spieciu jakie tu mialo miejsce ok grudnia (?) kitty przestala pisac :(
malaroksi, mam nadzieje, ze siostrzeniec da rade a Twoja siostra niech tego tak nie zostawia bez echa...
ja cos zamulam ostatnio, chyba udzielily mi sie ponure nastroje innych :roll:
ale w sobote imprezka wiec trzeba zebrac sily! :D
mam nadzieje, ze WSZYSCY goscie przybeda!! (to do Ciebie O.) g:hmm g:D
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 9 lut 2011, 13:56 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kurcze czemu zawsze w srody jestem taka spompowana;// no energy today...
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 9 lut 2011, 14:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A ja wzielam sie za robienie rogalikow francuskich z jablkami :)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez malaroksi » 9 lut 2011, 21:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wszyscy lekarze znają się bardzo dobrze w swoim środowisku i jeden drugiego kryje ...Anastazja, kiedy moja siostra powiedziała jej że to jej wina i nie zostawi tego tak to ta ją wywaliła z gabinetu i kazała sobie znaleźć kogoś innego, i tak szukała i każda doktorka kryła tamtą. Nikt nie chciał wystawić jakiejś sensownej opinii o przyczynie stanu zdrowia .
Moja siostra jest bardzo wierzącą osobą (świadek jehowy) i nie potrafi się obronić ani walczyć w takich przypadkach a tu by należało mieć naprawdę wielką gębę i używać jej do skutku . Jej teraz zależy by dziecku zrobili jakiś rezonans głowy cokolwiek by wykluczyć jakieś choroby a tu proszę nikt się niczym nie przejmuje tryb pilny to za 1,5 miesiąca i czekaj , nawet na pogotowi 4 godziny do 23ej kazali siedzieć rodzicom z małym dzieckiem to juz kpina jest ...
Jak jest teraz to nie wiem bo Nic się nie odzywała cały dzień , mam nadzieję że jest w szpitalu z małym i robią mu badania i wyjdzie że to jakaś duperela.
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 10 lut 2011, 10:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No i co i bylo sloneczko takie fajne i znowu je wcielo.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 10 lut 2011, 11:11 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
-