Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez kindzulinaa » 11 lut 2011, 19:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jak tam dzionek minal??
Mam pytanko do mam trzylatkow.Czy Wasze dzieci byly szczepione na BCG czyli gruzlice??bo mi przyszedl list,ze mam przyjsc z Kacprem na ta szczepionke do przychodni,w ktorej nawet nigdy nie bylismy i napisali tam,ze okazalo sie ze moje dziecko nie dostalo tego szczepinia.I nie wiem co tu myslec o tym,z tego co kolezanka mi powiedziala to jej dziecko nie mialo takiego szczepienia ani nie dostala takiego listu,to moze dopiero otrzyma taki,a jak u Was??
Ale dzisiaj mielismy fajna pogode co??Oby juz tak caly czas fajnie bylo.Taka pogoda super to i ludzie bardziej weselsi mi sie wydawali niz zwykle :-)
Ja wlasnie robie pozna kolacyjke pyszne nadziewane muszle.Juz chodza za mna od dawna i w koncu postanowilam je zrobic.
Kurde wkurzylam sie troche,bo chcialam sobie zapodac farbe do wlosow,bo juz wiosne poczulam hehe i postanowilam,ze sama sie pofarbuje,no ale niestety nie znalazlam tego kolorku co chcialam.Moze jutro znow wybiore sie na wycieczke w poszukiwaniu upragnionego odcienia...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez malaroksi » 11 lut 2011, 20:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jutro ma być więcej słońca chociaż chłodniej ale w sumie w słońcu to bedzie cieplej :) Ja sobie z dzieciakami jutro coś na ogródku porobię bo mój jedzie do pracy rano i nie bedzie go cały dzień więc musimy się czymś zająć , potem spacerek szkoda że mają jeszcze przymrozki, mnie się już marzy by móc mieć okno otwrte na cały dzień i noc w sypialni :mrgreen:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Anastazja » 11 lut 2011, 21:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Oj tak pogoda dzis byla sliczna,tez mam nadzieje ze powoli zacznie wiosna do nas zagladac :)
A mi na bilans 2-latka przyslali,ciekawa jestem ile moj maly wazy :roll:
Sluchajcie czy ktoras z Was ma buty reeboka te ktore niby maja modelowac uda i posladki? Bo wlasnie przymierzam sie do ich zakupu ale nie wiem czy warto.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez kindzulinaa » 11 lut 2011, 22:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A ta szczepionga BCG czyli na gruzlice wyczytalam,ze to jest szczepienie dodatkowe.I teraz nie wiem,czy mam sie zgodzic na nie czy nie...hmm...
My tez jutro bedziemy robic w ogrodku,sprzatanko i zabawa :-) Ostatnio do meza powiedzialam,ze trzeba w koncu porzadki porobic na ogrodzie no i mowi,ze jutro sie wezmiemy za to.
Moj Kacper,jak sie cieplo robi to najchetniej caly dzien by latal po ogrodzie,szkoda tylko ze nie mamy tu trawy,ale przynajmniej ma gdzie pojezdzic swoim go kartem.
Anastazja,ja nie slyszalam o tych adidasach ale moze w google wpisz i bedziesz miala jakas opinie o tych butach,a cena niezla za nie co??
[ Dodano: |11 Lut 2011|, o 22:49 ]
Mykam jakis filmik ogladnac z mezusiem,bo tez juz wystarczajaco dlugo sobie pogral ;)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Steinik » 12 lut 2011, 12:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
takie buciki zakupila sobie ostatnio moja siostra..W PL sa m.in w deichmanie.....hmmmm i stwierdzila ze po calym dniu chodzenia w tych butkach jej łydki czuja sie jak po kilku godzinach na wysokich szpilkach....podobno posladki sa napiete i miesnie nog tez.....sama sie zastanawiam nad kupnem.....z tym ze hmmmm same butki mi nic niedadza....mam sporo kg na plusiku...wiec i dietka i moze basenik a buciki tylko dodatkowo....
moje dziecko zwane w rodzinie Torpedka przechodzi sama siebie ostatnio...potrafi zagadac czlowieka :roll: no i buntuje sie na kazdym kroku...pyskol sie z niej robi :razz: dzisiaj dziadki ja zabrali na weekend..wroci znowu rozpieszczona,,,ale ja mam chwile zeby pakowac rzeczy do konca...
ahaaaaaaa no i zapomnialabym mój małżon znalazł w koncu domeczek...rewelacji nie ma(do urzadzenia),ale w koncu jest....w Bloxwich....slyszalam rozne opinie na temat tego zakątka...ale cóż...
A teraz czas na chwile spokoju i kawusie
:kawusia: :kawusia: :kawusia:
kto chetny zapraszam :wink:
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez malaroksi » 12 lut 2011, 20:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja, hmm ja słyszałam o dobroczynnych właściwościach tych butów pod warunkiem że się dużo chodzi i często , ile one kosztują tutaj?
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 12 lut 2011, 20:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez malaroksi » 14 lut 2011, 10:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jeszcze tydzień i ferie , jak mi Roksi zniesie te siedzenie w domu to ja nie wiem.
W następny piątek mam wolne, mój o nim nie wie , zrobię mu niespodziankę pojadę niby do pracy a umówię się wcześniej do fryzjera , zrobię jakieś zakupy na sobotę bo mój ma w niedziele urodziny :)
W srodę wpłacam resztę zadłużenia na kartę kredytową i wciskam je pod lodówkę by już nie używać hehe Teraz czas zacząć coś odkładać a mam trochę planów i wydatków...
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
Napisane przez malpa3000 » 14 lut 2011, 11:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):W srodę wpłacam resztę zadłużenia na kartę kredytową i wciskam je pod lodówkę by już nie używać hehe Teraz czas zacząć coś odkładać a mam trochę planów i wydatków...
haha no niestety, aby używać karty kredytowej trzeba umieć sie kontrolować - a z tym to czasami ciężko.... ja swoją wcisnęłam między skarpetki :-P
-
- malpa3000
- Rozeznany
- Reputacja: 17
Napisane przez ewela119 » 14 lut 2011, 12:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 14 lut 2011, 15:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewela gdzie Ty na ebay-u widzialas te buty za 50F?? Ja w tej cenie widzialam,ale sprowadzane ze stanow i fakt one kosztuja jakos kolo 50 ale przesylka ponad 30F dochodzi :razz: To ja dziekuje za takie atrakcje,jak widzialas gdzies za 50F i przesylke przystepna to podaj linka :) Bo w sklepie to one ponad 70f kosztuja jakos tak.
Kurcze ale dzis zimno na dworzu,myslalam ze jest cieplej bo z okna tak sie jakos wydawalo,wiec poszlam sobie na acoks i zmarzlam jak nie wiem,ten wiatr taki zimny dmucha,mam nadzieje,ze malego nie doprawilam bo zdeczko zakatarzony jest.
Nam na karcie kredytowej jeszcze 100F do splacenia zostalo i tez odkladam ja do lamusa,moze jeszcze kiedys wroci do lask,ale puki co niech lezy i mocy nabiera ;)
[ Dodano: |14 Lut 2011|, o 15:34 ]
A tak w ogole,to wszystkim zakochanym zycze duzo milosci!!! :)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 14 lut 2011, 15:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 14 lut 2011, 18:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 14 lut 2011, 22:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dlatego ja nie uzywam , nie uzywalam i nie chce uzywac takich specyfikow :D wole jednak byc do przodu niz do tylu:) za duza pokusa;)Anastazja napisał(a):Nam na karcie kredytowej jeszcze 100F do splacenia zostalo i tez odkladam ja do lamusa,moze jeszcze kiedys wroci do lask,ale puki co niech lezy i mocy nabiera
i rowniez wszystkim duzo duzo milosci albo jeszcze wiecej :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez xvioletx » 14 lut 2011, 23:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):dlatego ja nie uzywam , nie uzywalam i nie chce uzywac takich specyfikow :D wole jednak byc do przodu niz do tylu:) za duza pokusa;)Anastazja napisał(a):Nam na karcie kredytowej jeszcze 100F do splacenia zostalo i tez odkladam ja do lamusa,moze jeszcze kiedys wroci do lask,ale puki co niech lezy i mocy nabiera
i rowniez wszystkim duzo duzo milosci albo jeszcze wiecej :)
Zgadzam sie w 100% a także dołączam się do życzeń. Oby żadnej z Was nie brakło miłości, nie tylko dziś ale i na każdy dzień
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
-