Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
hej dziewczyny! :-)
Jak tam dzionek minal??
Mam pytanko do mam trzylatkow.Czy Wasze dzieci byly szczepione na BCG czyli gruzlice??bo mi przyszedl list,ze mam przyjsc z Kacprem na ta szczepionke do przychodni,w ktorej nawet nigdy nie bylismy i napisali tam,ze okazalo sie ze moje dziecko nie dostalo tego szczepinia.I nie wiem co tu myslec o tym,z tego co kolezanka mi powiedziala to jej dziecko nie mialo takiego szczepienia ani nie dostala takiego listu,to moze dopiero otrzyma taki,a jak u Was??

Ale dzisiaj mielismy fajna pogode co??Oby juz tak caly czas fajnie bylo.Taka pogoda super to i ludzie bardziej weselsi mi sie wydawali niz zwykle :-)
Ja wlasnie robie pozna kolacyjke pyszne nadziewane muszle.Juz chodza za mna od dawna i w koncu postanowilam je zrobic.
Kurde wkurzylam sie troche,bo chcialam sobie zapodac farbe do wlosow,bo juz wiosne poczulam hehe i postanowilam,ze sama sie pofarbuje,no ale niestety nie znalazlam tego kolorku co chcialam.Moze jutro znow wybiore sie na wycieczke w poszukiwaniu upragnionego odcienia...
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

kindzulinaa, Ja nie dostałam nic jeszcze dla Roksany chociaż już powinna mieć jakieś szczepienie po 3cim roku bo ma 3lata i 5 miesięcy ale poczekam aż sobie przypomna o Nas. :)
Jutro ma być więcej słońca chociaż chłodniej ale w sumie w słońcu to bedzie cieplej :) Ja sobie z dzieciakami jutro coś na ogródku porobię bo mój jedzie do pracy rano i nie bedzie go cały dzień więc musimy się czymś zająć , potem spacerek szkoda że mają jeszcze przymrozki, mnie się już marzy by móc mieć okno otwrte na cały dzień i noc w sypialni :mrgreen:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Dobry wieczor :)

Oj tak pogoda dzis byla sliczna,tez mam nadzieje ze powoli zacznie wiosna do nas zagladac :)

A mi na bilans 2-latka przyslali,ciekawa jestem ile moj maly wazy :roll:

Sluchajcie czy ktoras z Was ma buty reeboka te ktore niby maja modelowac uda i posladki? Bo wlasnie przymierzam sie do ich zakupu ale nie wiem czy warto.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

malaroksi,te szczepienie co bedzie miala Twoja corcia to pre school booster to jest na odre,swinke,rozyczke itd.i to szczepienie daja dziecku jak ma skonczone 3 lata i 4 miesiace do 5 roku zycia,takze napewno sami Ci przysla list z przychodni.
A ta szczepionga BCG czyli na gruzlice wyczytalam,ze to jest szczepienie dodatkowe.I teraz nie wiem,czy mam sie zgodzic na nie czy nie...hmm...

My tez jutro bedziemy robic w ogrodku,sprzatanko i zabawa :-) Ostatnio do meza powiedzialam,ze trzeba w koncu porzadki porobic na ogrodzie no i mowi,ze jutro sie wezmiemy za to.
Moj Kacper,jak sie cieplo robi to najchetniej caly dzien by latal po ogrodzie,szkoda tylko ze nie mamy tu trawy,ale przynajmniej ma gdzie pojezdzic swoim go kartem.
Anastazja,ja nie slyszalam o tych adidasach ale moze w google wpisz i bedziesz miala jakas opinie o tych butach,a cena niezla za nie co??

[ Dodano: |11 Lut 2011|, o 22:49 ]
Mykam jakis filmik ogladnac z mezusiem,bo tez juz wystarczajaco dlugo sobie pogral ;)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

witam..
takie buciki zakupila sobie ostatnio moja siostra..W PL sa m.in w deichmanie.....hmmmm i stwierdzila ze po calym dniu chodzenia w tych butkach jej łydki czuja sie jak po kilku godzinach na wysokich szpilkach....podobno posladki sa napiete i miesnie nog tez.....sama sie zastanawiam nad kupnem.....z tym ze hmmmm same butki mi nic niedadza....mam sporo kg na plusiku...wiec i dietka i moze basenik a buciki tylko dodatkowo....

moje dziecko zwane w rodzinie Torpedka przechodzi sama siebie ostatnio...potrafi zagadac czlowieka :roll: no i buntuje sie na kazdym kroku...pyskol sie z niej robi :razz: dzisiaj dziadki ja zabrali na weekend..wroci znowu rozpieszczona,,,ale ja mam chwile zeby pakowac rzeczy do konca...

ahaaaaaaa no i zapomnialabym mój małżon znalazł w koncu domeczek...rewelacji nie ma(do urzadzenia),ale w koncu jest....w Bloxwich....slyszalam rozne opinie na temat tego zakątka...ale cóż...
A teraz czas na chwile spokoju i kawusie
:kawusia: :kawusia: :kawusia:
kto chetny zapraszam :wink:
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

hej,dziewczęta , ale piknie dziś było ja 3 h na spacerze byłam , umyłam okna w kuchni , blaty , cokoliki , podłogi , zrobiłam pizze i czas tak zleciał że mój wróćił z pracy i nagle wieczór się zrobił dzieci wykąpane, ululane i mamy trochę czasu dla siebie tzn słuchamy muzy i tniemy takie coś na ogródek bo jutro bede dekorować , nie piszę nawet co bo nie wiem jak to nazwać :-P 5 sztuk ja już ładnie obciełam teraz mój tnie drugie 5 bo mnie już kciuk boli od nożyczek :)
Anastazja, hmm ja słyszałam o dobroczynnych właściwościach tych butów pod warunkiem że się dużo chodzi i często , ile one kosztują tutaj?
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Zaciekawily mnie te buty, postanowilam sprawdzic, na ebayu kosztuja kolo 50f, zaczelam sie zastanawiac czy sobie nie kupic, ostatnio duzo chodze wiec powinno byc widac rezultaty :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Hej , dziewczyny, ale pięknie słonko świeci szkoda że dziś tylko w następnych dniach ma padać. Zaraz przejdziemy się spacerkiem do przedszkola bo do auta nie wsiądę w tak piękną pogodę :)
Jeszcze tydzień i ferie , jak mi Roksi zniesie te siedzenie w domu to ja nie wiem.
W następny piątek mam wolne, mój o nim nie wie , zrobię mu niespodziankę pojadę niby do pracy a umówię się wcześniej do fryzjera , zrobię jakieś zakupy na sobotę bo mój ma w niedziele urodziny :)
W srodę wpłacam resztę zadłużenia na kartę kredytową i wciskam je pod lodówkę by już nie używać hehe Teraz czas zacząć coś odkładać a mam trochę planów i wydatków...
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

malaroksi napisał(a):W srodę wpłacam resztę zadłużenia na kartę kredytową i wciskam je pod lodówkę by już nie używać hehe Teraz czas zacząć coś odkładać a mam trochę planów i wydatków...

haha no niestety, aby używać karty kredytowej trzeba umieć sie kontrolować - a z tym to czasami ciężko.... ja swoją wcisnęłam między skarpetki :-P

malpa3000
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

My tez dopiero splacilismy zadluzenie z kredytowki ktore powstalo w lipcu przy przeprowadzce, dodatkowo od 10 marca zaczynam prace takze w ogole bedzie spoko, tez chce zaczac oszczedzac i odkladac a w myslach juz mam wydana wyplate na rok do przodu :D Najwiekszy wydatek to teraz w lipcu wesele mojej siostry, moj nie chce jechac samochodem wiec bilety z tego co sprawdzalam na nasza rodzine w obie strony beda kosztowaly ok 500f :/ O sukienkach, butach, prezencie itp nie wspominajac :/
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

hej laseczki

Ewela gdzie Ty na ebay-u widzialas te buty za 50F?? Ja w tej cenie widzialam,ale sprowadzane ze stanow i fakt one kosztuja jakos kolo 50 ale przesylka ponad 30F dochodzi :razz: To ja dziekuje za takie atrakcje,jak widzialas gdzies za 50F i przesylke przystepna to podaj linka :) Bo w sklepie to one ponad 70f kosztuja jakos tak.

Kurcze ale dzis zimno na dworzu,myslalam ze jest cieplej bo z okna tak sie jakos wydawalo,wiec poszlam sobie na acoks i zmarzlam jak nie wiem,ten wiatr taki zimny dmucha,mam nadzieje,ze malego nie doprawilam bo zdeczko zakatarzony jest.

Nam na karcie kredytowej jeszcze 100F do splacenia zostalo i tez odkladam ja do lamusa,moze jeszcze kiedys wroci do lask,ale puki co niech lezy i mocy nabiera ;)

[ Dodano: |14 Lut 2011|, o 15:34 ]
A tak w ogole,to wszystkim zakochanym zycze duzo milosci!!! :)
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja pierwszy przypadkowy link z ebaya: http://cgi.ebay.co.uk/REEBOK-LADY-EASYT ... 84b77c1dba
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ewela119, Dzieki :)
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja napisał(a):Nam na karcie kredytowej jeszcze 100F do splacenia zostalo i tez odkladam ja do lamusa,moze jeszcze kiedys wroci do lask,ale puki co niech lezy i mocy nabiera
dlatego ja nie uzywam , nie uzywalam i nie chce uzywac takich specyfikow :D wole jednak byc do przodu niz do tylu:) za duza pokusa;)

i rowniez wszystkim duzo duzo milosci albo jeszcze wiecej :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):
Anastazja napisał(a):Nam na karcie kredytowej jeszcze 100F do splacenia zostalo i tez odkladam ja do lamusa,moze jeszcze kiedys wroci do lask,ale puki co niech lezy i mocy nabiera
dlatego ja nie uzywam , nie uzywalam i nie chce uzywac takich specyfikow :D wole jednak byc do przodu niz do tylu:) za duza pokusa;)

i rowniez wszystkim duzo duzo milosci albo jeszcze wiecej :)

Zgadzam sie w 100% a także dołączam się do życzeń. Oby żadnej z Was nie brakło miłości, nie tylko dziś ale i na każdy dzień
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona