Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Dobry wieczor :)

No to prawda z karty kredytowej trzeba korzystac z glowa,bo jak ktos sie zagalopuje to potem problemy ze splata ma,my za komplet wypoczynkowy ta karta zaplacilismy,no za gotowke bysmy go nie kupili, a tak nawet nie odczuwamy,ze cos sie splaca :razz:

A my z mezem mamy dzis urodziny,cholerka i znowu o rok starsi jestesmy :evil: Czekam wlasnie na niego,kupilam dobre winko i pod ten smutek przemijajacego czasu sie napijemy ;)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazja, wszystkiego najlepszego zatem dla Ciebie i dla męża! I udanego wieczoru :)
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

xvioletx, Dzieki kochana :)
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:
Najlepszego dla Was...

ja wydrukowałam dzis bilecik...lot mam 24 lutego....zaczynam wiec wieeelkie odlicznie...małżon znalazł domeczek i lecimy....
pozdrowionka
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

Anastazja Wszystkiego naj naj ale żeście siędobrali hi hi w tym samym dniu urodziny :)Steinik, no to niebawem już :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Anastazja, obboje tego samego dnia?? to super:)))) dduzo szczescia zdrowia i milosci dla Was :)
Steinik, blisko craz blizej..:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Anastazja wszystkiego naj naj naj 100Lat!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stelnik czekamy pryjazd tuz tuz:):)

iwona38
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

Anastazja, przylaczam sie do zyczen :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Anastazja i ja rowniez zycze Wam wszystkiego naj,naj.Samych pogodnych dni.Duzo milosci,pociechy z dzieci i spelnienia marzen :)

Ja ponad godzine temu wrocilam ze szkoly.Przeziebiona troche jestem,moje dzieci tez.Kacper nie bedzie chodzil do przedszkola juz do konca tygodnia.Marcelus tez cos przeziebiony,oczka mu ropa naszly,chyba znow jakis wirus.My to co chwile cos lapiemy...brak slow.

[ Dodano: |15 Lut 2011|, o 22:35 ]
Steinik,fajnie ze masz juz date wylotu.W koncu w komplecie bedziecie a nie tak w rozlace :)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

dziekuje dziewczynki kochane za zyczenia :) No tak sie zlozylo ze razem z mezem w jednym dniu mamy urodzinki :-D

Kindziulina no u mnie tez co chwile jakies infekcje w domu,mam juz tego dosyc.Przewaznie ktoras z dziewczyn przynosi cos ze szkoly i od niej po kolei lapiemy wszystko co mozliwe :evil:

Steinik to czekamy na Wasz przylot szczesliwy :)

Dobranoc laseczki
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Kindzulina masuj oczka pomaga,u nas skonczylo sie antybiotykiem (masc),Aleks byl maly i bylo latwo masowac,u nas tez chorobowo Milosz katar ma jak cholera ciezko mu sie dycha,idziemy do lekarza zobaczymy pewnie tez wirus,do tego slini sie niemilosiernie kurcze na zeby za wczesniej(mlody ma dopiero 15 tygodni)

iwona38
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

Hej dziewczyny , piękne słonko za oknem i co z tego :cry:
Ja w nocy gorączki dostałam i mdli mnie strasznie ale ani zwymiotować nie potrafię ani wykakać się . Teraz mam 38,8 i wszystko mnie boli, ostatnio się tak na święta czułam jak też złapałam jakiegoś potworniaka i z ubikacji nie schodziłam tyle że teraz nie chce mnie ruszyc tylko mnie miele i miele... Dobrze że mam cały arsenał leków od dzieci to sobie mogę zaaplikować coś ... Za 3 dni ferie i może chwila spokoju od tych chorób będzie.
No ale fajnie że słonko świeci niech się reszta cieszy :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

a w PL zimno -4 i wiatr...bylam chwile z Torpedka na dworzu ale mróz nie puszcza...
my zaczynamy juz odlicznie heheh jeszcze 8 dni...no i pakowanie masakra....niewiedzialam ze na jednym pokoju moze byc az tyle rzeczy :roll: heheh bo ja taki chomik jestem....jutro przyjedzie siostra i powybiera sobie czesc rzeczy....stos pudełek rośnie....

kindzulinaa zdrówka!!!chorobom mówimy stanowcze NIE....heheh
cieplutkie pozdrowionka....czas na kawusie...kto chętny ;) zapraszam :kawusia:
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

iwona38, moj slinil sie strasznie jak mial ok3 -4miesiace , pozniej przestal a pierwszy za wyszedl mu jak mial prawie 10 mcy :)
czasem dziecimaja zeby majac 2 mc e aczasem rok reak reguly :) mojemu jak nie szly to nic a jak zaczely wylazic to 6 na raz;/
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

iwona38moja Torpedka miała 3 mies jak pierwszy zab jej wyszedl...potem troche przerwy i 5 mies. kilka na raz wychodzilo...wiec fakt nie ma reguły....

[ Dodano: |17 Lut 2011|, o 15:39 ]
Witam jak dzionek??mi mija na pakowaniu...
W PL dzisiaj śniegowo :roll: zimno ...gdzie ta wiosna sie pytam no? :-P
-5na termometrze wiatrzysko...spacerk chwilke do sklepu i do domku...brrrrrrrr
ja już słoneczka wypatruje...

pozdrowionka
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona