Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez littleflower » 19 kwi 2011, 19:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- littleflower
- Początkujący
- Reputacja: 4
Napisane przez bogini8 » 21 kwi 2011, 12:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez littleflower » 21 kwi 2011, 13:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- littleflower
- Początkujący
Napisane przez bogini8 » 21 kwi 2011, 15:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 22 kwi 2011, 14:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Pogoda cudna prawda? A ja niesttey uziemiona,maly mi goraczuje juz 4 dzien,lekarz mowil ze jakis wirus go dopadl ehhh mam nadzieje ze mu do niedzieli minie.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez kindzulinaa » 22 kwi 2011, 16:56 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Rowniez zycze wszystkim wesolych swiat,smacznego jajka i mokrego dyngusa :D
Oj upaly sa...ja juz troche sie opalilam,ale do czekoladki mi daleko hihi ;) My teraz cale dnie na ogrodzie spedzamy,dziciaki fajnie sie bawia.
Moj Kacper ostatnio mial ospe,Marcelka jeszcze nie zlapalo,ale juz chcialabym zebysmy mieli to za soba.Na szczescie te krostki az tak nie dokuczaly Kacprowi.
A tak w ogole jak spedzacie swieta??My w domu,wlasnie czekam na moja mame,maz wyjechal po tesciowke hihi.
Posprzatane juz mam,tylko jeszcze jedzonko trzeba zrobic.
To trzymajcie sie ;)
Kitty,no w koncu wyszlas z ukrycia i dobrze :-) Pozdrowionka :-)
[ Dodano: |22 Kwi 2011|, o 17:58 ]
aaa zapomnialam dopdac,bogini8,Ty cos pisalas kiedys o parku na Shirley o ile mnie pamiec nie myli,ja nawet nie wiem gdzie to jest.Ja mieszkam na Handsworth.Takze my w tutejszym parku bywamy.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez bogini8 » 22 kwi 2011, 17:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wszystkim Wam kobietkom i waszym rodzinkom zycze zdrowych, wesolych i spokojnych swiat...lub jak kto woli aktywnych :)))
my w tym roku aktywnie swieta spedzamy.;) jedziemy na caly dzionek na warwic castle, w poniedzialek moze ogrod botaniczny w bham podobno jest piekny. bedzie inaczej niz zwykle :) pozatym spacerki, zakupki opalanko :)) jak ja kocham ta pogode :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez littleflower » 24 kwi 2011, 09:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wtedy bede mogla pomyslec o przyjemnosciach wiecej ;)
-
- littleflower
- Początkujący
Napisane przez xvioletx » 24 kwi 2011, 12:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez malaroksi » 26 kwi 2011, 09:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 26 kwi 2011, 12:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a co sie stalo??? i jak to slepe????malaroksi napisał(a):Ja po kolejnym wypadku oka dobrze że to te po wypadkowe i już ślepe bo jakbym dostała w te zdrowe to by już tragedia była
[ Dodano: |26 Kwi 2011|, o 13:39 ]
chyba niestety tak:Pmalaroksi napisał(a):Jak po świętach? Kilogramy przybyły ?
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 26 kwi 2011, 15:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kg. pewnie i jakies przybyly,ale jak to mowia kochanego cialka nigdy za duzo ;)
No pogoda sie popsula,slyszalam ze przez tydzien ma byc zimno,a potem znowu poprawa pogody.
malaroksi a musisz malej zakladac letni mundurek? jak jest chlodno to ubierz jej sweterek i rajtuzki u nas takiego wymogu nie bylo jak cora chodzila,jak bylo cieplo to zakladalo sie letnie rzeczy a jak zimno to te grubsze.
A ja mam mega katar :mad:
i nie wiem czy zarazilam sie od synka,czy jakas alergia na to co sie pyli,bo jak wychodze na dwor to sie nasila i na oczy az patrtzec nie moge mowie Wam masakra.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez bogini8 » 26 kwi 2011, 17:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
to wyglada na alergie;///Anastazja napisał(a): ja mam mega katar
i nie wiem czy zarazilam sie od synka,czy jakas alergia na to co sie pyli,bo jak wychodze na dwor to sie nasila i na oczy az patrtzec nie moge mowie Wam masakra.
niewiem kak to wyg;ada w praktyce ale ja bym dziecko ubrala stosownie do pogody, po co ma zamarzac;// bezsensmalaroksi napisał(a):ma mieć już ten letni strój a tu tak zimno , aż mi jej szkoda
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 27 kwi 2011, 09:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do letniego stroju dla córy , to mają chodzić w sukienkach letnich a nie w koszulach i krawatach jak do tej pory tyle że ubieram jej pod spód podkoszulek z długim rękawem , rajtuzy i sweterek :) Oczywiście co poniektóre nawiedzone matki puszczają te swoje dzieci w skarpetkach sandałkach i w cienkiej sukieneczce z krótkim rękawkiem bez żadnego okrycia ale w sumie nie moje dzieci ...
Za 2 tygodnie przylatują znajomi z dziećmi , mój będzie miał wreszcie chociaż 3 dni urlopu, ja cały tydzień , teraz po tym zdarzeniu z okiem musiałam trochę nadrobić i w święta chodziłam do pracy , ten weekend też będę chodzić tak więc urlop będzie w pełni zasłużony :)
3 tyg temu dostaliśmy pierwszą propozycję domku socjalnego, ale zrezygnowaliśmy bez oglądania , zabidowałam go 2 lutego i byłam na 8 pozycji a tu masz wszyscy zrezygnowali i trafiło na nas, oczywiście ja z tym okiem ruszyc sie nie mogłam , moj sprawdził na googlach i na ubezpieczeniu samochodu i wyszło 100% drozej niz tutaj co mieszkamy, na stronie policyjnej duzo zgłoszeń o antyspołecznym zachowaniu na tej ulicy tak więc porozmawiał z kobietą w biurze i od razu zrezygnował ze względu na bezpieczeństwo , przecież Ja zostaję sama z dziećmi w domu na noc , moj pracuje nocki więc musimy czuć się bezpiecznie.
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 27 kwi 2011, 16:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wspolczujewiem jaki to bol , jak maly mi wbil szpona w oko...masakra....;/malaroksi napisał(a):Grzesiu wbił mi szpona w oko , do tego lekarz na pogotowiu nie zauważył że mam rzęsy pod powieką które mnie tak kuły że nie potrafiłam ruszyć głową , ręką okiem zdrowym i leżałam ślepa do momentu aż mi Grześ nie przylutował butelką jeszcze raz , z płaczu odkleiło mi się oko bo było tak zaropiałe że się skleiło i nie szło odkleić by wcisnąć antybiotyk
bezpieczenstwo to podstawa, nie ma co ryzykowac a czasami te ,taniej,, po podliczeniu wszystkiego okazuje sie drozej.malaroksi napisał(a): , moj sprawdził na googlach i na ubezpieczeniu samochodu i wyszło 100% drozej niz tutaj co mieszkamy, na stronie policyjnej duzo zgłoszeń o antyspołecznym zachowaniu na tej ulicy tak więc porozmawiał z kobietą w biurze i od razu zrezygnował ze względu na bezpieczeństwo , przecież Ja zostaję sama z dziećmi w domu na noc , moj pracuje nocki więc musimy czuć się bezpiecznie.
ja tez sama siedze z malym i nie wyobrazam sobie mieszkac w jakiejsc dziwnej okolicy;/nie lubie sie bac;/ :-P
wracaj do zdrowia.
jeszcze jeden dzien w pracy i weekend znowu:))) uff :mrgreen:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-