Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
malaroksi, mam nadzieje ze szybko wrócisz do zdrowia, przyznam, ze aż mnie ciarki przeszły jak poczytalam co przeszlas z tym okiem. Oby lekarze dobrze się tym zajmowali.

A ja oczekuje znów tej pięknej pogody, może wtedy zacznę myśleć o remoncie i sprzątaniu, a przydałoby się. Mi tez zalalo kuchnie z łazienki, ale staram się już tym nie przejmować bo landlord obiecał w lecie przebudowę całej kuchni
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

Kurcze o tym,ze to moze byc od lapka nie pomyslalam :P Ale dzis juz lepiej zdeczko wiec chyba przezyje ;)

bogini8, zapytaj sasiada kiedy znowu bedzie slicznie na dworzu i kiedy przestanie tak wiac? :)

Dodano: -- 10 maja 2011, o 14:49 --

xvioletx, Ja wlasnie tez czekam na ladna pogode,bo czas cos w ogrodku porobic w koncu,nie mam w sumie duzo do roboty bo prawie caly ogrodek mam w plytkach ale tam gdzie plytek nie ma to sa chaszcze takie wielkie,ze kto wie co tam w nich sie czai ;)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 10 maja 2011, 14:53 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Kurcze o tym,ze to moze byc od lapka nie pomyslalam

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no widzisz :) to juzwiesz ze za duzo bham.pl szkodzi :) :rozwalkompa:

no sasiad nie zapowiada na razie polepszenia pogody z tegoz to powodu udaje sie do Grecji wypoczac:)) zawsze jak wyjezdza to w UK jest bznadziejna pogoda;/ wiem bo rok temu wyjezdzal z 6 razy:)))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

no sasiad nie zapowiada na razie polepszenia pogody z tegoz to powodu udaje sie do Grecji wypoczac:)) zawsze jak wyjezdza to w UK jest bznadziejna pogoda;/ wiem bo rok temu wyjezdzal z 6 razy:)))

Niektorzy to sobie zyja co? ;)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 10 maja 2011, 17:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja, wesole jest zycie staruszka ho ho :))) :shock: :lol: :lol:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Steinik » 11 maja 2011, 13:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

daaaawno mnie tu nie było :oops: :oops: :oops: :oops:
Przywitac sie chcialam heheh
nie mialam netu....dzien przed wielkanoca odcieli net... :evil: :evil: :evil: dzwonilismy zeby dowiedziec sie dlaczego i wiecie co uslyszelismy??ze mieszkamy tu za krotko,jestesmy innej narodowosci po miesiacu sie tego dopatrzyli.i ze wlacza nam ponownie ale jak wplacimy kaucje chyba z 200ł...ehhh bylo mi b.przykro bo to wielkanoc i chcielismy chociaz przez skypa z rodzinka w pl do stolu usiasc...i po swietach znowu zalatwianie netu....
ehhhh
Torpedka chodzi do przedszkola...podoba sie jej....
męża czeka zmiana pracy,w obecnej zaczyna sie sypac i tna im ordery a jest jako self employer....
wiec cienko bo cienko ale do przodu...

troche do nadrobienia lekturki mam,zostawie sobie na wieczorek...
cieplutko pozdrawiam

p.s.ktos chetny na kawusie??wlasnie sie zrobila 8)
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 11 maja 2011, 14:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

hej hej kobiety
ze mieszkamy tu za krotko,jestesmy innej narodowosci po miesiacu sie tego dopatrzyli.i ze wlacza nam ponownie ale jak wplacimy kaucje chyba z 200ł...

a co to ma do rzeczy??? i jaka kaucje za co??? nic z tego nie rozumiem...
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 11 maja 2011, 14:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a):hej hej kobiety
ze mieszkamy tu za krotko,jestesmy innej narodowosci po miesiacu sie tego dopatrzyli.i ze wlacza nam ponownie ale jak wplacimy kaucje chyba z 200ł...

ja tez nie :roll: pierwszy raz o czyms takim slysze! :shock:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):
bogini8 napisał(a):hej hej kobiety

ja tez nie :roll: pierwszy raz o czyms takim slysze! :shock:

Ja bum I'm powiedziala, ze im problemów narobie za takie rasistowskie teksty jak mi natychmiast nie podlacza i nie dadzą kilku m-cy gratis w ramach przeprosin! Dziady!
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 11 maja 2011, 17:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

powiedziala, ze im problemów narobie za takie rasistowskie teksty jak mi natychmiast nie podlacza i nie dadzą kilku m-cy gratis w ramach przeprosin! Dziady!

oczyiscie ze tak, tez bym skarge zlozyla, jak mozna byc takim h...m..... :rozwalkompa:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Steinik,ja tez tego nie kumam jak mogli Wam tak powiedziec...bezsensu w ogole...za co ta kaucja niby??no i jak mozna takie rasistowskie teksty walic.
Co do pracy,to u mojego meza pierw mowili w pracy ze beda zwolnienia tak straszyli,pozniej ucichlo i teraz znowu strasza.Pozyjemy zobaczymy co i jak.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

Hej dziewczyny ja w ukryciu bo jakoś nie mam czasu siły i energii na produkcję ale jak przeczytałam jak potraktowali steinik to normalnie ciśnienie mi się podniosło .Przykre to jest. A z jakiej sieci masz neta?
Z okiem już lepiej w czwartek byłam u GP i powiedział że już śladu nie ma , jedyne co to mam lekki światło wstręt ale radzę sobie spokojnie z tym :)
W poniedziałek mam wizytę z polski przyjaciół , już się doczekać nie mogę , oby pogoda nie kaprysiła jak w tym tygodniu bo oszaleję z 4ką dzieci w domu :)
agg a jak twoje sprawy kobiece(nazwy choroby nie pamiętam), migdałki i zapalenie spojówek ? Leczysz się na coś ? Przechodzi ?
Dzięki temu że ostatnio pada moja trawa ożyła , zasiałam sobie nową trawę i ładnie rosła aż w końcu ją słońce wypaliło a dzieci udeptały teraz sie dźwiga trochę i znowu zieleni tyle dobrze :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Steinik » 11 maja 2011, 20:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

mialam z virgin....oni wlasnie nam problemy robili ze za krotko tu mieszkam....teraz mam z o2...bez problemu bylo i chyba nawet taniej...
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 11 maja 2011, 20:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

mialam z virgin....oni wlasnie nam problemy robili ze za krotko tu mieszkam
ja od poczatku pobytu w uk mam z virgina, nie mialam nigdy problemow z nimi.;//
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 11 maja 2011, 21:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a):
mialam z virgin....oni wlasnie nam problemy robili ze za krotko tu mieszkam
ja od poczatku pobytu w uk mam z virgina, nie mialam nigdy problemow z nimi.;//

ja tez :roll:
malaroksi, szkoda slow :roll: posypalam sie w tym roku :lol: :evil:
do oczu mam krople, dopiero 2 doba wiec ciagle przekrwione :twisted: za to dzis mialam eye test i wzrok mam sokoli 8) migdalki odezwaly sie w wielkanoc ale szybko je obezwladnilam antybiotykiem, dziady jedne :twisted:
a reszta to na razie niewiadoma, pobolewa... musze sie umowic do konsultanta, bleeeeh :roll:
ale wiecie, co? jakby nie strzykalo i nie bolalo to nie wiedzialabym, ze zyje, nie? hehe :lol:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona