Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 12 maja 2011, 18:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
tu jest anglia...kobieto o czym ty mowisz?:)))) angielskie laski...na silowni czy fitnesie???Tam pewnie same laski
:shock: :D :D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Anastazja » 12 maja 2011, 18:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dodano: -- 12 maja 2011, o 20:12 --
Juz nigdy wiecej nie zrobie ciasta na tej cholernej angielskiej mace wrrrr,a mialo byc takie pyszne,a jakas sklejka mi wyszla,tyle roboty serca wlozonego i dupa blada alez zla jestem. :evil:
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez kindzulinaa » 12 maja 2011, 20:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja wlasnie wrocilam ze szkoly.Mialam sie pochwalic ;) 2 egzaminy z angielskiego mam zdane :mrgreen: ale jeszcze nie wiem na ile punktow ale i tak sie ciesze,ze zdalam.Jeszcze mi tylko pisemny zostal i bedzie finito :)
malaroksi,to dobrze ze juz z okiem ok.To chyba w kasku teraz chodzisz po domu co?? ;) Przy dzieciach to tak jest niestety.
agg,migdalki to dziadostwo co jakis czas musza dac o sobie znac...najlepiej pojsc na zabieg.
Anastazja,ja to bym biegac chciala.Tylko sama sie nie moge jakos zabrac,najlepiej kumpela by mi sie przydala ale jak narazie nie mam z kim...
Ale w domu wlaczam sobie te zumbe,w koncu mi plytka przyszla.Moj maz tez nawet wywija hehe ile smiechu z tego jak sie zacznie tanczyc,masakra.Ale nicale 5 min potanczysz i juz zadyszka.W ogole musze sie zmobilizowac do cwiczen,bo krzyz mnie pobolewal ostatnio.
Dodano: -- 12 maja 2011, o 20:35 --
Anastazja,a co to za maca?
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez bogini8 » 12 maja 2011, 20:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja,a co to za maca?
chodzi o make pszenna zapewne ;)
maka,mace, z maki ;)
no wlasnie hinduskie..:D no wlsoy maja super, tylko trzeba wziasc pod uwage ze sa te minusy taki mocnych wlosow....nie wystepuja tylko na glowie..:P.. sa mocne i szybko odrastaja ;))Naprawde czasami widze sliczne dziewczyny hinduskie najbardziej to im wlosow zazdroszcze
Dodano: -- 12 maja 2011, o 20:49 --
no to gratki :)))Mialam sie pochwalic 2 egzaminy z angielskiego mam zdane
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 12 maja 2011, 21:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
maka,mace, z maki
No tak...heh...myslalam,ze chodzi o jakas mace,zle przeczytalam hehe...
Ja raz kupilam w lidlu,kiedys dawno temu i nie bylam zadowolona z takiej angielskiej maki,wiec ten jeden jedyny raz sie tylko odwazylam.Nie wiem moze zla kupilam,ale np.moja kumpela tylko angielska kupuje bo taniej i wszystko robi na niej.
no to gratki
Dzieki ;)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez malaroksi » 12 maja 2011, 21:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
anastazja ja robię wszystko na angielskiej mące i zawsze sie udaje , może gdzie indziej popełniłaś błąd?
ewela119 miałam Ci napisać byś nie oszczędzała na dojazdach do przedszkola ale sama to napisałaś że juz masz kupiony travelek to super, co do bólów głowy ja miałam potworne ale piłam mega ilości wody , ponieważ woda mi nigdy nie smakuje z kubka ani z 2 litrowej butelki to kupowałam w butelkach 0,5 litrowych i jedna butelkę wyduldałam na raz i co godzinę dosłownie wlewałam w siebie 0.5litra i już przy 7 butelce bóle ustępowały :)
Co do obaw czy nie skraca ci sie szyjka macicy , to myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli powiesz swojej położnej o swoich obawach o tym że dziennie robiłaś spory wysiłek fizyczny w formie marszu co jest nie wskazane w ciąży zwłaszcza po poronieniu i nie w takich odległościach bo co innego jak ktoś robi bezstresowy spacerek po bułeczki a co innego jak ktoś ciągnie za sobą dziecko i się śpieszy by zdążyć 2km w jedną stronę ...Oczywiście powiedz też ze w pierwszej ciąży miałaś problem z szyjką i czy mogła by teraz dla pewności sprawdzić . Położone są uprawnione do badań , chociaż unikają ich ze względu na ryzyko bakteryjnego zakażenia .
A twój facet jest też przemęczony myślę , ma nie aktywny tryb pracy w domu pewnie też odpoczywa na siedząco i potem nerwówka jest , brak ruchu stres, złe odżywianie . Do tego ten stres że musi zarabiać sam na całą rodzinę , czy podoła itd , Ja pamiętam jak mój stracił pracę , dosłownie chciał się pakować i wracać do polski , nie był w stanie pogodzić sie z porażką z tym że teraz wszystko na mojej głowie , musiałam go uspakajać , przekonywać że sobie poradzimy że to chwilowy kryzys , to był najgorszy okres w naszym związku był taki rozdrażniony że masakra dobrze że to trawo 1,5 miesiąca tylko jakbyśmy wrócili wtedy do Polski to pewnie do dziś by to trwało ...
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez kindzulinaa » 12 maja 2011, 21:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119,nie przejmuj sie co Ci Twoj facet gada.Wysypiaj sie teraz poki jeszcze mozesz,bo jak malestwo przyjdzie na swiat to dopiero bedziesz chodzila przemeczona.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 12 maja 2011, 22:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kurcze wiem ze powinnam duzo pic ale nie moge sie przemoc, ja zawsze przyjmowalam raczej malo plynow i teraz tez nie moge w siebie wcisnac wiecej, probowalam juz roznych wód chociaz roznicy zadnej miedzy nimi nie czuje. Jak wypije kolo pol litra to zaraz czuje sie jak napelniony woda balon i jestem taka ociążała, codziennie probuje duo pic i nie udaje mi sie. No ale bede probowac.
A tymczasem spokojnej nocy wszystkim :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Anastazja » 13 maja 2011, 09:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do tego ciasta to wlasnie make w lidlu kupilam masakra,zawsze pieke takie ciacho drozdzowe na polskiej mace tortowej i wychodzi rewelacyjne,a wczoraj nie chcialo mi sie do polskiego sklepu isc i sie pokusialam na ta z lidla eh szkoda gadac...
Ja to do wody zawsze sobie cytrynke wciskam lepiej wchodzi,bo tez musze wypijac okolo 2l dziennie czasami to mam tak, ze juz na wode patrzec nie moge,ale tylko wode moge pic,zadnych sokow ani nic z tych rzeczy.
A nam przyszlo z hb ze nam wstrzymuja :x To chyba te nowe wyliczenia,no szkoda bo zawsze to pare funtow do czynszu bylo.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 13 maja 2011, 10:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dzis od rana probuje pic ta wode no i nie moge, wypilam mniej niz pol litra nawet i czuje sie jak beczka, zoladek mam pelny wiec nic juz nie zmieszcze a do toalety mi sie nie chce :roll: A glowa jak bolala tak boli, juz 4 dzien z kolei :?
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 13 maja 2011, 10:14 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewela ta wode to sobie tak sacz,przeciez nie musisz odrazu wypic 1.5 litra :)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 13 maja 2011, 10:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dzis od rana probuje pic ta wode no i nie moge, wypilam mniej niz pol litra nawet i czuje sie jak beczka, zoladek mam pelny wiec nic juz nie zmieszcze a do toalety mi sie nie chce A glowa jak bolala tak boli, juz 4 dzien z kolei
ja tez nie lubie wody dlatego jak musialam pic to kupilam sobie sok jablkowy i owocowy i dodawalam troszke do wody, jakos lepiej wchodzilo;) albo cytrynke i kostke lodu :)
http://www.youtube.com/watch?v=ukWUdD5YY1k nie wiem czy widzialyscie ale obejrzyjcie sobie cos niesamowitego.... :))
Dodano: -- 13 maja 2011, o 10:46 --
nam przyszlo z hb ze nam wstrzymuja To chyba te nowe wyliczenia,no szkoda bo zawsze to pare funtow do czynszu bylo.
my tego nie mamy, wyliczalm kiedys na necie na kalkulatorze to wyszo nam ze nam nie przysluguje, my ponad 500 placimy za flata ;/
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 13 maja 2011, 11:11 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 13 maja 2011, 11:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119,wez sobie wode przelej do malej buteleczki lub wlewaj sobie do szklanki i pij malymi lyczkami przez caly dzien,bo jak postawisz sobie taka wielka 2 l flache,to od samego patrzenia stwierdzisz,ze nie dasz rady wypic tego wszystkiego.
No i jak piszesz,ze czujesz ze ta woda Ci sie tak przelewa no to za duzo na raz wypilas.
bogini8,tego flata to masz z tarasem,cos kiedys wspominalas nie??to nie jest tak zle.Bo tu na Handsworth flaty od 430 f w zwyz i bez duzego tarasu tylko jakis waski balkon,no ale ceny tez zalezne w jakiej dzielnicy mieszkasz.Takze nie ma co porownywac.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 13 maja 2011, 12:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-