A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
Napisane przez agg » 30 wrz 2008, 18:18 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
Oczywiscie z mamuśką twins i agi juz jutro :grin:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez babulki » 30 wrz 2008, 18:36 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
fajnie bylo. szkoda ze tak krotko
no i nasze dzieciaczki rozbrykane na maxa
trzeba sie spotkac jeszcze raz hehe
ja jutro nie moge ale jeszcze bedzie okazja hihi
mam nadzieje ze Ula sie bardzo nie nudzila.. hihi niedlugo i Nicolka bedzie smiagac za naszymi toddlerkami hihi
pozdrowienia
papa
-
- babulki
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez mamuśka twins » 30 wrz 2008, 19:03 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
-
- mamuśka twins
- Stały Bywalec
- Reputacja: 3
Napisane przez ulenka21 » 30 wrz 2008, 19:35 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
-
- ulenka21
- Raczkujący
Napisane przez agg » 30 wrz 2008, 20:03 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
na busa czekalam z 40 min, po tym jak jeden sie nie zatrzymal na przystanku tylko przed :!: :twisted: Dobrze Marta, ze nie czekalas ze mna :wink: no ale to taka godzina, cale malolactwo ze szkol wracalo i busik byl na maxa zapchany, ale sie wcisnelam :-P dzieki Laski za ubranie i kocyk, jutro oddam wyprane :smile:
babulki, wyslij mi pleasss zdjecia :wink:
[ Dodano: Sob Paź 18, 2008 22:33 ]
siema Laseczki :!:
proponuje spotkanko number 2 :grin:
czy sa chetne :?: bardzo prosze o propozycje :wink:
park/hustawki czy playhouse :?:
pozdrowionka :!:
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez Xara » 13 gru 2009, 13:52 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
A czy jeszcze takie spotkanka sa organizowane? :razz:
-
- Xara
- Rozeznany
Napisane przez agg » 13 gru 2009, 20:55 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
Mysmy sie z dziewczynami zaprzyjaznily i spotykamy sie "prywatnie" i nie zawsze z bobaskami :-D
Niestety babulki juz z nami nie ma, wrocila do PL :-(
ja mysle, ze mozemy spotkac sie w playhousie gdzies miedzy Swietami, a Nowym Rokiem :smile:
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez babulki » 13 gru 2009, 22:31 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
my sie znamy
wiec polecam nowa mamusie!
szkoda ze beze mnie ale moze jeszcze sie spotkamy w komplecie
tymczasem bawcie sie dobrze
my dzis bylismy na "kulkach" (czyt polski playhouse) lelus wolal hickory dickory
ale bez porownania
beznadzieja hehe
musimy innego poszukac
buzka dla was wielka
-
- babulki
- Rozeznany
Napisane przez Xara » 14 gru 2009, 17:53 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
Agg a robicie jakies grupowe spotkanka?ja bardzo chetna jestem :P
moze cos zorganizujemy?
wiem ,ze cos w srody jest w polskim klubie -krasnalki wybieralam sie kiedys ,ale nie dotarlam :roll:
a z Babulki sie znamy dlugooooo ;)
Babulki kochana dzieki za tzw. zareklamowanie hihi :razz:
mam nadzieje,ze szybko zleci czas i znow sie spotkamy-pozdrawiam was serdecznie!
-
- Xara
- Rozeznany
Napisane przez agg » 14 gru 2009, 20:31 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
bylam pare razy na tych "krasnalkach" - nie masz czego zalowac :razz: nie, nie zartuje. spotkania sa w polskim klubie rodem z komuny :-D organizuje to taka babeczka - polka, ale zaciaga juz po angielsku hihi.
Odbywa sie to w jednej z sal, babeczka zwozi tam zabawki, dzieci sie bawia, potem mamy moga napic sie kawy, dzieci maja czas na "soczek i ciasteczko" :-D (zawsze mnie to rozbrajalo), potem jeszcze razem spiewaja i tancza i na koniec jest bajka. w sumie chyba 2,5 godziny. Mi srednio sie to podobalo, przede wszystkiem jest brudno, zabawki w wiekszosci stare i zuzyte... no i miejsce nie jest przystosowane do tego odpowiednio.
Ja wole playhouse, bo moje dziecko moze sie tam wyszalec i spozytkowac nadmiar energii. Zreszta pewnie bylas w Hickory to sama wiesz :grin:
Ale jak cierpisz na nadmiar wolnego czasu i nie masz co zrobic z dzieckiem to "z braku laku i kit dobry" :wink: :-D
Jakby byl ktos jeszcze chetny do Hickory po Swietach to piszcie :-)
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez marzencia2333 » 14 gru 2009, 21:15 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
-
- marzencia2333
- Stały Bywalec
- Reputacja: 8
Napisane przez Xara » 14 gru 2009, 21:45 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
bylam ostatnio na mikolaju wlasnie w polskim klubie i widzialam tam dwie panie jedna zaciagala jak piszesz angielszczyzna....
akurat Mikolaj mi sie nawet podobal wiec myslalam,ze i krasnalki sa fajne... :razz: tylko troche wczesnie zaczynaja sie te spotkania dla dzieci...
W Hickory nie bylam raczej jezdze czesto do Wacky House swietnie tam jest!
To ja sie pisze na to spotkanko po swietach!
odpowiada mi kazdy dzionek no chyba,ze bede miala klientke na pazurki to wtedy bede musiala odmowic ,ale tak to pisze sie na 100% :mrgreen:
Kto jeszcze chetny :?:
:-)
-
- Xara
- Rozeznany
Napisane przez Guest » 14 gru 2009, 22:49 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
czy moglabym tez dolonczyc do takiego spotkania?
Mam 3 letniego synka i mieszkam na Sheldon,do tej pory poznalam pare mam ale niestety mieszkaja dosc daleko ,wiec spotkania mamy ograniczone.
Wiec jesli zoorganizujecie jakies spotkanie to ja z checia bym wpadla:)
-
- Guest
Napisane przez asienka » 15 gru 2009, 10:00 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
Papa
Czesc babulki, nie ma to jak hicory dicory!
-
- asienka
- Początkujący
Napisane przez Kitka » 15 gru 2009, 14:21 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41