A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez agg » 30 wrz 2008, 18:18 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Czes Mamuski :!: Gdzie sie podziewacie :?: Chcialam tylko napisac, ze bardzo podobalo mi sie nasze spotkanie :-D Wszystkie Mamuski sa super i maja przecudne Bobaski :-) Mam nadzieje, ze nie bawem znowu sie spotkamy :wink:
Oczywiscie z mamuśką twins i agi juz jutro :grin:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez babulki » 30 wrz 2008, 18:36 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Agg no jestesmy hehe
fajnie bylo. szkoda ze tak krotko
no i nasze dzieciaczki rozbrykane na maxa
trzeba sie spotkac jeszcze raz hehe
ja jutro nie moge ale jeszcze bedzie okazja hihi

mam nadzieje ze Ula sie bardzo nie nudzila.. hihi niedlugo i Nicolka bedzie smiagac za naszymi toddlerkami hihi

pozdrowienia
papa
babulki
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 30 wrz 2008, 19:03 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Mnie tez bardzo sie podobało. Musimy koniecznie to powtórzyć! ;)
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ulenka21 » 30 wrz 2008, 19:35 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Oj nie nudzilam sie, nie nudzilam;o)Bylo fajnie i oczywiscie trzeba bedzie to powtorzyc!:o)Acha, mam nadzieje, ze moj Dziamdziak szybko zacznie chodzic i bedzie pomykal razem z Waszymi Bobasami;o)

ulenka21
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 30 wrz 2008, 20:03 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Zapomnialam Dziewczyny pochwalic sie o ktorej bylam w domu... o 5 :!: :roll:
na busa czekalam z 40 min, po tym jak jeden sie nie zatrzymal na przystanku tylko przed :!: :twisted: Dobrze Marta, ze nie czekalas ze mna :wink: no ale to taka godzina, cale malolactwo ze szkol wracalo i busik byl na maxa zapchany, ale sie wcisnelam :-P dzieki Laski za ubranie i kocyk, jutro oddam wyprane :smile:
babulki, wyslij mi pleasss zdjecia :wink:

[ Dodano: Sob Paź 18, 2008 22:33 ]
siema Laseczki :!:
proponuje spotkanko number 2 :grin:
czy sa chetne :?: bardzo prosze o propozycje :wink:
park/hustawki czy playhouse :?:
pozdrowionka :!:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Xara » 13 gru 2009, 13:52 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Witam!
A czy jeszcze takie spotkanka sa organizowane? :razz:

Xara
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 13 gru 2009, 20:55 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Xara jak jestes chetna to pisz do ktorejs z dziewczyn na priva.
Mysmy sie z dziewczynami zaprzyjaznily i spotykamy sie "prywatnie" i nie zawsze z bobaskami :-D
Niestety babulki juz z nami nie ma, wrocila do PL :-(

ja mysle, ze mozemy spotkac sie w playhousie gdzies miedzy Swietami, a Nowym Rokiem :smile:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez babulki » 13 gru 2009, 22:31 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

przyjmijcie xare do waszych spotkan
my sie znamy
wiec polecam nowa mamusie!

szkoda ze beze mnie ale moze jeszcze sie spotkamy w komplecie

tymczasem bawcie sie dobrze

my dzis bylismy na "kulkach" (czyt polski playhouse) lelus wolal hickory dickory
ale bez porownania
beznadzieja hehe

musimy innego poszukac

buzka dla was wielka
babulki
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Xara » 14 gru 2009, 17:53 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Witanko!

Agg a robicie jakies grupowe spotkanka?ja bardzo chetna jestem :P
moze cos zorganizujemy?
wiem ,ze cos w srody jest w polskim klubie -krasnalki wybieralam sie kiedys ,ale nie dotarlam :roll:
a z Babulki sie znamy dlugooooo ;)

Babulki kochana dzieki za tzw. zareklamowanie hihi :razz:
mam nadzieje,ze szybko zleci czas i znow sie spotkamy-pozdrawiam was serdecznie!

Xara
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 14 gru 2009, 20:31 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Xara jeszcze nic nie ugadane, ale powiedz slowo i nie ma problemu - ekipa zaraz sie znajdzie :!: :-D

bylam pare razy na tych "krasnalkach" - nie masz czego zalowac :razz: nie, nie zartuje. spotkania sa w polskim klubie rodem z komuny :-D organizuje to taka babeczka - polka, ale zaciaga juz po angielsku hihi.
Odbywa sie to w jednej z sal, babeczka zwozi tam zabawki, dzieci sie bawia, potem mamy moga napic sie kawy, dzieci maja czas na "soczek i ciasteczko" :-D (zawsze mnie to rozbrajalo), potem jeszcze razem spiewaja i tancza i na koniec jest bajka. w sumie chyba 2,5 godziny. Mi srednio sie to podobalo, przede wszystkiem jest brudno, zabawki w wiekszosci stare i zuzyte... no i miejsce nie jest przystosowane do tego odpowiednio.
Ja wole playhouse, bo moje dziecko moze sie tam wyszalec i spozytkowac nadmiar energii. Zreszta pewnie bylas w Hickory to sama wiesz :grin:
Ale jak cierpisz na nadmiar wolnego czasu i nie masz co zrobic z dzieckiem to "z braku laku i kit dobry" :wink: :-D
Jakby byl ktos jeszcze chetny do Hickory po Swietach to piszcie :-)
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez marzencia2333 » 14 gru 2009, 21:15 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

ja sie z checia spodkam ale najlepiej weekend bo w tygodniu jestem zajeta
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Xara » 14 gru 2009, 21:45 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Agg hehe aha to tak wyglada :razz:
bylam ostatnio na mikolaju wlasnie w polskim klubie i widzialam tam dwie panie jedna zaciagala jak piszesz angielszczyzna....
akurat Mikolaj mi sie nawet podobal wiec myslalam,ze i krasnalki sa fajne... :razz: tylko troche wczesnie zaczynaja sie te spotkania dla dzieci...
W Hickory nie bylam raczej jezdze czesto do Wacky House swietnie tam jest!
To ja sie pisze na to spotkanko po swietach!
odpowiada mi kazdy dzionek no chyba,ze bede miala klientke na pazurki to wtedy bede musiala odmowic ,ale tak to pisze sie na 100% :mrgreen:
Kto jeszcze chetny :?:
:-)

Xara
Rozeznany

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 14 gru 2009, 22:49 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Hej dziewczyny

czy moglabym tez dolonczyc do takiego spotkania?
Mam 3 letniego synka i mieszkam na Sheldon,do tej pory poznalam pare mam ale niestety mieszkaja dosc daleko ,wiec spotkania mamy ograniczone.

Wiec jesli zoorganizujecie jakies spotkanie to ja z checia bym wpadla:)

Guest

KobietaPostNapisane przez asienka » 15 gru 2009, 10:00 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Hej ja tez chetnie sie pisze na spotkanko w play house :mrgreen: . Czesto tam z Miska chodzimy ale poznac nowe dzieci i mamusie zawsze fajnie :grin: . Teraz zmykamy na swieta do PL ale wracamy juz w styczniu i wtedy chetnie sie spotkamy. Niestety pracuje w weekendy wiec na razie w rachube wchodza tylko dni powszednie :-) .Odezwe sie po powrocie.
Papa

Czesc babulki, nie ma to jak hicory dicory!

asienka
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitka » 15 gru 2009, 14:21 Re: A moze zrobimy spotkanie Mam z Bobaskami?

Hej! Ja mam pytanie do mam, które może znają takie miejsce http://www.wackywarehouse.co.uk/index.htm czy warto tam sie udać :wink: Jest kilka tych miejsc w Birmingham, mi chodzi o ten na Chester Road, Castle Bromwich, Birmingham, B35 7AF. Do playhousu o którym piszecie mam trochę daleko :roll: Do tego mam tylko 30 min piechotką, więc fajnie by było gdyby tam było ok.
Kitka
Zadomowiony

Reputacja: 41
Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ŚWIAT KOBIET