Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
bulinka to masz fajnego tego mężczyznę:) ale muszę się pochwalić moim: mój to taka złota rączka, jak tylko zobaczy coś do ulepszenia to od razu zabiera się za majsterkowanie. jak mały się urodził to z deseczek zrobił podstawkę pod przewijak, którą się nakłada na łóżeczko i mogę młodego przebierać na stojąco bez wysiłku. ostatnio wymyślił kolejny wynalazek: stojaczek na wannę, na którym stawiam wanienkę małego jak go kąpię (wszystko tak pozabezpieczane, że wanienka ani rusz i nie boję się że spadnie, nawet jak mały w niej sprężynuje:)) po to żeby mnie nie bolały plecy bo fifcio coraz więcej sobie waży. mogłabym wyliczać bez liku: sprząta, zmywa naczynia, razem gotujemy itp itd :-D

widzę, że mamy nową koleżankę? mena 33 witaj:) pochwal się może ile masz pociech pod skrzydłami?
syjonka
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

hej :-)
mena 33,witaj w gronie :-) Na jakiej dzielnicy mieszkasz?
Bulinka,to dobrze ze Ci maz pomaga :-)
No ja na swojego tez nie mam co narzekac hihi pomaga mi np.w weekendy,to on poodkurza,czy jakas robote majsterkowa-to wiadomo,jak to facet :wink: albo jak ma wolne to sie razem bierzemy za te wieksze porzadki :)
A ja dzisiaj z ranca wstalam i wysprzatalam chalupke.
Wczoraj meza koledzy mieli przyjechac i zostac do dzisiaj,ale niestety nie mogli,za to moze jutro wpadna bo jeszcze w Birmingham nigdy nie byli.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

syjonka, a ile ma twoj maly? moj od 2 mca to w duzej wannnie sie pluska :) bo mala za mala na niego;P

[ Dodano: Sob Wrz 18, 2010 10:57 ]
mena 33, witamy:))

kurde ja tez wysprzatalam chalupke, i chyba pojde kupic jakas farbke do wlosow czas na zmiany :) jakie kolory sa modne w tym sezonie ?hihiihhi
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8, teraz chyba raczej jeden kolorek w modzie.A Ty jaki masz?
Ja uwielbiam platynowy blond,sama jestem blondi hihi ;) No i tez mi sie podobaja brazy.Nie raz mysle o jakiejs szalonej zmianie koloru,ale jakos nie moge sie odwazyc.Jak bede w Polsce niedlugo to zdam sie na mojego meza kuzynke,ktora swietnie robi wloski :-)

[ Dodano: Sob Wrz 18, 2010 11:04 ]
Ps.A Ty jakas radykalna zmiane planujesz,czy poprostu inny odcien.Bo jezeli radykalna,to ja bym sie bala eksperymentowac sama.
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

bogini8 mój szkrab ma od wczoraj 3miechy i nie mogę go ujarzmić w wanience, a że tak lubi wodę to sprężynuje jak najęty:-) chyba go na basen wezmę. może polecacie jakiś?
syjonka
Rozeznany

Neutralny

Hej laseczki :grin:

czy mnie jeszcze pamietacie ? ;) hehe sorki ze sie nie odzywalam,ale tak jak wspomniala bulinka mialam urwanie glowy,rodzinka mi najazd zrobila :-| ale juz powoli wracam do normalnosci.Wy to normalnie macie motorki w paluszkach tyle nadajecie ze nie sposob Was nadrobic,wiec wybaczycie jak tego nie zrobie co? ;) no nie dam rady .

Co do basenu to ja tez sie przymiezam zeby malego swojego zabrac,on tez kocha wode jak go kapie to lazienka cala plywa tak chlapie a sile ma nie powiem :) Podobno gdzies na acocksie jest gdzies darmowy basen i malo ludzi o nim wie gdzies ukryty jest :roll: moze ktoras z tamtejszych tubylczyn wie gdzie on sie znajduje? Ja musze swojego meza zmobilizowac by sie dowiedzil dokladnie,bo o tym basenie kumpel z garazu mu wspomnial.

Kindziulina moja cora sie od jakiegos czasu farbuje na platynke,ale nie pasuje jej ten kolor kazdy jej to mowi, ale ona jakas uparta besita jest i nikogo nie slucha.

mena33 witaj wsrod nas :) a powiedz na jakiej dzielnicy mieszkasz?

[ Dodano: Sob Wrz 18, 2010 14:13 ]
syjonka gratki dla 3-miesieczniaka :)

A tak z innej beczki jak usunac ta wiadomosc co sie pokazuje ze iles tam postow na forum nie przeczytalam? no wkurza mnie to :evil:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 18 wrz 2010, 15:36 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

anastazja, chyba chodzi o fox hollies leisure centre :idea::
nie wiem czy akurat malo osob o nim wie, jest to osrodek miejski wiec w pewnych godzinach jest za darmo (trzeba wyrobic sobie karte). takie baseny sa w wiekszosci dzielnic.

moja cora choc ma 3 latka wciaz kapie sie w wanience! :lol: dla Niej ta wanienka jak dla mnie duza wanna wiec kladzie sie w niej jak krolowa i zazywa kapieli. moge zostawic Ja sama bez obaw, ze sie poslizgnie albo utopi. czesto chce, zebym sie z NIa kapala - ona w wanience a ja prysznic w tym czasie :wink:
na basen chodzi regularnie, ostatnio zaczela chodzic na zajecia z nauki plywania :smile:

syjonka, fajna fotka w awatarku :smile:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg no moze i o to wlasnie chodzi nie wiem :roll: a wktorym to jest dokladnie miejscu? nie znam acocksu zabardzo w sumie, wiec nie wiem gdzie tego centrum szukac. Moj maly w duzej wannie sie kapie ,bo wanienka juz sie skurczyla ;) w ogole to jakas mala mialam nie moglam duzej znalezc.

A ja teraz pichce bo jutro robie imprezke z okazji naszej 4 rocznicy slubu,mamy 23 ale robimy jutro ,bo w przyszlym tygodniu moj A nie bedzie mial wolnego.

PS.POgoda znowu sliczna nam sie zrobila dobrze ze nie pada prawda kochane ? :twisted:
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

iwona może i ja mogłabym skorzystać z tych ciążowych fluidów, co?

mena witaj u nas, to fajne miejsce na odstresowanie i poprawe humoru

syjonka my z synkiem chodzimy na basen w naszej dzilnicy na handsworth wood, jest całkiem miło. są dwa baseny jeden płytki dla dzieciaków i drugi głęboki. dzieciaki w Birmingham pływają za darmo, a rodzice mogą sobie wyrobić kartę leisure center i tez chodzić za darmo do godziny 17. na ta karte możesz tez wejśc na areobik, siłownie i jogę oczywiście w określonych godzinach

[ Dodano: Sob Wrz 18, 2010 17:20 ]
kindziulaa robiłam zupe - pychota

barwnie
Raczkujący

Neutralny

Anastazja,w koncu sie pojawilas,juz tesknilysmy za Toba :-)
Oj cos ostatnio same rocznice slubu hihi my tez mamy niedlugo a dokladnie 18 pazdziernika :) bedziemy ja spedzac w Pl.
Co do pogody,to rzeczywiscie wspaniala.Normalnie zyc nie umierac :twisted:
Ja to sie juz zastanawiam nad rekawiczkami...
barwnie,ciesze sie,ze smakowala :-) Moj maz mowil,ze Was spotkal :-) A jak sie czujesz?
Tak sie wkrecilam w sprzatanie dzisiaj,ze jeszcze sobie okna pomylam i firanki popralam.Dzieciaczki drzemke sobie uciely,maz mecz oglada(znaczy sie wlasnie widze,ze ma zamkniete oczy hehe) a ja sie nudze...
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

Barwnie to ja Tobie tez wysylam ciazowe fluidki~~~~~~~~~~~~~~~ :-D :grin:
My mielismy w domciu fotel9wydalismy znajomym)co jaka kobitka siadala to sie okzaywalo ze zakis czas zaciazyla,a ostatnio policzylismy ze w naszym gronie co 4 miesiace pojawia sie dzidzius,glownie chlopcy,czekamy na kolejne w marcu u znajomych jak narazie olec nieznana

iwona38
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

Kindziulina,skoro masz taka wene "tworcza" a sie nudzisz to chodz do mnie,pomozesz mi salatke kroic ;) co do okien to i ja musze sie zebrac w sobie i je pomyc,bo niedlugo swiata nie bede przez nie widziala :razz:

No faktycznie co roz to jakies rocznice u nas na wateczku :) czyli okazja do picia hehe

[ Dodano: Sob Wrz 18, 2010 18:02 ]
iwona to ja nie wnikam co Wy na tym fotelu robiliscie,skoro takie wielkie fluidy na nim byly zostawione !!!! :-D
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

kindzulinaa, ogolnie jestem blondi ale nie boje sie zmian;) ylko czarnai czerwona nigdy nie bylam a tak to blond zloty platyynowy ciemny jasne braz, orzech ruda machon ciemny braz lodowy braz,orzech...itp.........itd....:D
przewaznie sezon letni jest blond jesien zima daje odpoczac wloskom i 1 kolor jakis braz albo cus... no i dzis jest juz loreal rimini lightest brown ;)) spoko wyszedl :) naturalnie ;)
Anastazja, jak na forum wchodzisz to na samym dole masz odznacz wzystkie jako przeczytane;)
kindzulinaa, rekawiczki na dziejsza pogode? na krotki rekaw chyba predzej :P
Anastazja, kto moze pic ten pije :((((((
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Kindziulina a co Ci jest ze nie mozesz pic? :( w sumie oficjalnie to ja tez nie moge,ale od czasu do czasu cos tam lykne tak dla zdrowotnosci :wink:
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 18 wrz 2010, 18:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

iwona, dobre z tym fotelem :lol:
ja okna mylam jakies 2 tyg temu. bez drabiny sie nie obeszlo :roll:
u mnie w gronie 2 dzidziusie pojawia sie styczen/luty :grin:

co by tu robic... :?: :roll:

[ Dodano: Sob Wrz 18, 2010 19:53 ]
anastazja-bogini chyba karmi bejbika :wink:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona