Solarium West Brom

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 11 kwi 2008, 07:19 Solarium West Brom

Dzial dla kobiet, ale pisze w imieniu mojej zony, ostatnio zawitalismy do "polskiego solarium" i nie wiem co o tym myslec, napisze, tylko zeby inni to miejsce omijali szerokim lukiem, bo nie warto ryzykowac swojego zdrowia, czasu i pieniedzy. Zona od conaj mmiej 10 lat uczeszcza do solarium, wiec troche sie juz na tym poznala, tam sie bala. Ogolnie lozko, stare popekane, strasznjie bylo, kosmetyki byly za free przyspieszajace opalanie, ale bylo ciemno, wiec zona dokladnie nie przeczytala tylko uzyla, okazalo sie ze to byl SAMOOPALACZ -kompletne dno. Nigdy sie tak nie bala, jak tam, dodatkowo, rzucilem okiem po salonie, od razu rzuca sie w oczy "legalna" zmiana map w tomtomie itp, no ogolnie bylismy w szoku jak mozna prowadzic taki "salon" . POwiem tak na deptaku sa inne solaria i duzo lepsze- polskie i nie polskie, sporo tansze i pewnie bardziej bezpoieczne, w ktorych nie oferuje sie samoopalacza jako "przyspieszacz", wiec wnioski wyciagnijcie sobie sami. Moim zdaniem i mojej zony "polskie dziadostwo" odraza i ogolny wstret do tego miejsca.

[ Dodano: Pią Kwi 11, 2008 09:30 ]
Dodam, iz chodzi o "salon" na przeciwko bylego sklepu Zubr
wsiaz
Zadomowiony

Reputacja: -1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewa85 » 12 kwi 2008, 08:56 Re: Solarium West Brom

10 Lat????!!!!! WOW Twoja zona musi miec 'niezle' cialo :-|

ewa85
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rybrob » 12 kwi 2008, 09:43 Re: Solarium West Brom

Cze , nigdy nie bylem w w/w solarium ani zreszta w zadnym innym . Wiem tylko ze wypisywanie takich tekstow na forum publicznym jest nielegalne choc wiadomo ze prawna droga do odszkodowania bylaby zmudna i raczej nieoplacalna . Mysle zreszta ze autorem tekstu jest jakis wlasciciel konkurencji . Proste - jezeli wybiore sie na basen w w ktorym plywaja szczury - kupie bilet i bede z nimi plywal - no to glupota byloby potem biadolic na forum ze tam byly szczury !! - to po co tam lazlem ?? :) - a basen ma szczury , bo moze niektorzy je lubia np . Kupujac cokolwiek nalezy sprawdzic co sie kupuje a nie biadolic ze potem ze to nie to co chcialem :) .

rybrob
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 12 kwi 2008, 11:04 Re: Solarium West Brom

Ja nie uważam, ze to konkurencja - tylko ostrzezenie! A moze to twoje solarium rybrob, ze tak zareagowales ;)??
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 12 kwi 2008, 15:39 Re: Solarium West Brom

Nie posiadam, zadnego solarium, poprostu jest to dla ludzi, ale jak sie sprzedaje usluge w bardzo kiepskiej jakosci, to mam prawo do wyrazenia swojej opinii, Mysle, ze rybrob moze miec cos wspolnego z tym punktem, skoro sie tak uniosl. Nikomu nie robimy reklamy, zona wykupila sobie karnet gdzie indziej i na PEWno nie u polskiej konkurencji.
wsiaz
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez joanna:) » 19 kwi 2008, 20:15 Re: Solarium West Brom

Mozesz sobie wyrazac swoja opinie kazdy ma do tego prawo. Ale jak mozna dostajac cos nie przeczytac co to jest i do czego sluzy. Skoro twoja zona korzysta z solarium juz 10 lat to powinna wiedziec ze nie ma tam takiego owietlenia jak na stadionie a moze powinna zalozyc okulary? A tak poza tym to jezeli ja bym zauwazyla ze lozko jest stare i popekane nigdy nie skorzystala bym z niego i poprosila o zwrot pieniedzy. Na marginesie kazdy w swoim slaonie moze oferowac co mu sie zywnie podoba nawet zmiane map w tom tomie.

joanna:)
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 22 kwi 2008, 04:42 Re: Solarium West Brom

chyba nie wiesz o czym piszesz, na rynku-jarmarku tez sprzedaja plyty z grami czy muzyka po 10 zl, tylko, ze nikt takiej plyty nie sprzeda legalnie w sklepie , nawet na allegro sie boja, a o zmianie map w tomtomie chyba nie masz zielonego pojecia, podobnie o fotoradarach, mysle, ze z takim dziadostwem trzeba zrobic podobnie jak z papierosami...
wsiaz
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez joanna:) » 22 kwi 2008, 19:40 Re: Solarium West Brom

Aktualizacje map w tom tomie mozna zrobic przez internet wystarczy podlaczyc tom toma do koputera wejsc w odpowiedni program zaplacic i masz aktualizacje. Sa ludzie ktorzy nie posiadaja internetu albo nie potrafia tego zrobic samemu wiec moga poprosic o pomoc skoro i tak trzeba za to zaplacic i nie mow ze to jest nie legalne. To tak samo jak ktos przyjdzie do mnie i z mojego kompa mu to sciagne zaplace swoja karta a ten ktos mi odda gotowke to bedzie znaczylo ze jestem przestepca?? I o co ci chodzi z tymi fotoradarami :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 23 kwi 2008, 07:30 Re: Solarium West Brom

joanna:) napisał(a):Aktualizacje map w tom tomie mozna zrobic przez internet wystarczy podlaczyc tom toma do koputera wejsc w odpowiedni program zaplacic i masz aktualizacje. Sa ludzie ktorzy nie posiadaja internetu albo nie potrafia tego zrobic samemu wiec moga poprosic o pomoc skoro i tak trzeba za to zaplacic i nie mow ze to jest nie legalne. To tak samo jak ktos przyjdzie do mnie i z mojego kompa mu to sciagne zaplace swoja karta a ten ktos mi odda gotowke to bedzie znaczylo ze jestem przestepca?? I o co ci chodzi z tymi fotoradarami :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ty chyba zarty sobie robisz.
Pewnie bylas jedna z klientek, ty nie mozesz tego zrozumiec, ze zawsze jest inaczej gdy robisz sobie cos sama dla siebie, a co innego gdy ktos sprzedaje usluge zmieny map-tymbardziej w tamtym miejscu. To sie rowniez tyczy ogloszen taxi, oraz pay tv, jak ktos nie wie jak ogladac to pewnie za odpowiedznia oplata ci wytlumacza.
I ja pija caly czas do tego, ze ktos robi dziadostwo i zyje i zarabia na innych w tak perfidny sposob.
Jakos nie moge uwierzyc w to , ze To wszystko jest legalne.

I powtarzam jeszcze raz jak np sciagniesz sobie gre , to nikt ci glowy nie urwie, ale jak ja sciagniesz i sprzedasz, to mozesz miec przeje.....

Widze, ze ludzie to popieraja, wiec jak chcecie to placcie za zmiane map w tomtomie, za fotoradary, swoja droga ciekawe czemu w ofercie tego sklepu-komisu-salonu, nie ma tak popularnej usluggi tomtoma jak TRAFFIC?
Ja znam odpowiedz na to pytanie...
wsiaz
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 23 kwi 2008, 08:54 Re: Solarium West Brom

Wiecie co ...zajrzyjcie tam sami ,ja osobiscie nie polecam !!!i popieram wsiaza !!!!

Ana :)
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 23 kwi 2008, 17:24 Re: Solarium West Brom

no to ja tez sie dopisze do anty, tyle ze mi chodzi o fryzjera. z solarium nie korzystam wogole, wiec nie wypowiadam sie.
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Xara » 24 kwi 2008, 12:38 Re: Solarium West Brom

I dobrze ze informujecie ludzi o takich salonach jesli to wogole mozna salonem nazwac.
Nie bylam tam wiec nie wiem nawet nie mam poejcia o ktory salon chodzi ale jest tutaj wiele takich instystucji gdzie wrocic sie pozniej nie chce albo obsluga nie taka bo podejscia do klijenta jakiego takiego za grosz nie maja albo sprzedaja badziewie!

Xara
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez joanna:) » 24 kwi 2008, 17:17 Re: Solarium West Brom

kik1976 napisał(a):no to ja tez sie dopisze do anty, tyle ze mi chodzi o fryzjera. z solarium nie korzystam wogole, wiec nie wypowiadam sie.

Co do tego to masz racje. Fryzjera nie polecam. Wsiaz trzeba najpierw zwalczyc w ludziach niektore zachowania bo jak zapewne sie orjentujesz to jak by nasi rodacy nie byli tacy naiwni to nie bylo by problemu z takimi ofertami. Moze trzeba zalozyc nowy temat np jak zalatwic oplate za TV albo wlasnie zmiany map i krok po kroku instuowac. Nie kazdy zna na tyle jezyk by zapytac sie tutejszych i jak widzi takie wlasnie ogloszenie to tam szuka pomocy. :-)

Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 24 kwi 2008, 20:51 Re: Solarium West Brom

Ja sie juz nie odzywam, bo jak cos napisze, to potem po mnie jadą, ale jak ja cos odszczekne, to mi sie posty usuwa i jakies ostrzezenia daje. Cale szczescie na tym forum sporo osob potwierdza moja opinie.
wsiaz
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Magda31 » 24 kwi 2008, 21:09 Re: Solarium West Brom

wsiaż,a ja się z Toba zgadzam,to solarium na West brom jest tak samo beznadziejne jak na Rocery road,a dlaczegop bo to ten sam właściciel :evil:

Magda31
Rozeznany

Neutralny

Następna strona