Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
witam mam takie pytanie mam internet z T. mobile i nie działa mi na nim skype wszystko inne działa i odtwarza mi filmiki i gg tylko mam problem ze skype nawiazuje połaczenie ale sa przerywane słowa i wogule nie słychac jak ktos mowi czy ma ktos taki problem i czy moze wie co z tym zrobic pozdrawiam .
-

-
myszka_823
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
przerywa Ciebie czy osobę z którą rozmawiasz? albo Ty albo osoba z którą rozmawiasz ma za słaby internet, pozdrawiam
-

-
mahol
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 44
Internet 3G nie jest najlepszy przy skype. Jeszsze zalezy gdzie jestes. Mam telefon w T-Mobile i najszybsze polaczenie jakie mialem to 2MB (230KB/s) czyli predkos super ale polaczenie tego typu nie jest dobre dla skype, pewnie jest za duzy packet loss.
-

-
Fok@
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Ja mamumowe z siecia 3 i skype jest poprostu zajeb .. :)
-

-
karen
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 5
@myszka_823 sprawdź jakie masz złącze USB, mało prawdopodobne (bo jest w starszych komputerach) ale zawsze jeśli ten internet jest na złączu 1.1 to się nie dziw.
http://pl.wikipedia.org/wiki/USB#Typy_i ... ko.C5.9Bci
-

-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 11
ojjj najgorsze co moze byc , tez bylam z nimi na kontrakcie , T-mobile ma za slaby zasieg zeby odbierac skype, mam dla ciebie dobra rade o2 wireless router box 2 , rewelacja z predkoscia inetrenetu , skype dziala bez problemowo,
Ps mam nawet taki to zalatwienia za polowe ceny ;D
Pozdr
-

-
Viola
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 6
Zasieg w sieciach komorkowych w duzej mierze zalezy od miejsca w ktorym sie znajdujesz.
Sa miejsac gdzie kiepsko chodzi 3 a w innych T-mobile kuleje a 2 smiga...
-

-
Amigo_uk
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 13
-
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA