owczarki niemieckie/ german shepherd
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
mam pytanko ! moze kto ma na sprzedaz owczarki niemieckie albo zna kogos kto chcialby sprzedac... najlepiej gdyby byly to szczeniaki. z gory dzieki ;)
-

-
cobra0112
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
na West Bromwich 3 kroki od Tesco (w tym "pawilonie") jest sklep zoologiczny-czesto wisza tam ogloszenia ludzi, ktorzy maja na sprzedaz zwierzeta, wiec mysle, ze i jakis owczarek sie dla Ciebie moze wynajdzie :wink: powodzenia
-

-
StepByStep
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 20
StepByStep,Thx za info, to ja też się tam muszę wybrać.
cobra0112, Jak byś się coś dowiedziała na temat szczeniaków to proszę wyślij mi info na pw. Oczywiście jak ja się czegoś dowiem to też Ci napiszę.
-

-
VirusJah
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
Bardzo dobry wybor rasy :) Ja posiadam owczreczka i musze powiedziec ze nie sadzilem ze sa az tak madre ;) Mam go od kiedy skonczyl 6 tygodni. Aktualnie ma 5 miesiecy. NIGDY nie zdarzylo mu sie zdemolowac domu czy tez uszkodzic cokolwiek. Praktycznie w pare tygodni przestal zalawiac swoje potrzeby w domu. Jezeli jestes zainteresowana tresura owczrka to moge polecic Klub owczarkow niemieckich niedaleko Hollywood (za moseley). Warto skorzystac z takiej pomocy gdyz Twoj pies bedzie przyzwyczajony do otoczenia innych psow i ludzi i nie bedzie mu odbijac ;)
SORKI za OFFTOPIC
P.S. Ja kupilem swojego szczeniaczka za posrednictwem tej strony
http://www.epupz.co.uk/search/puppies_f ... n+Shepherd
Pozdrawiam
-

-
Fok@
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Powrót do HYDE PARK