owczarki niemieckie/ german shepherd

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

KobietaPostNapisane przez cobra0112 » 1 kwi 2009, 20:13 owczarki niemieckie/ german shepherd

mam pytanko ! moze kto ma na sprzedaz owczarki niemieckie albo zna kogos kto chcialby sprzedac... najlepiej gdyby byly to szczeniaki. z gory dzieki ;)

cobra0112
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez StepByStep » 2 kwi 2009, 16:19 Re: owczarki niemieckie/ german shepherd

na West Bromwich 3 kroki od Tesco (w tym "pawilonie") jest sklep zoologiczny-czesto wisza tam ogloszenia ludzi, ktorzy maja na sprzedaz zwierzeta, wiec mysle, ze i jakis owczarek sie dla Ciebie moze wynajdzie :wink: powodzenia
StepByStep
Rozeznany

Reputacja: 20
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez VirusJah » 2 kwi 2009, 17:09 Re: owczarki niemieckie/ german shepherd

StepByStep,Thx za info, to ja też się tam muszę wybrać.

cobra0112, Jak byś się coś dowiedziała na temat szczeniaków to proszę wyślij mi info na pw. Oczywiście jak ja się czegoś dowiem to też Ci napiszę.

VirusJah
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Fok@ » 2 kwi 2009, 18:41 Re: owczarki niemieckie/ german shepherd

Bardzo dobry wybor rasy :) Ja posiadam owczreczka i musze powiedziec ze nie sadzilem ze sa az tak madre ;) Mam go od kiedy skonczyl 6 tygodni. Aktualnie ma 5 miesiecy. NIGDY nie zdarzylo mu sie zdemolowac domu czy tez uszkodzic cokolwiek. Praktycznie w pare tygodni przestal zalawiac swoje potrzeby w domu. Jezeli jestes zainteresowana tresura owczrka to moge polecic Klub owczarkow niemieckich niedaleko Hollywood (za moseley). Warto skorzystac z takiej pomocy gdyz Twoj pies bedzie przyzwyczajony do otoczenia innych psow i ludzi i nie bedzie mu odbijac ;)

SORKI za OFFTOPIC
P.S. Ja kupilem swojego szczeniaczka za posrednictwem tej strony

http://www.epupz.co.uk/search/puppies_f ... n+Shepherd

Pozdrawiam
Fok@
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy