Shard End

Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...

MężczyznaPostNapisane przez patryk.hak » 23 cze 2009, 20:55 Shard End

Czy ktoś mieszka w dzielnicy Shard End,dostałam tam mieszkanie z counsilu i chciałabym się dowiedzieć czy to dobra dzielnica.

patryk.hak
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Dżastina » 23 cze 2009, 21:40 Re: Shard End

Gratuluję !!!! spoko dzielnica, same angole, mało innej rasy a i trochę polaczków tam mieszka. Bierz nie zastanawiaj sie !!!! też czekamy na dom i zastanawiamy się gdzie nam się trafi. pozdawiam

Dżastina
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 24 cze 2009, 07:45 Re: Shard End

Nie lubie okreslenia " polaczków " bardzo pejoratywnie brzmi

Patryk ja mieszkam na Coleshill i jest spoko.... co do Shard End to moze byc róznie. Wiesz jak to jest w Councilowskich blokach. Czasmi jest ok a czasami jest siara.

Dodano: Sro Cze 24, 2009 08:45

Patryk ja mieszkam na Coleshill i jest spoko.... co do Shard End to moze byc róznie. Wiesz jak to jest w Councilowskich blokach. Czasmi jest ok a czasami jest siara.

Dodano: Sro Cze 24, 2009 08:45

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ancia28 » 24 cze 2009, 20:07 Re: Shard End

witam, ja obecnie mieszkam kawałek za Shard End ale wcześniej tam mieszkałam przez 10miesięcy super dzielnica, mało polaków, mało innych racji wiekszość to angole, spokojna dzielnica. Polecam i gratuluję mieszkanka

Ancia28
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny