Shard End
Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...
Czy ktoś mieszka w dzielnicy Shard End,dostałam tam mieszkanie z counsilu i chciałabym się dowiedzieć czy to dobra dzielnica.
-

-
patryk.hak
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Gratuluję !!!! spoko dzielnica, same angole, mało innej rasy a i trochę polaczków tam mieszka. Bierz nie zastanawiaj sie !!!! też czekamy na dom i zastanawiamy się gdzie nam się trafi. pozdawiam
-

-
Dżastina
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
Nie lubie okreslenia " polaczków " bardzo pejoratywnie brzmi
Patryk ja mieszkam na Coleshill i jest spoko.... co do Shard End to moze byc róznie. Wiesz jak to jest w Councilowskich blokach. Czasmi jest ok a czasami jest siara.
Dodano: Sro Cze 24, 2009 08:45
Patryk ja mieszkam na Coleshill i jest spoko.... co do Shard End to moze byc róznie. Wiesz jak to jest w Councilowskich blokach. Czasmi jest ok a czasami jest siara.
Dodano: Sro Cze 24, 2009 08:45
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 3
-
witam, ja obecnie mieszkam kawałek za Shard End ale wcześniej tam mieszkałam przez 10miesięcy super dzielnica, mało polaków, mało innych racji wiekszość to angole, spokojna dzielnica. Polecam i gratuluję mieszkanka
-

-
Ancia28
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do MIESZKANIE