Strefa gier:)))
Napisane przez grajek151 » 16 sty 2012, 08:09 Re: Strefa gier:)))
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow :(
-
- grajek151
- Raczkujący
- Reputacja: -3
Napisane przez Mike » 16 sty 2012, 13:33 Re: Strefa gier:)))
grajek151 napisał(a):P.S. Przepraszam za brak polskich znakow
Mysle ze musisz napisac jeszcze raz ze znakami bo bez znakow nic nie rozumiem
P.S. Przepraszam za off-topic
-
- Mike
- Zadomowiony
- Reputacja: 13
Napisane przez bogini8 » 16 sty 2012, 14:57 Re: Strefa gier:)))
grajek151, swojego czasu bylam czestym gosciem na kurniku, lubie rowniez karty, ale bardziej kierki i 358 ...;))
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez anirad » 16 sty 2012, 18:10 Re: Strefa gier:)))
PS3 online : ulubione - Dungeon Siege 3,CODy,AC,Kill Zone
PS2: Baldurs Gate 1 i 2.
-
- anirad
- Stały Bywalec
- Reputacja: 76
Napisane przez Okrutnik » 16 sty 2012, 18:52 Re: Strefa gier:)))
-
- Okrutnik
- Rozeznany
- Reputacja: 29
Napisane przez grajek151 » 16 sty 2012, 18:56 Re: Strefa gier:)))
bogini8 napisał(a):Mike, masz roblem ze zrozumieniem tekstu... ja zrozumialam powyzsza wypowiedz kolegi bez problemu.. ;)
grajek151, swojego czasu bylam czestym gosciem na kurniku, lubie rowniez karty, ale bardziej kierki i 358 ...;))
Sorki, ale probowalem na rozne sposoby i naprawde nie moge ustawic polskich znakow :( Dziwny ten laptop, ale nie chce go naprawiac, bo mam zamiar kupic nowy. Wrocmy do tematu. Nim tu wyjechalem, a nawet i tu przez jakis czas bedac grywalem na kurniku. Kolezanka jesli grala to wie ze byly na ''Kurniku'' klany rozne itd... Codziennie grano w inna gre''NKK'' Pare razy udalo mi sie to wygrac. Przez ok rok prowadzilem tam we wtorki wieczorem maratony w makao. Jezeli ktos uczestniczyl w tych turniejach, ten wie ze tempo gry tam bylo bardzo szybkie. Bardzo wciagalo granie jezeli sie bylo w jakims klanie. Pozniej zmienilem prace i nie mialem czasu na granie tam. I tak to sie skonczylo.
-
- grajek151
- Raczkujący
Napisane przez Mike » 17 sty 2012, 04:25 Re: Strefa gier:)))
grajek151 napisał(a):Sorki, ale probowalem na rozne sposoby i naprawde nie moge ustawic polskich znakow
Chyba nie zrozumiales mojej ironii, masz internet od wczoraj czy jak? :mrgreen: chyba raczej nie, biorac pod uwage twoje doswiedczenie na kurniku no i granie w klanach.. hmm tez sie nagralem w klanach za dobrych mlodych lat i fakt faktem to jeszcze bardziej wciaga bo jak klany to i granie w ligach czyli wieksze zaangazowanie.
Wracajac do sedna to wiekszosc ludzi nie stawia polskich znakow nie dlatego ze nie moga tylko zeby szybciej pisac i jeszcze nie widzilem zeby ktos za to przepraszal wiec tak mi sie rzucilo w oczy.
Wracajac do topicu to jak sie przeprowadzilem i nie mialem jeszcze internetu to z nudow zaczolem grac w szachy z komputerem, potem zalozylem konto na kurniku ale nie wielu tam bylo w moim zasiegu :mrgreen: za to ulubiona rozrywka z nudnych lekcji w podstawowce czyli kolko i krzyzyk (gomoku) bardziej mnie wciagnelo sobie troche pogrywalem, potem cos mi sie java ladowac sie nie chciala i przestalem, wiec jak by ktos mial ochote to moglbym cos pyknac 8)
-
- Mike
- Zadomowiony
Napisane przez Albiorix » 17 sty 2012, 07:15 Re: Strefa gier:)))
Nigdy nie grałem na kurniku ;).
Jedyną grą komputerową którą się bawię coś więcej jest Eve Online.
-
- Albiorix
- Stały Bywalec
- Reputacja: 68
Napisane przez grajek151 » 17 sty 2012, 13:18 Re: Strefa gier:)))
Mike napisał(a):grajek151 napisał(a):Sorki, ale probowalem na rozne sposoby i naprawde nie moge ustawic polskich znakow
Chyba nie zrozumiales mojej ironii, masz internet od wczoraj czy jak? :mrgreen: chyba raczej nie, biorac pod uwage twoje doswiedczenie na kurniku no i granie w klanach.. hmm tez sie nagralem w klanach za dobrych mlodych lat i fakt faktem to jeszcze bardziej wciaga bo jak klany to i granie w ligach czyli wieksze zaangazowanie.
Wracajac do sedna to wiekszosc ludzi nie stawia polskich znakow nie dlatego ze nie moga tylko zeby szybciej pisac i jeszcze nie widzilem zeby ktos za to przepraszal wiec tak mi sie rzucilo w oczy.
Wracajac do topicu to jak sie przeprowadzilem i nie mialem jeszcze internetu to z nudow zaczolem grac w szachy z komputerem, potem zalozylem konto na kurniku ale nie wielu tam bylo w moim zasiegu :mrgreen: za to ulubiona rozrywka z nudnych lekcji w podstawowce czyli kolko i krzyzyk (gomoku) bardziej mnie wciagnelo sobie troche pogrywalem, potem cos mi sie java ladowac sie nie chciala i przestalem, wiec jak by ktos mial ochote to moglbym cos pyknac 8)
No dobra, ja mam ochote, wiec mozesz pyknac? :D :D :D ...tylko w co? :D
Hmm no akurat w domu to mam od kiedy sie przeprowadzilem tj od 1 czerwca. Ale na tym zlomie to sobie chodzi jak chce. nie mam zielonego co zrobic. nie oplaca sie nawet naprawiac tego.
No o tym ze nowa wersja Javy u mnie nie chce sie zainstalowac to nie musze dodawac :D
Jakiejkolwiek by ktokolwiek nie wybral i jakkoliek nie probowal to zrobic to tapety nie ustawisz. czarne tlo i tyle. Jedyne co dobre to baterie dzialaok 6h.
Dodano: -- 17 sty 2012, o 13:34 --
P.S. Nigdy mnie nie krecily gry komputerowe za bardzo. Zawsze mialem ciekawsze zajecia, a co najwazniejsze to nawet nie mialem kompa. Malo kto mial wtedy i wszyscy zyli dobrze. Tel nikt nie mial, a zawsze sie wiedzialo gdzie, kto jest i co bd o danej godzinie robic. Poniej do kafejki chodzilem jak sobie zarobilem jakies drobne.
Gralem z 10 lat temu w Counter-Strike i nawet dobrze mi to szlo.
Diablo II, QuakeIII, Metal Gear Soldier, Wolfenstein, te gry pamietam bo praktycznie tylko w to gralem. Byly tez inne ale sporadycznie wiec nie pamietam co to bylo.
Heroes III jak wg mnie najlepsza. Od gier PC wolalem grac w PS. Crash, Tony Hawk, jakies tam inne typu samochody , motory i inne badziewia. Bardzo fajna gra byla na ps1 Medievil. Pozniej wyszlo PS2. Teraz tez niekiedy jak naprawde mi sie nudzi to gram w PS2 w te same gierki co kiedys. Chcialem kupic PS£ ale stwierdzilem ze jak to ma stac, a grac w to bd odswietnie, to po co mi to. nie liczac tych czujnikow ruchu w Ps3 to jak dla mnie roznicy nie ma. Tak samo jak i TV 3D. Przereklamowane na maxa.
Ale za to kino 5D polecam jak najbardziej :) cudo techniki :D
Dodano: -- 17 sty 2012, o 13:57 --
Calkiem bym zapomnial. Cofajac sie juz tak wgl do dinozaurow, to chyba wiekszosc forumowiczow miala w domu takie urzadzenie zwane Gra a konkretniej ludzaco podobne do ''Plejstejszyn'' jednym slowem cud techniki-Srebrny Pegazus (czarny byl 5 zl drozszy) kupiony z bazaru od ruskich w pakiecie z dwoma urzadzeniami sterujacymi.po 2 dniach ''dzojstiki'' do wywalenia, a kiedy kupilo sie nowy to musiales miec szczescie zeby ci koncowka pasowala. Jak zaczynales grac, wylaczalo sie grzejniki bo ich obowiazki na dana chwile przejmowal zasilacz tegoz cudu techniki ktory stal przed nami a wystawal z niego jeszcze lepszy cud techniki, a konkretniej DYSKIETKA za ok 6-7 zl. Rowniez od Biznesmena z targu, w ktorej miescilo sie9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 gier!! diabli wiedza co to byly za gry skoro i tak byla tylko gra Mario Bross, Galaktikos, jakas tam jazda samochodem i najlepsza gra z calej tej galaktycznej ilosci gier: Nie pamietam nazwy ale byl tam taki pies i chyba jakies talerze lataly, ponoc byl potrzebny pistolet zalaczony do Pegazusa. ktorym rzekomo mielismy latajace kaczki zabijac. Komus z was udalo sie zestrzelic z tego pistoletu chociaz koliberka? bo ja bym nawet z tego czegos z metra w slonia nie trafil.
Pewnie wiekszosc teraz wspomina jak to bylo z tym cudem techniki.
No ale kto 15 lat temu by pomyslal ze np telefonem bedzie mzna zrobic chociazby zdjecie... Internet... dziurkacze do sera krajalnice do pasztety i inne bezsensowne gadzety z pewnego duzego sklepu.
-
- grajek151
- Raczkujący
Napisane przez Mike » 20 sty 2012, 01:57 Re: Strefa gier:)))
grajek151 napisał(a):No dobra, ja mam ochote, wiec mozesz pyknac? ...tylko w co?
W kolko i krzyzyk musze byc w najleprzej formie bo w to gralem ostatnio czyli ponad 2 lata temu :mrgreen:
grajek151 napisał(a):Poniej do kafejki chodzilem jak sobie zarobilem jakies drobne.
Gralem z 10 lat temu w Counter-Strike i nawet dobrze mi to szlo.
Diablo II, QuakeIII, Metal Gear Soldier, Wolfenstein, te gry pamietam bo praktycznie tylko w to gralem.
A widzisz bo jak bys chodzil do kafejki 12 lat temu tak jak ja to bys gral w Quake 2 i starcrafta 8) no w sumie Diablo II juz wtedy bylo ale totalnie mnie ta gra nie robila
grajek151 napisał(a):Calkiem bym zapomnial. Cofajac sie juz tak wgl do dinozaurow, to chyba wiekszosc forumowiczow miala w domu takie urzadzenie zwane Gra a konkretniej ludzaco podobne do ''Plejstejszyn'' jednym slowem cud techniki-Srebrny Pegazus
Ja posiadalem jedynie ATARI 800XL, kilka joystickow popsulem :) a na pegazusa chodzilem do kumpla dwa pietra nizej.
-
- Mike
- Zadomowiony
Napisane przez Albiorix » 20 sty 2012, 08:18 Re: Strefa gier:)))
-
- Albiorix
- Stały Bywalec
- Reputacja: 68
Napisane przez grajek151 » 20 sty 2012, 08:32 Re: Strefa gier:)))
-
- grajek151
- Raczkujący
Napisane przez Ivoneczka23 » 17 lut 2012, 00:58 Re: Strefa gier:)))
a tak grywałam przez 2 lata w plemiona s 44
i wogóle lubię gierki ;)
-
- Ivoneczka23
- Stały Bywalec
- Reputacja: 40
Napisane przez rad » 17 lut 2012, 09:19 Re: Strefa gier:)))
Lubie także zajrzeć na kurnik.pl. czy niestety, coraz rzadziej zdarzające się wypady na 1000 czy makao ze znajomymi do knajpy...
-
- rad
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez Amhali » 29 mar 2012, 17:05 Re: Strefa gier:)))
I zawsze jak w pl ma działkę jeździłam na wakacje to z rodzinka w karty;) jakoś obecnie mało kto gra w karty ;/ a na kurniku to nie to samo dla mnie aczkolwiek czasem kiedyś zagladalam ;)
-
- Amhali
- Początkujący
- Reputacja: 1
-