szukam pracy

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MężczyznaPostNapisane przez Ahmeds » 31 gru 2011, 06:08 Re: Praca na fermach.

anirad napisał(a):np na jakie?

Pracownik hali a byc moze jakis magazyn?

Ahmeds
Początkujący

Reputacja: -5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez marlenka1134 » 1 sty 2012, 20:23 Re: szukam pracy

czesc szukam pracy w okolicach west bromwich... moze słyszeliscie cos o jakiejs pracy?? interesje mnie praca stała.
pomocne dla mnie jest tez podpowiedzenie jakis agecji godnych uawgi.
dzieki
marlenka1134
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez KaasiaH. » 2 sty 2012, 13:03 Re: szukam pracy

Hej wszystkim :)
Mam możliwość przyjazdu do Birmingham już teraz. Wiem ze styczeń i luty to martwe miesiące jeśli chodzi o pracę, ale zależy mi żeby pojechać jak najszybciej. Pracowałam już w Anglii ( 3 miesiące a potem 8 miesięcy) jako kelnerka i barmanka więc doświadczenie jest, angielski na poziomie średniozaawansowanym. Czy możecie polecić jakieś dobre agencje pracy w Birmingham, w których mogłabym się zarejestrować już teraz online? Czy może jechać i szukać czegoś na własną rękę?? Będę wdzięczna za każdą radę!
Kasia
KaasiaH.
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez takeecontrol » 2 sty 2012, 14:37 Re: Praca na fermach.

szukaja kogoś do pracy ? bo ja podejme się w tym momencie każdej.

takeecontrol
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez crystal21 » 4 sty 2012, 13:14 Re: szukam pracy

Hej ja aktualnie jestem od 4 miesiecy w Anglii, mieszkam w Kidderminster, szukam pracy w mojej miejscowości lub na obrzeżach (np. Birmingham) wiem, że teraz jest ten martwy okres, ale może słyszał ktoś coś o jakiej kolwiek pracy na tym terenie. Pozdrawiam.

crystal21
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Gaba76 » 4 sty 2012, 15:11 Re: szukam pracy

KaasiaH., http://maps.google.co.uk/maps?hl=en&gs_ ... t+Midlands
tu masz mape agecji w B-ham z linkami do stron... moze znajdziesz cos ciekawego :)
pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach :)
Gaba76
Stały Bywalec

Reputacja: 49
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez darios111 » 4 sty 2012, 17:28 Re: szukam pracy

Witam,

dołączam się do posta @crystal21 - jestem w UK od kilku m-cy i mieszkam w Birmingham / Erdington. Praca skończyła się na krótko przed Swiętami i od tamtej pory niestety nie mogę nic znaleźć. Ogólnie jest martwica i wszędzie zastój.
Gdyby ktoś przypadkiem coś wiedział, gdzie moźna byłoby załatwić jakąkolwiek robotę na przetrwanie - to proszę dać znać!

@Gaba76 - dzięki za przydatnego linka z agencjami w Brmghm, tego mi właściwie brakowało. Wygląda na to, źe trzeba będzie jeszcze raz zrobić rundę po agencjach.

BTW: W ubiegły piątek przepracowałem 6 godzin w pewnej restauracji i juź myslałem, źe mam robotę... Potem kazali czekać na telefon co do dalszej pracy, ale zamiast tel. dostałem tylko wiadomość, źe pracy na razie nie będzie a za piątek nie zapłacą, bo uznali, że to był tylko... "trening" i nie zostałem zatrudniony. Uważajcie na takie nieuczciwe praktyki, ja już mam nauczkę - najpierw trzeba wypełnić papiery a dopiero potem do pracy.

darios111
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mak10 » 7 sty 2012, 16:34 Re: szukam pracy

Witam ,
Zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek pracy
Przyjechałem tutaj 2 miesiące temu(miałem mieć pewne zatrudnienie-zostałem oszukany)i od tamtej pory zmagam sie ze znalezieniem czegokolwiek.Wyjątkowo utrudnia mi to nieznajomość języka angielskiego.

Mam 50 lat i przez 25 lat zajmowałem sie mechaniką maszyn i urządzeń szwalniczych (posiadam certyfikaty )także tą tematykę mam opanowaną do perfekcji.
Znam sie bardzo dobrze na mechanice pojazdowej .
Ponadto mam doświadczenie w hydraulice i elektryce ,jak i remontach i wykończeniach mieszkań .[Przez okres 5 lat byłem operatorem maszyn paczkujących (CNC-ale nie mam potwierdzonych certyfikatem uprawnień)
Posługuję sie prawem jazdy kategorii B i mam uprawnienia na wózki jezdniowe .

Poszukuję jakiegokolwiek źródła dochodów; z góry dziękuję za jakąkolwiek podpowiedź w znalezieniu pracy w okolicach Birmingham ( mieszkam w Lichfield).

mak10
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez komson25 » 11 sty 2012, 10:03 Re: Praca na fermach.

właśnie, jeżeli szukją do pracy jakich pomocnych rąk, to ja tez się na to piszę..

komson25
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez takeecontrol » 11 sty 2012, 14:06 Re: Praca na fermach.

straszny zastuj jest teraz jeżeli chodzi o pracę, ale jeżeli szukasz czegoś dorywczo mogę dac ci namiary.

takeecontrol
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bartsun » 11 sty 2012, 20:53 Re: szukam pracy

moze sie komus przyda, dzis dostalem to na email

wiecej info na stronie parku.

pozdro

West Midland Safari and Leisure Park is now ready to accept applications for around 250 seasonal vacancies.

The Park – which fully opens for summer on Saturday 11th February 2012 - is looking to recruit the initial 250 staff throughout various departments - Food & Beverage, Leisure, Retail and Admissions, Reserves, Games and Park Services. Opportunities include supervisory positions and jobs with flexible working hours.

Michelle Gale, the Park’s HR Manager, said “We have gathered job applications between Christmas and the New Year break, ready to start the interviewing process in January 2012. Successful applicants will benefit from a full and comprehensive training package and will gain invaluable work experience”.

A further 250 job vacancies will become available in July, when the Park anticipates that their total number of seasonal staff will rise to 500 for the peak holiday season.

Application forms can be downloaded from the Park’s official website or alternatively apply on line at: www.wmsp.co.uk/jobs
Bartsun
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mawashi » 11 sty 2012, 23:03 Re: szukam pracy

Generalnie kicha. Ja też się bujam po agencjach i na razie nic ech...

Mawashi
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mak10 » 12 sty 2012, 23:48 Re: szukam pracy

do takeecontrol:
dzięki, interesuje mnie każda praca aby cos zarobic,jak możesz daj namiary na dorywcze

mak10
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Luk-rom » 13 sty 2012, 21:28 Re: szukam pracy

Luk-rom
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez ramzes11 » 21 sty 2012, 00:16 Re: szukam pracy

W hozelock'u niedługo będą przyjmować dużo osób bo się sezon zaczyna. Trzeba zadzwonić do gościa z agencji z którym się trzeba umówić na rejestrację i do końca stycznia powinna się tam zacząć praca. Dużo moich znajomych tam idzie. Mogę dać numer i namiary na pw.

ramzes11
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona