szukam pracy

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

KobietaPostNapisane przez kamila.zie » 9 mar 2012, 15:23 Re: szukam pracy

nie wiem, 3 tygodnie temu byłam w prime time w walsall, na pewno mi sie to nie przyśniło, zadzwoń do nich i zapytaj gdzie się mieszczą i po sprawie
kamila.zie
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bongorno » 9 mar 2012, 16:46 Re: szukam pracy

W Redditch agencja MPF poszukuje ludzi do pracy w magazynie. Praca przy -22 C . Więc dla zdeterminowanych w poszukiwaniu pracy.

bongorno
Rozeznany

Reputacja: 30
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez rad » 9 mar 2012, 17:42 Re: szukam pracy

bongorno napisał(a):W Redditch agencja MPF poszukuje ludzi do pracy w magazynie. Praca przy -22 C . Więc dla zdeterminowanych w poszukiwaniu pracy.

Na lato, "idealne" warunki.

rad
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez bongorno » 9 mar 2012, 17:50 Re: szukam pracy

rad napisał(a):
bongorno napisał(a):W Redditch agencja MPF poszukuje ludzi do pracy w magazynie. Praca przy -22 C . Więc dla zdeterminowanych w poszukiwaniu pracy.

Na lato, "idealne" warunki.

:)))))))))

bongorno
Rozeznany

Reputacja: 30
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 9 mar 2012, 19:18 Re: szukam pracy

DHL otwiera nowy magazyn w Forcie, ma ruszyć do końca czerwca. Z planów wynika, że będą potrzebować 500-600 ludzi... Rekrutacja przez Job Center. Proponuje śledzić.
Może będzie jakaś agencja, ale nic mi w tym temacie nie wiadomo.

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez gosiqq1983 » 9 mar 2012, 22:24 Re: szukam pracy

Siemka. Chce zmieniec prace. teraz pracuje na kontrakcie, ale chce ja zmienic. Za wszelka pomoc dzieki

gosiqq1983
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez olunia2701 » 10 mar 2012, 10:17 Re: szukam pracy

a czemu chcesz zmienic

olunia2701
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez gosiqq1983 » 10 mar 2012, 13:20 Re: szukam pracy

zmiana otoczenia,
poznanie nowych ludzi

gosiqq1983
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez jagi » 12 mar 2012, 22:08 Re: szukam pracy

Witam
Jestem nowa na forum.
Poszukuje pracy w Birmingham jako szwaczka. 15 lat doświadczenia.Angielski komunikatywny.Ma ktoś może jakieś namiary? Będę bardzo wdzięczna.
I jeszcze jedno pytanie - czy można znalezc taką pracę bez agencji?

jagi
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Hunteros30 » 12 mar 2012, 23:59 Re: szukam pracy

jagi napisał(a):Witam
Jestem nowa na forum.
Poszukuje pracy w Birmingham jako szwaczka. 15 lat doświadczenia.Angielski komunikatywny.Ma ktoś może jakieś namiary? Będę bardzo wdzięczna.
I jeszcze jedno pytanie - czy można znalezc taką pracę bez agencji?

Jeśli chodzi o szukanie pracy bez agencji to można zrobić to tak jak ja szukałem. Wchodzisz na google i wpisujesz np meble tapicerowane, obuwie czyli te miejsca gdzie pracują szwaczki , następnie na google maps odnajdujesz te firmy jak daleko są i wysyłasz swoje CV bezpośrednio do nich oczywiście gdy będą Ci odpowiadały dojazdowo :) . czekasz na tel i masz. Ja tak znalazłem prace.
Hunteros30
Stały Bywalec

Reputacja: 42
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez jagi » 13 mar 2012, 20:26 Re: szukam pracy

Bardzo dziękuję za podpowiedz.Jak coś znajdę dam znać.

jagi
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Msk7891 » 15 mar 2012, 15:04 Re: szukam pracy

Witam, mam takie pytanie, czy wie ktos gdzie moge sobie znaleźć jakąś pracę dodatkowa na wieczory badz weekendy? Jade do Birmingham na poł roku, jade pomoc rodzinie ale oprocz tego chcialbym cos dorobic. Mam 25 lat, angielski bardzo kiepski, ale może ktos z Was roznosi jakies ulotki, pracuje na jakis magazynach albo cos, ja sie chetnie dolacze, pracy sie nie boje a wiem ze pol roku szybko mi zleci. Pozdrawiam goraco

Msk7891
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Betty » 15 mar 2012, 15:41 Re: szukam pracy

Kiepski czas na szukanie pracy, ciezko troche od jakiegos czasu, ale....
jak masz duzo samozaparcia i chéci i podciágniesz angielski to cos znajdziesz...
Chyba z fizycznymi pracami nie jest jeszcze tak tragicznie jak sie poszuka troche czasu to cos sie znajdzie, choc pracodawcy ostatnio zwiekszyli wymagania i coraz czesciej pisza o DobreJ ZNAJOMOSCI ANGIELSKIEGO W MOWIE I PISMIE....juz nie wystarcza: Hello, My name is...(zartuje;)..
Kiedy przyjechalam tu kilka lat temu mozna bylo sobie przebierac w ofertach dzis na jedno miejsce zglasza sie naprawde bardzo duzo ludzi wiec maja w czym wybierac...
Mam nadzieje ze Cie nie zniechecilam Mlody czlowieku;)to ladnie ze chcesz pomóc rodzinie. :roza:
Pozdrawiam
Ps. Ostanio kolezanka uradowana znalazla niezla prace w biurze (ponoc facet dostal 300 cv na to stanowisko)podziekowala Mu po 3 dniach, toatlalny bajzel w firmie, np. kazal jej cos przygotowac w programie który mial jej zakupic, a go nie zakupil, codziennie jej obiecywal to zrobic, przychodzila i sie nudzila. W jej obecnosci przez te 3 dni przez firme przewinelo sie conajmniej ze 20 osób (na inne stanowiska niby szukal)...Hm....wykorzystuja generalnie to bezrobocie (najnizsza stawka, rób wszystko co Ci kaza)przykre, my to w Polsce kiedys przerabialismy. Acha, zal mi dziewczyny tak sie nakrecila na te prace, i mozna powiedziec jak w filmie Kasia ,,A tak sie cieszylam...(na te Holandie...)''cytat Kogel-Mogel...ja nie powiem tez jej zazdroscilam nieco...

Betty
Rozeznany

Reputacja: 8
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malpa3000 » 15 mar 2012, 19:37 Re: szukam pracy

W gazecie metro bylo ogłoszenie, że poszukują do pracy w firmie samochodowej na solihull. Było bardzo duzo różnych stanowisk, 17 marca mają dzień otarty dla wszystkich zainteresowanych pracą, 9-13, firma zf lemforder, starley way, solihull, b37 7gn. Polecam wziąść ze soba cv.

malpa3000
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

KobietaPostNapisane przez SwanDive » 16 mar 2012, 10:57 Re: szukam pracy

Kochani, nie wiedziałam gdzie wkleić wątek. Tutaj będzie chyba najrozsądniej.
Otóż, mój chłopak przyjechał i pracuje teraz w Redditch. Obecnie kontrola jakości przy fotelach samochodowych bodajże. W związku z tym, iż w tym mieście nie ma perspektyw na inną pracę niż w fabryce to mam do Was takie pytania (szczególnie do Panów):
Jak przenieść się do Bham lub innego miasta, gdzie są jeszcze inne miejsca pracy niż w fabrykach? Słyszałam, że agencja może załatwić też mieszkanie. Proszę Was o jakieś rady.

SwanDive
Przyczajony

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona